Екзотично еротично да мечтаем, две чертички да изваем (бъдещи мами над 35)

• 22 083
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ей мацки, пак сте писали много  Hug
Иги гушвам те силно  Hug не спирам ви мисля, тебе и малкият Бурак.
Мира  Praynig силно се моля и при теб нещата бързо да се оправят.
Кей, а така, още една принцеса да си имаме  Heart Eyes
Даре резултатите ти са супер  Hug, явно всичко е от борбата, която водиш със самата теб, пожелавам ти успех ...  Heart Eyes
Рансън и аз се съмнявам температурата да е от кучето Wink вземи един тест ...

# 601
  • В полите на Пирин планина
Рансън,мисля че косматата печка няма нищо общо с БТ стискам палци да съм права  Praynig
Мира, бързо възстановяване  Hug
Кей,честито  Heart Eyes
Танзу,много ти е хубава премяната.

# 602
Уанче и моята втора сватба беше на 23.05, само че 2010 г.

# 603
  • На остров
Ауу много хубаво, а кога ти беше първата Ан79  Hug ?

# 604
На 16.08.1997 г.

# 605
Сега ще ме накарате да включвам нормалната версия на мамата , за да гледам на Рансън графиката  newsm78
Само да кажа- докато няма цикъл, има надежда Simple Smile и освен това Уанчето все си прави тестовете преди да е дала възможност на нещата да се рздвижат, тъйче не знам  Thinking

# 606
Мира, стискам ти палци, нещата да влязат в релси и да се почувстваш по-добре! А за малкия не съжалявай, защото ти го кърми дълго време и то най-важните месеци, така че вече спокойно може да минава и на АМ и малко по-нататък и на кисело мляко.

Анн, аз пък се жених юли 1997 и януари се роди сина ми.

Кей, аз тъкмо тези дни си мислех да те питам, дали вече не се знае пола, а то вече си имаме едно розово малко създание!
Уанче, Рансън имайте надежда!

# 607
  • На остров
Аз казвам наздраве   Hug сипах си ч. червено вино и ще гледам Световното по ски от Бивър Крийк, САЩ
.
Ан аз  на 6.6.98 . Надявам си ти си щастлива с избора на втората дата  Simple Smile

# 608
Даре , да сваляш бързо кръвното, или в Израел намери някой да ти го свали Simple Smile.
Аз като летях за там, половин час ме разпитваха на летище София.На връщане пък, заради една кал, пак ме метнаха, хем ме бяха предупредили да не купувам кал, била като пластичен експлозив.Ако те отделят за проверка на тяхното летище, казваш, че разбираш само български и искаш преводач.
 Ще чакаме снимков материал, много красива и духовна дестинация си избрала.

Всички болежки идват след стрес, ама хора сме, не сме роботи.

Рансън, айде де.

Уанче, уникална дизайнерка намерих, шие булченски рокли мммммм.Ако искаш на лични обаче.За мен е връх тази жена, ще шие на дъщеря ми за бала.

# 609
Танзу, много си свежа и нежна  Hug
Ава, Звезди, бързо да оздравяват мъжете ви  Hug
Дона, браво и успех по пътя към ревливия финал  Praynig
Иги, много силно те прегръщам! И аз ревнах. Да гушнеш малкия голям юнак от всичките му лели тук Hug
Коте, мерси за инфото, точно един зелен чай имам под ръка, че му се чудех досега.
Кей, честити ти розови гащи, много хубава новина. Наистина, че девойките май са повече.
Ината, стискам палци!
Мира, дано лошото е останало зад гърба ти вече Hug
Дари, питай Денис за хормоните, много е мила и отзивчива. Те момичетата са ти отговорили, но доколкото аз разбирам ТСХ – то ти е супер /казват под 2 за забременяване/.
За кучетата - и аз бях така като ми почина кученцето, не можех да го заместя с друго много години. Наскоро си взехме куче, е няма такава любов. Живот и здраве като имаме бебе, ще си вземем още кучета. Аз пък не мога да се престраша да заплодим нашата – някои казват, че било хубаво от гледна точка за здравето й, но съм виждала раждали кучета и едни такива болнави и изцедени, та ми се къса сърцето. И не знам кое е правилно, някой ако знае как е по-добре да помага  newsm78
„Пипи дългото чорапче” ми беше любимата детска книга, знаех я наизуст  Heart Eyes

# 610
Иги  Hugпрегръщам и двама ви Hug
Кей, чудесна новина Hugчестити розови килоти  Hug Къде се губиш? Много в телеграфен стил....що така newsm78
Шери какво ти стана с изследванията?
Мира, дано не се повтаря Naughty
Ината хайде давай ти си момиче Praynig
Радсън, що се инатиш а не напишкаш един тест newsm78

# 611
Мале какво ти е минало през главата, Мира, гушкам те Hug Дано успееш да се възстановиш. Аз бях на подобен хал с баткото, двуцифрено ми беше тсх-то. Антителата да не коментирам. Тита е права за кърменето, в най-важните месеци си го кърмила, знам, че е емоционален проблема също, но здравето и на двама ви е по-важно Hug
Кей, честити розови гащички Heart Eyes Ей, заредиха се нещо само моми напоследък, време е някой със сини гащи да се появи, тез моми да има с кого да ходят по дискотеки Simple Smile
Рансън, и аз не вярвам да е от косматата печка Wink
Дона, стискам палци да е успешен пътя Hug
Тежък ден изкарахме, дано утре вече спре разтройството. И като повърна съвсем ми се изправи косата Tired.
Спокойна да е нощта за всички Hug

# 612
Мира да нормализираш тези стойности и да се успокоиш,да си гледаш и радваш на слънцата си.

Звездичке,да ти се оправя момчето.Да ги нагушкаш и двамата.

Цвети,резултати в петък.Ако са кофти ,ще умуваме.

Рансън и аз не вярвам да е Т от "юрганчето".

Уанче и аз на моята сватба бях с шапка с воал отпред.

Джамила и Звезда не са писали скоро.

# 613
Момичета, прибрахме се преди 2 часа след скубане на гъски в данъчното и обстоен преглед при док.
Мира, понеже ти пита за данъчните, скубах перушина, те скубаха, аз скубах и те пак скубаха ... утре скубането на перушина ще продължава. Ама не ми се говори за такива глупости. Просто ми е болно и обидно, че понеже съм тъпа, съвестна и честна, и си плащам всичко навреме, до последната стотинка, а те все нещо са омазали, все нещо са оклепали, все нещо не им е точно. И понеже всичко ми е внесено и не могат още пари да ми вземат, трябва да ми е гадно, да се разхождам по 3-4-5-100 пъти до Стара Загора, за да си оправят бакиите, дето са ги забъркали  ooooh! аз трябва да пиша, да моля, да обяснявам колко съм сгрешила, че съм си внесла осигуровките и данъците до стотинка и навреме ...
Както и да е, и този път ще си изтърпя униженията и разкарването!
Съжалявам! Знам, че тези мои проблеми на фона на твоите,  Мира, тези на Иги, на Звездичката, на Жането, и на други момичета са супер маловажни. И макар и с похабени нерви, време и унижения, това са решими проблеми. Просто ми е болно и обидно!

Сега по-важните неща:
Мира, надявам се да овладеете ситуацията с TSH бързо и трайно. Преживели сте цялото семейство голям шок и големи притеснения. Дано от тук нататък да са спокойни нещата и да те наблюдават читави хора, които да действат адекватно, за да не преживяваш повече такива кошмари. И все пак трябва да намериш начин да не се претоварваш  Hug Hug Hug
Кейче, какво  стана сега? Ще се обзавеждате с рокли, гримчета, токчета, чантички, лакчета  Mr. Green Честита ви розова панделка. Аз пък днес бях при другия готин док  Heart Eyes Чак сега се разузнахме, че сме набори с него. Ама и Стойков е мнооого готин. Да знаеш, от сега те предупреждавам, ако е успешна процедурата ша ма приютяваш у вас. И мен да си ма гледка Стойков  Rolling Eyes
За прегледа, мина. Аз уж се бях успокоила, и док ме спече пак. И сега пак съм се притеснила. Ревах по пътя към къщи. Първо преди лапарото ми каза, че един месец след него ако всичко е ОК можем да почнем процедура. След лапарото каза 2 месеца. Днес каза, абе три месеца по-добре. Да не направим някоя беля.  Аз и не очаквах веднага след прегледа да се хвърли стимулация да прави, или каквото там е замислил. Ама психически някак зле ми подейства това едномесечно отлагане на всичко. Иначе пуснахме изследване за спин, васерман, сифилис и още други дето от притеснение ги забравих. Взе и материал за цитонамазка, щото последната ми е от края на август 2013. Не че не съм искала друга да правя, ама и тукашния ми гинеколог, и Персенска в Надежда не пожелаха да направят. Мотивът и на двамата беше, че щом имам само един постоянен партньор няма как цитото от I-ва група да се промени драстично. Аз не съм на същото мнение. Ама другите неща за решаване и изследване всеки път надделяваха.
Кали, специално за теб да кажа, след като взе материала за цитото ме предупреди изрично, че може да имам зацапване няколко дни. Питах защо? А той каза, че когато се взима материал качествено, трябва да се разтвори щипката и това разтваряне евентуално наранява шийката /но не винаги/.
Иначе док каза, че доста по-добре намира и двата яйчника сега, явно противозачатъчните при мен оказват добро влияние, в комплект с другите хапове. Макар че остана учуден, че нямам изобщо цикъл от както ги взимам.  
Та в крайна сметка на 20 февруари пак съм на преглед. Ще видим изследванията и ако няма повече ако-та, ще започнем процедура.
Голям ферман стана, ама …

# 614
Знаех си,че съм изтървала ещо важно,ама с този вятър тук нищо не остана между ушите Mr. Green
Забравих да честитя розови гащи на Кей.Наистина напоследък има само моми.

Танзу,те не само в НАП са за скубане.

Аз хем да се похваля-днес ми преведоха парите от болничния за декември,хем да си посипя главата с пепел-изгубих пари.

Общи условия

Активация на акаунт