Априлчето през февруари слушка, на топличко в коремчето се гушка! Тема 12

• 26 680
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Мамите от Стара Загора решили ли са къде да раждат и имат ли някакви впечатления за НиаМед(аз за сега съм се спряла на тази болница) Simple Smile
За раждане при едноплодна бременност без усложнения независимо от това нормално раждане или секцио можеш да отидеш където ти душа иска, няма съществена разлика нито в професионализма, нито в обслужването в този случай в която и да е от трите болници. С всяка от трите можеш да говориш за кърменето на бебето, за стоенето при теб и всичко, което те интересува и да си избереш на базата на варианта, който те устройва най-много.  Най-лъскаво е в Иван Рилски, в НиаМед родилното е малко и уютно, а в АГ се ходи ако се налага да се следи по-комплицирано раждане, спешни случаи, голяма вероятност за бебе в кувьоз и т.н. Мисля, че ти имаш избор между трите болници съвсем спокойно Simple Smile Peace

# 376
  • София
Здравейте момичета  Simple Smile

Най-накрая и аз намерих време да пиша. От три седмица само ви чета през телефона и все не остава време да се включа.

Да ни е честито първото бебче в групата. Да е жива и здрава малката принцеса и бързо да се възстановяват с мама Silki. А на останалите желая оставащите седмици да са много приятни и леко и безпроблемно раждане.

Моят бебчо при последната ЖК беше 1100гр и док каза, че върви с две седмици напред. Вече нямам търпение, да стане 9ти февруари, за да го видя пак Crazy Мисля, че е застанал надолу с главата вече, защото напоследък много ме рита над пъпа и в ребрата.
На мен ми се струва, че е доста активен, не знам това добре ли или не, но пък като го усещам се чувствам по-спокойна.

Като ви чета стигнах до извода, че доста съм позакъсняла с покупките на дрешки. Ние почти никакви не сме купили само едно боди и гащеризонче за изписването, но трябва да допълня комплекта.  Така чеее Simple Smile май ще поотложа прането.

Иначе до сега чаках няколко приятелки, които ми бяха обещали че ще ми дадат разни неща, та да не купувам всичко. Накрая не издържах и купих на промоция ваничка със стойка и в крайна сметка ми предложиха 2 Simple Smile
От по-големите покупки капарирахме количка (baby design - lupo) и кошарка. Аз количката бях си я харесала още от преди да разбера, че ще си имам бебче Grinning

Стига за сега, че се отплеснах...

# 377
Влизам само да честитя на мама Силки  bouquet! Бързо възстановяване и в най-скоро време да се гушкате вкъщи с малката Михаела Hug.

Мен ме е хванала музата тези дни и стоя по нощите да творя разни неща за децата Heart Eyes. Добре че малката от утре е отново на ясла, та майка й ще подремва през деня блаженно Laughing

# 378
Трябва да призная, че и аз ужасно много се развълнувах от новината за първото ни бебче  Hug
Честита Михаела на мама Силки! Пожелавам на Силки бързо възстановяване, а малката нетърпеливка бързо да наддава и скоро да са си вкъщи с мама! Да е жива здрава малката бебка, да расте щастлива и да има безгрижно детство!!!
 newsm51 newsm51 newsm51

# 379
Честита рожба на Силки ,нека всичко минава бързо и в най-скоро време да са си у дома живи и здрави и двете  newsm51  ylinfant

# 380
Честита дъщеричка на Силки! Да е жива и здрава Михаела и много бързо да се приберат вкъщи   bouquet
Мария92, мисля, че това е от най-оптималните варианти за комбинирана количка с големи гуми. Ако е с малки, то може и по-лека да е. Нашето шаси е 7,7 кг, кошът за новородено е 5, а седалката 2,8 кг.

# 381
Силки  Hug честита рожба, бързо възстановяване и на двете. Бъдете здрави, щастливи и обичани!   bouquet  ylinfant newsm07

# 382
  • София
Честита рожбичка,Силки! Да сте живи и здрави и скоро да се гушкате вкъщи   bouquet

# 383
alvinda добре дошла!
Момичета, извинявайте за може би глупавия въпрос, но до колко трябва да наддаде малкото ни първо бебче, за да го изкарат от кувиоза? Стискам палци на малката Михаела (даже това е едно от любимите ми женски имена)  Heart Eyes

# 384
току що показах на моите момчета слънцето!времето е невероятни,а изложението на апартамента ни е югоизток и съм отворила навсякъде да се проветрява.седнах на един стол пред отворената врата на терасата,вдигнах си блузката и постояхме така на слънчице няколко минути.подейства ми много зареждащо!сега обратно легнала на дивана,а после чакам две колежки да ми дойдат на гости,разбрахме се,че ще ме боядисат и подстрижат малко,че в главата съм вече като Маугли....

# 385
  • София
alvinda добре дошла!
Момичета, извинявайте за може би глупавия въпрос, но до колко трябва да наддаде малкото ни първо бебче, за да го изкарат от кувиоза? Стискам палци на малката Михаела (даже това е едно от любимите ми женски имена)  Heart Eyes

Няколко са факторите да я изкарат и изпишат, първо трябва да диша самостотелно,  да се храни не чрез туба а с АМ или кърма, т.е да сука сама и горе долу над 2200-2500 трябва да стане. Най вероятно ще я държат 1 месец, като стигне 36та гс. Но щом си дише ще върви  бързо целия процес.

Ох снощи беше тежка вечер за мен, не спах от 02:00-05:00, то не бяха болки то не бяха киселини. След като поспсх се оправих малко. Ей с тоя запек няма да се разберем. Искам да се събудя март месец!

Ооо тиквичкееее, прати ги и при мен, Коновалова се стресна като ми видя корените ( бели като сняг) . Аз мисля тоя уикенд ако съм добре да се боядисам, а подстригването съм го намислила за 36 та седмица, ще извикам фризьорката ми вкъщи.Че съм както казват Сърбите  " све ми бойе лепо стойе"

Последна редакция: пн, 02 фев 2015, 11:09 от Мацето

# 386
И аз съм разтворила навсякъде....кафето ми е на балкона и толкова прекрасно,ех...пролетно ми е,дори и птички пеят   grinning039   Nature Sunny   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 387
Честито и тук на Силки! Да й е жива и здрава Михаела и отсега само да я радва!   bouquet

Аз вчера да ходя по гости съм изпуснала голямата новина, но нищо!  Blush Свекито чак ме зарадва, почва и тя ентусиазирано за покупки за малкия да се вълнува. Simple Smile

# 388
Привет момичета, в това слънчево време!   bouquet
Аз да се похваля от днес вече съм в 30г.с.  newsm68 Записах си час за друга седмица при доктора, при който искам да раждам. Време е да се видим и да го уведомя за намеренията ми.  hahaha
Днес имам желания да направя още няколко покупки за бебка. Само не мога да избера матрак. Вие на какъв се спряхте, аз гледах един в айко намален на 99лв и много се чудя за него?  newsm78 По-късно ще мина да го видя на живо как е.

# 389
  • София
tikvi4kata, и аз го правя този номер Wink Също сме с югоизточно изложение и по цял ден съм на отворени прозорци, честичко излизам да си пъча корема и да се напича. Сега е малко хладно тука, но миналата седмица направо ми идеше да извадя банския, ха ха.

Маце - същата работа. Първо ми се раздрънкаха червата, после киселините, а накрая точно заспах и се събудих от схващане в прасеца, направо виках от болка. И сега накуцвам цял ден.
Много добре знам какво ти е със запека, аз сега да не предизвикам съдбата, но си ходя нормално, но винаги имам круши вкъщи. Пробвай сутрин с прясно мляко и овесени ядки дали няма да те прокара.
Ако искаш идвам да те боядисам Stuck Out Tongue
И аз ще я мина тая процедура, но ще се разходя до фризьорката, че и прическата трябва да ми пооправи.

monicaa - едни нащи приятели си купиха матрак от фирма Латекс - български са, дунапренени. Били много хубави. Аз също се точех на някой от матраците в Айко. Този българския е намален в момента на 120лв до март.

Общи условия

Активация на акаунт