Екзотично еротично да мечтаем, две чертички да изваем (бъдещи мами над 35)

• 22 043
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро!

Иги, много се радвам за подобрението на малкия силен мъж. Все така да учудва докторите.
Мира, браво на голямата кака. Да си избере най-хубавата специалност и да работи след това нещо, което й доставя удоволствие.
Добре дошла на Изаи и от мен.
Успех този път на Бенито. Аз я помня от една друга тема също. Много неща й минаха през главата. Дано този път е до края  Praynig
Дъгичке не се давай на простите хора да те тормозят. Мисли си за русокосата датска принцеса. Нали знаеш и това ще мине.
Рансън днес няма ли да се тестваш?  newsm78
Уанчето ми се губи 
Аз да се похваля направих си детокс два дена по пълнолуние на грейфрути и чай и съм свалила три килограма. Дано да не ги върна бързо пак.

# 721
Добро утро и от мен!
Иги много се радвам за вас, Бурак ще се пребори и скоро ще сте си в къщи.Продължаваме да ви подкрепяме мислено.Добре, че и ти си се успокоила след доктора.
Мира браво на каката, да си избере този, дето и е най-на сърце и много успехи в учението и намирането на професионален път.
Рейнбоу аз не бих си мълчала на колежката, без разбира се да и падам на нивото.Но не се зареждай с отрицателна енергия, просто  я игнорирай.Какви са ти симптомите?
Рансън, не така само с кафе,  smile3508 наблюдавам те...
Уанче ти как си?
Жане и ти кажи, сподели се с бременни капризи да се порадваме малко.
Тарторина аз съм сигурна, че бебо ще изчака да се нагласите, ама и вие побързайте малко.
Ели изпиха ти соса тез англичани, почивка няма ли?
Добре дошла на Изаи   bouquet.
Почвам с работата, че шефа гледа сякаш той е ретроградния Меркурий  Joy, разчитам, че скоро приключва.

# 722
Ава не казваш какво стана с твоето закъснение. Имаме ли надежда  newsm78

# 723
Лени няма го, но и надежда нямам.Сякаш вече не ми се вярва, че ще стане.Този месец даже никакви ПМС нямам.Изглежда нещо се е загубил този цикъл.

# 724
  • В градината...
Аз като забременях сега ми липсваха всякакви симптоми за ПМС  Thinking

# 725
А тестче?

# 726
  • София
Аз пък като забрменях с Лили имах усещането, че всеки момент ще ми дойде, така до към 7-8 гс, страшни пмс, 1:1 , че и базалната беше като при не бременна, изненада бе положителния тест.

# 727
Ще го почакам още малко и ще направя едни, но ми е ясна работата.Миналия месец ми дойде на 39 ден, има още време  Joy Не съм с най-редовния цикъл, макар цяла година да ми идваше на 29-30 ден.Сега се радвам на Жанчето и чакам Ививка, Рейнбоу и останалите.

# 728
Чакам новата тема ..
Жане, няма да изчезна за 6 месеца, но наистина ми е криво все още.
Скрит текст:
Болно и мъчно ми е, че за близо 8 години нямам нито едно забременяване, а проблем така и не ни откриха. Confused
Дано днешния ден е по-хубав от вчерашният!
Рейнбоу, само игнор за такива откачалки. Нали знаеш, че клетвите застигат този, който ги отправя.  Hug

Добре дошла, IZAI!

# 729
А добро ви утро!

Иги, страхотни новини - пак ми се напълниха очите... мога да разчитам на себе си за сълзи начи...
Стискам силно палци на който НЕ чака!
Жане, как си днес?
Рансън, още ли упорстваш? м?
Рейнбоус, игнорирай тази жена и не допускай да стигне до теб и да те разстрои. Аз бих я попитала дали там горе е наред (визирам главата) и в кой век точно живее... По този повод, веднъж една циганка ме прокълна зад гърба ми, в един парк, докато минавах покрай пейката на която седеше и ми разправяше как трябва да с пра за д ами гледа... И понеже я чух, спрях се, обърнах се и й казах да й се върне 100 пъти  hahaha разсмях се и отминах, а онази беше като побесняла...
Мира, браво на дъщеря ти! Гордост за мама  Hug
Танзу, видя ли в линка на Шери - вземи си коте да забременееш бързо! Железен довод за пред ТМ!  Hug А аз се борих с предразсъдъците на мойта мамка години наред... само ми мрънкаше, че не знам си кой си бил й гледал и й казал че доакто имам котка няма да забременея... Ей прости хора ей, те са най-страшни...

Аз отчаяно се нуждая от фризьор... Ех, че ми липсва Бг в такива моменти...

# 730
Мамче, имаш нужда от една голяма  Hug и от три дни СПА.За СПА то не знам, но мога да те гушна веднага   remybussi

# 731
Добър ден момичета.Танзу много изкушаваща закуска.Рансън веднага си вземам кафе.

Мамче слезе ли от метлата?

Ава,нищо не се знае,може да имаш приятна изненада този месец.Докато я няма лошата лелка има надежда.

Мира,браво на каката.Нека винаги ви кара така да се гордеете с нея.

# 732

Общи условия

Активация на акаунт