С други думи - Цецка Цачева на гр. парламент
Доста я подиграват, а пък заместникът й, с "българизацията" каква проста мутра има, не е истина. Изобщо парламентът е пълен с всякакви особи. Преди малко се изказа един едричък, с мустачки и възголямо сако, който изглеждаше като доведен току-що от кооператива. 
Аз перфектно се разбирам с тях. Веднъж бяха много възмутени защо не говоря гръцки, приличала съм на гъркиня. Подобна ситуация обаче имах и в Сърбия, чак ми се скараха как може да съм забравила майчиния си (сръбски) език. А при друга ситуация пак с гърци, като разбраха, че съм българка и възкликнаха, ама ти въобще не приличаш на българка
Много сърдечни са и перфектно обслужват! Турците също си ги харесвам и наистина много ни се радват като разберат, че сме българи. Сърбите не ми допадат 

Доста я подиграват, а пък заместникът й, с "българизацията" каква проста мутра има, не е истина. Изобщо парламентът е пълен с всякакви особи. Преди малко се изказа един едричък, с мустачки и възголямо сако, който изглеждаше като доведен току-що от кооператива.