Какво ще се случи в Гърция, респективно в ЕС?

• 223 795
  • 8 660
  •   1
Отговори
# 7 545
Племенника /грък / на 4 годинки  на шегаджийското ни обръщение към него с "ей малък Ципрас ", се обръща сърдито "Охи Ципрас ,дъра-бъра Самарас "  Laughing

План Б не беше ли орязване на дълга и по -леки реформи  newsm78

Не, план Б бяха пари от Русия, Китай и Космоса  Grinning

# 7 546
  • Earth
Ти специално заради мен се включи, благодаря за вниманието към моята особа  bouquet
Ами, че още няколко милиарда за папкане не са ли план Б?

КОЙ  какво папка не е ясно. Някой  дървото, друг островчета на безценица? Живот...

# 7 547
Попея, колко похвално, че помниш, само че много избирателно и каквото ти изнася Wink
Твоята логика я схванах, да не повярваш, а ти моята, че отговарям на въпросната, която влезе само да ме хапне Simple Smile С някои хора дискусията не може да е на ниво.

# 7 548
  • Earth
Не вярвам някой тук да си въобразява , че в темата се " влиза" единствено заради него. Освен ако не се мисли за неповторим и  нужен на другите така, както гърка за ЕС.

# 7 549
Попея, колко похвално, че помниш, само че много избирателно и каквото ти изнася Wink
Твоята логика я схванах, да не повярваш, а ти моята, че отговарям на въпросната, която влезе само да ме хапне Simple Smile С някои хора дискусията не може да е на ниво.

Анета те попита нещо съвсем конкретно, свързано с твои изказвания. Което и аз бих те попитала, тя ме изпревари. А твоят отговор какъв е, всъщност - кой е план Б и има ли такъв? Щото тезите ти станаха много и все различни.

Нека не обобщаваме за нивото на другите, че има доста спорни тези по въпроса Wink

# 7 550
AnetaH Joy Joy Joy повярвай и не се главозамайвай ,че само ти пишеш в темата заради НЕЯ .
Poppea самоиронията трябваше да я схванеш ,все пак е някакво чувство за хумор .
Няма план Б ,няма таен ход .Човека си игра на покер като заложи икономиката на цяла една държава .Явно добре си познава сънародниците ,защото рейтинга му не се е сринал и все още го смятат месия .
Емоция да има .

# 7 551
  • Earth
Няма план Б ,няма таен ход .Човека си игра на покер като заложи икономиката на цяла една държава .Явно добре си познава сънародниците ,защото рейтинга му не се е сринал и все още го смятат месия .
Ето, това не го разбирам. Признавам, че оставам в ступор.
Попея,  благодаря за превода !

# 7 552
Заяждането някакво удоволствие ли ви носи? Покрива чувства на житейска неудовлетвореност?
Моля ви не е тук мястото! Мога да ви изслушам в някоя друга, специализирана тема.И как да не се чувствам поласкана като се събра отбор, който да ме цитира и прецитира вече няколко поста? Grinning

Попея, въпросната се пъхна в мой коментар към Сапфир, на който тя ми е отговорила, без чувство на обидена, явна другата нещо лично го прие. С теб сме си разменили тезите стократно като имаме нова ще се включа.

# 7 553
  • Earth
В Гоце Делчев има 7 сделки за покупка на имоти от гръцки граждани през последната седмица. Всички са за местене на бизнес в България. Може ли да се окаже, че гръцкият бизнес от  севера ще дойде тук, а заедно с него и българските му служители ?

# 7 554

Poppea самоиронията трябваше да я схванеш ,все пак е някакво чувство за хумор .
Емоция да има .

То че няма план Б разбраха вече и малките деца (дори племеника ти Simple Smile),  обаче аз исках да видя Зои какво мисли по въпроса. И сега не знам тя дали смята новия бейл-аут за тлъсто парче за хапване или за заробване на Гърция от кредиторите? И как вижда прилагането на условията за получаване на този заем?

А иначе все повече започвам да си мисля, че всъщност покерджията е Варуфакис, а не Ципрас, който очевидно нищо не разбира от управление и финанси, но се е обградил с лоши съветници. 

# 7 555
Заяждането някакво удоволствие ли ви носи? Покрива чувства на житейска неудовлетвореност?
Моля ви не е тук мястото! Мога да ви изслушам в някоя друга, специализирана тема.И как да не се чувствам поласкана като се събра отбор, който да ме цитира и прецитира вече няколко поста? Grinning

Попея, въпросната се пъхна в мой коментар към Сапфир, на който тя ми е отговорила, без чувство на обидена, явна другата нещо лично го прие. С теб сме си разменили тезите стократно като имаме нова ще се включа.

Въпросната си има име и може да се пъха, където си иска -живеем в свободна страна  Peace

Каква ти е тезата за новия бейл аут - не помня да си ми казвала. И за плана Б ме помня да сме обсъждали, след като ти последно обяви, че няма начин да нямат план Б, щото не са толкова загубени. Още ли смяташ така?

# 7 556
Ама Варуфакис е хитър, би си камшика и дим да го няма.

# 7 557
  • Earth
Мислиш ли ? Биха му камшика. Сириза принесе неговата оставка като жертвено агънце пред кредиторите с цел умилостивяване. ( заради фиаското с вота)
Не че помогна.

# 7 558
Мислиш ли ? Биха му камшика. Сириза принесе неговата оставка като жертвено агънце пред кредиторите с цел умилостивяване. ( заради фиаското с вота)
Не че помогна.

Ми не знам не споря, при всички случаи ще му е по - добре, на Варуфаката. Wink

# 7 559
някакъв адвокат иска  Варуфакис да бъде съден за това , което направи :

Обвиниха Янис Варуфакис в държавна измяна
Атински адвокат внесе в прокуратурата на Върховния съд иск срещу Янис Варуфакис и призова искът му да бъде внесен и в парламента.
Адвокатът призовава висшите съдебни органи да повдигнат срещу бившия финансов министър обвинения в степен на углавно престъпление за подготовка за извършване или за опит на извършване на държавна измяна, съобщи grreporter.info, цитирано от БГНЕС.
Адвокатът твърди, че чрез измамни действия Янис Варуфакис е предизвикал щети в размер на 20,8 милиарда евро на гръцкия народ, както и че е нарушил пряко и безскрупулно политическия и юридически мандат, предоставен му от гръцкия народ, премиера и гръцкия парламент, чието изрично съдържание се е заклел да изпълни.

оттук

Общи условия

Активация на акаунт