Екзотично еротично да мечтаем, две чертички да изваем (бъдещи мами над 35)

• 22 098
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Иги, и от нас да го нагушкаш твоето момченце!
Чакам да споделиш какво е казал докторът на твоя преглед. Дано няма нищо притеснително!

Ох, моят ученик май се събуди... Душичката ми златна, много се изморява. До тоалетна му се ходеше и направе спейки отиде...
Още първия ден им дадоха домашно, както и днес... Обикновено първите две седмици са критични, а при нас ще са двойно по-емоционални и натоварени.
Аз днес ходих на кръвен тест, дадоха ми лекарството за стимулация на О и от утре започвам да се боцкам. В събота сутрин пак съм на линия и после ще видим кога, как, какво. Simple Smile
В моето училище също е натоварено, даже сега малко учих вкъщи, а утре съм "на работа". Има виртуално студо, т.е. така се казва, имитира се работа в офис. Нашата фирма се занимава с ловене на раци. Wink И понеже утре съм на работа, отивам да си лягам! Simple Smile

Дари, чудесно това TSH, бре! Браво!

# 586
Привет!
Връщам се да изчета темата.

# 587
Привет и от мен!
И аз зачезнах, че ходихме по света и у нас.
Мира, първо кажи как сте?
Иги  Hug Hug Hug
Жана, много се радвам теб и малката точица  Hug
Рансън и Уанче  fingerscrossed

# 588
Даре, мерси, Пипи е страшна скица, много я четях като малка, сега много малко си спомням     Embarassed
Ей Кей, забравих бе- замотах се с наще- супер още една бебонка Simple Smile тази година май те водят... Засега Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 17:21 от janach

# 589
Мира, радвам се да те "видя". Кажи как си?

# 590
Искам да се включа в молитвата за Бурак, да бъде борбено момче и да се стабилизира колкото се може по-скоро.Иги, и ти се нуждаеш от сили, трябва да си силна!

Ох, какво да ви кажа, момичета...След доста тежка бременност, последвана от пренатоварване, съм направила тежка хипофункция на ЩЗ.Спешно ме приеха в Майчин дом, бебето с мен на хотел, ММ си дойде от чужбина.Мизерия,  мръсотия, миризма на цигари...Всеки ден ме изследваха и ме пускаха при бебо.Вече сме си у дома, трябва непременно да сваля нивата на хормоните.ТСХ ми е национален хит Simple Smile.Преминаваме от кърмене на АМ.Предстоят ми изследвания. Както осъзнавам, че човек не трябва да се пренатоварва, така виждам, че при мен не се получава. 
Борбена съм, искам да живея и да си отгледам бебето и да подкрепям  дъщеря си.

Танзу, как са хиените от данъчното?

Жане, честито сърчице, да не ти пука за работодателите.

# 591
Мира, дано лошото е вече минало! Simple Smile някой ден ще ни заведеш всички на пиано бар  Laughing
Лени вие къде по света и у нас?

# 592
  • На остров
Мира колко ти беше ТСХ ? Дано всичко се нормализира сега Hug

Лени добре завърнали се  Simple Smile !

# 593
Кей, ах колко хубаво, че вече почти знаеш Hug

Мира, голямо гуш и дано лошото е зад гърба ти. Ще го свялиш това тсх Hug  и аз се присъединявам към желанието за пиЯно бар с всички вас Mr. Green

Игги, дано Бурак бързо се съвземе Praynig

Инатче, да ти е спокойна нощта и лека стимулация ти пожелавам Hug

# 594
Леле, Мира... какво ти е минало през главата Confused Дано вече всичко да е наред и да не се налага да стъпиш повече в болница Hug
Иги... силни прегръдки на теб и малкия борец Hug Hug Hug
Уанче, няма да правя тест - няма смисъл, чакам до ден-два след спирането на дуфастона да дойде и замине М...
Със соленоводен аквариум не бих се хванала - занимавала съм се професионално с аквариуми (преди доста години де) и определено съм на мнение, че за парите, които ще хвърлиш по оборудване и риби за соленоводен можеш да си направиш много по-прекрасен сладководен аквариум, който освен всичко ще е по-лесен и евтин и за поддръжка... и не по-малко красив и атрактивен  Peace
Дари, не разбирам ама изглежда че резултатите ти потвърждават крехката ти възраст Heart Eyes
Забравих още какво щях да пиша - голям заплес съм напоследък Embarassed

# 595
  • В градината...
Мира, дано бързо да се възстановиш и да се радваш пълноценно на живота  Hug

Кей, супер, само моми  Blush Ми те, момците, се народиха вече ...

# 596
Мира голям зор сте минали, дано бързо влезне в норми това тсх. Кърменето ли пречи на хормона, че ще го отбиваш? Като се наредят нещата (значи съвсем скоро  Wink) и аз с вас на пиано бар.
Кей да поздравиш на девойката с погалване от мен.
Рансън температурата ти не е ли висока да чакаш цикъл  newsm78

# 597
  • На остров
Но Рансън графиката ти е супер, според мен имаш голям шанс  Hug . В софия имах много хубав и красив  растителен сладководен аквариум и съм съгласна с теб, че са много красиви, но мм иска солен и аз понеже съм фен на всички аквариуми съм за  Sunglasses .

# 598
Ава, температурата е висока заради косматата печка, дето се научи всяка сутрин да се инсталира до мене и се будя чак потна от жега Close Ама не го усещам кога се домъква гадината #Cussing out
Уанче, не знам сега как е, но поддръжката и оборудването са ужасно скъпи и ако не искаш от невнимание или незнание да загубиш за кратко време всички риби трябва да си наемете човек, който да го посещава поне веднъж месечно за профилактика и поддръжка и да е на разположение за спешни случаи.... но проучете все пак как стоят нещата при вас, може и да е доста по-лесно и евтино отколкото в Бг...

# 599
  • На остров
Скъпичко е тук Рансън, ще проучим въпроса ще почетем и ще решим Simple Smile .
Хайде дано някой друг се похвали с плюс като ние нямахме късмет.
Аз малко се съмнявам при теб темп. да е от кучо, но щом казваш.

Общи условия

Активация на акаунт