Априлчето през февруари слушка, на топличко в коремчето се гушка! Тема 12

• 25 822
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ха добро утро!

Смехорани твоя човек е е уникален! hahaha

Аз пък редно е да се оплача. Бебчо не рита както преди. Няма премятания, силни ритници, а само едни леки подбутвания и така вече  3 дни. Има ли някой в същите размисли и страсти като мен? Цяла нощ го мисля това?  Такива с много ритници не се обаждайте сега ревнувам  hahaha

Вчера получих цял колет дрешки от една съфорумка ( от друг форум), плюс бебешки албум и играчка за леглото.толкова много неща е изпратила че остават сега само някои дреболии да докупя за начало  Blush

# 616
Добро утро и от мен! Ей,това си е друго детето да мине втора смяна на учелище....така хубаво се наспахме,вече съм нов човек  Laughing
welinity благодаря ти,явно така се оказва,че бременността е причината,като се посъветвах и с познати лекари,но ми е паднал се оказа и хемоглобина (не драстично,но все пак...) та май и от него идва цялата друга ситуация.От вчера обаче съм на запарка от коприва и фреш от червено цвекло,пък следващата седмица ще видя на какво мнение ще е и лекарката ми.
И да ви попитам,как сте с консумацията на месо,аз от осверипял хищник с тая бременност се превърнах в тревопасно,само сурови плодове и зеленчуци ми се ядат...и то пък като има едно разнообразие на сезонни такива...изядох всичките видове ряпа по магазините  newsm78 за моркови да не говорим на ММ му става зле от тях вече.
Смехорани   Hug  Hug  Hug само ще въздъхна,синът ми също ми забива такива питания  hahaha

# 617
Цитат
Бебчо не рита както преди. Няма премятания, силни ритници, а само едни леки подбутвания и така вече  3 дни.
Мацето споко,бебчо е вече голям човек и му е тясно,няма как да си прави същите волности,така е....и с моят син беше така...съвсем нормално  Hug

# 618
Мацето аз съм човека бе!
Параноите ми край нямат.Едвам, едвам усещам нещо.Леко побутване и то само на едно и също място - в единият яйчник, който ми остана.Няма ритници, местене на корема...нищо.

# 619
  • София
Маце аз бях цяла седмица със същите притеснения като теб. Вчера обаче като по поръчка за прегледа момата се завъртя и яко подритваше ехографа докато док я гледаше Simple Smile Лекарката ми каза, че ако е бебето е било в позиция с лице навъгре е възможно усещането на движенията да е по-глухо или слабо. Може твоят господин да се е завъртял на някъде и да рита на вътре... не знам

# 620
  • Перник
смехораниLaughing hahaha Joy опасна работа е твоят мъж.
Маце, възможно е вече да е доста голям и да му е тясно. Нашият мъж като се завърти с лице навътре ритниците и побутванията са също доста леки и не се усещат през корема. Всичко си му е на ред, не се притеснявай.  baby_neutral

# 621
  • София
Аз си знаех че тук има сродни изперкали души. И нали като споделя тук нещо и ми е на късмет! Ей са като се разрита дупка ми направи. Побърках тоя моя мъж. Само ходи и си повтаря още един месец, още един месец....  hahaha

# 622
Добро утро!
Смехорани, развесели ме с този пост  hahaha hahaha
И аз съм от тези дето не спят по цели нощи. Не си спомням от кога не съм спала като хората. Или ще са киселини, или малките ритат безобразно, или болки в ребрата, или този сърбеж по корема, който напоследък е нетърпим  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Имам чувството, че кожата ми ще се сцепи...и колкото и да се мажа с какви ли не мазила не минава. Май има само един лек - раждане! Направо се измъчих, нямам търпение вече да се родят бебчетата. А има още толкова време  Tired
За сметка на това всяка сутрин си казвам "И тази нощ мина - приближихме се с още един ден до финала". И тази мисъл ми действа много добре.
Предприех и нова тактика спрямо киселините - последното ми ядене за деня е не по-късно от 19-19.30 часа и от 2-3 дни киселините са с една идея по-поносими.
С яденето напоследък само плодове ми се ядат. Ям портокали, банани, мандарини и киви сигурно по 2-3 килограма на ден. Като седна и няма спиране, портокал след портокал.  Зеленчуци почти никакви нямам желание да ям, с изключение на домати  newsm78 Месо напоследък и на мен не ми се яде много. Все пак се насилвам, че пустия хемоглобин няма оправия.
Маце, в тези месеци става тясно и усещанията се променят определено. Аз също го усетих и док каза, че е нормално. Преди около месец имах няколко дни, в които едва ги усещах и двамата. Доки каза, че им е тясно вече. Няколко дни по-късно нещата си влязоха в релси и моите магаренца пак ритат като луди  Crazy Просто вече усещам ритниците им по различен начин, не като в 6ти месец.

# 623
Смехорани - определно не е скучно при вас Simple Smile  Joy

Карина - то и моя хемоглобин е по-нисък, да не кажа малко над границата, но явно са ок нещата!

Месо
- първия триместър не можех да го погледна, само едни наденици можех да ям, а ние в нас без месо на вечеря не сядаме. Колкото и да не е здравословно, така преди няколко години буквално спасихме живота на милото! Така, че сега вече си ям месце, но винаги на фурна, без пържено, същото е и с гарнитурките - нисковаглехидратни, суровички по възможност. Като не издържа пюренце картоф и цвекло Wink !

Вчера купих по препоръки на някой от вас Персил Сенситив, да видим какво ще стане като почна да пера!

Снощи такава простотия направих за вечеря, никога не бях правила и никога няма да повторя, ама пусто любопитство що е туй Яхния от трушия, и цяла нощ въртене, изтръпване на ръцете, и сега съм подута като наденичка... хем знам, че кисело не трябва...

Ей момичета - Synni__само на мен ли ми се губи в тази тема нещо?! newsm78

Маце
- явно не само им е тясно, ама и така се завъртат, че да не ги усещаме. Мен ми е интересно как ММ като сложи ръка вика "А усетих го как ме ритна", а аз точно в този момент нищо не усещам. Всичко е позицията. И въпреки, че на моменти и моя ме шашка, съм спокойна, че ако много изперкам, мога доплера да му пусна!

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 10:10 от welinity

# 624
  • София
То природата си го е измислила перфектно явно.
Накрая да ни е толкова гадно, че да искаме да родим само и нищо да не ни интересува, нито да ни е страх, само да ни се маха от главата... Sunglasses Crazy

# 625
  • Sofia
Добро утро   bouquet Трудно е човек да ви настигне  Joy Хем вече съм си вкъщи и пак не успявам да наваксам  Laughing
Тази нощ и аз не можах да спя добре. То не че всяка вечер го няма въртенето, ама снощи беше още по-зле  ooooh!
Vaseto, надявам се всичко да е наред  Hug
Смехорани Joy Joy Joy Много ме забавляваш  Heart Eyes

На мен са ми пускани 2 пъти изследвания и урина. Всеки месец ТСХ, един път натоварването с глюкоза и всеки път си ме гледа на ехограф и не ми взима пари. Аз съм си пускала без направление 2 пъти изследвания допълнително. И един път имам пусната микробиология.  Абе не мога да се оплача  Laughing

Карина и на мен ми е много трудно да ям месо, а лекарите само ми го повтарят - хапвай месо и риба  Sad

Хахаха, Елица, май си права  Joy

# 626
Маце и моя овен спря с ритниците,само потупвания и много ме стресира. Усещам се,че последните няколко дни само дебна дали и кога рита,но определено липсват силните ритници и кълбета.

# 627
  • София
Аз също си мислех за Synni тя милата сигурно се е стреснала от новината за Михаела, нали е мека душа всичко и влияе. А Мишенцето видяхте ли я колко е сладка и голяма! Пу пу

Мръвки и аз си ям. Знам че е супер вредно но най любимо ми е евтин салам. Направо издивявам. Гледам рядко да го ям.

# 628
Еее, вчера не ви четох след обеда, и темата вече свършва  Mr. Green. Ох, Смехорани  rotfImbo Хванала съм едно романче, и докато не го свърша, няма откачане...

И аз имам проблеми със съня, ако легна по-рано, ставам по 4-5 пъти на нощ. Затова намразих спането, вечер лягам с нежелание към 1-2 часа, но пък на другия ден не издържам, и трябва по-рано...И всяко будене и ставане са придружени с такава силна болка в таза и срамната кост, че се разсънвам...Ама все се успокоявам, че още 2 месеца и край.... Не че тогава ще се спи, ама поне болките ще изчезнат.

Маце, как още 1 месец? Дръж, стискай краката...

Мойто дивото бая подритва, но си има моменти на затишие, и аз тогава почвам да се паникьосвам. Явно дечицата си имат някакъв ритъм, и те отвреме-навреме почиват  Heart Eyes

# 629
  • София
На мен пък само принцеси ми се ядат.ММ нали е готвач и само ми мрънка "сготви му нещо на милото бебе,умори го с тея принцеси".

Общи условия

Активация на акаунт