Екзотично еротично да мечтаем, две чертички да изваем (бъдещи мами над 35)

• 22 046
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Звездичке,твоето момче по-добре ли е вече?

# 676
Котенце, пропуснала съм днес да прочета за недобрите новини. Съболезнования  Hug Потъжи си и утре се усмихни spoko

# 677
  • В сърцето на любимите мъже!
Днес ми позволиха да кърмя Бурак. До вчера със сондата, а днес така ме засмука, че час и половина не пусна. Чак накрая заспа. Суче като по учебник. Много съм щастлива. Hug ЕЕГ-то са му го направили, но резултатите утре. Все пак и докторките изглеждат много изненадани колко бързо се подобрява.
Аз съм ОК, неразположенията ми се оказа, че били резултат от нормалното раждане (аз нали си родих и нормално, и секцио  Joy), та затова предния път не съм имала такива оплаквания.

Чета за Бенито79 и си мисля колко различни и колко еднакви болки имаме всички. Не може да се каже чия е по-голяма и колко много можем да понесем хората, жените... 8 бременности... Дано този път всичко да е наред и да постигне мечтата си.  Praynig Praynig Praynig

# 678
  • София
Мъничка златна душица той, Иги, представям си колко си щастлива, все така да се подобрява съкровището и скоро да сте у дома заедно!

# 679
  • В полите на Пирин планина
Иги,браво на момчето желая ви много,много щастливи мигове заедно  Hug

# 680
Иги, страхотно е, нашия Бурак е герой, щом има сукателен рефлекс е чудесно Hug Усмихна ме!
Шери, трудно е да се каже, отпаднал е, но и същевременно като му светне е залепен на компютъра, и му се тормози и главата и очите, ама е дебела глава, тръшка се. Не съм свикнала да го гледам така, ядеше като голямо момче в пубертет, сега нищо не иска, гризна по малко препечена филийка, успявам водичка и чай да му давам по малко, но начесто. Преди малко му масажирах малко челото, да го поотпусне мъничко. Хем цял ден не е излизало от двете посоки, и пак е супер отпаднал. Гаден вирус! Дано утре е по-добре и няма среднощни фиести с температури и т.н.

# 681
Игииии, усмихна ми следобеда! Браво, много позитивно звучиш! Страшно се радвам, че си щастлива! Вярвам, че резултатите утре ще са добри!

Изай, добре дошла при нас   bouquet!

Звездичка, хайде и на вас  да пожелая да сте по-добре и да имате по-добра нощ! Утре ще е чисто нов!

# 682
  • В градината...
Иги, ще се оправи и ще има да се чудят. След време ще разправяш как едни лели от бг мама са организирали групови молитви  Heart Eyes Heart Eyes
Шери, твоето момче също бързо да оздравее  Praynig

Иги, редактирам се - казах на майка ми и тя - щом едно бебе суче, значи е много добре  Peace

# 683
  • София
Звездичката, дано скоро е ОК, гадни са всички вируси, а най- гадно е да са болни децата...
Добре дошла на новата мама и успех!
Друго не запомних. Децата в нас ми спряха тока днес и не съм аз в момента.
Снощи на  събранието на входа, бабата живееща под нас казала на мъжо: разбирам кога Жорко става, кога си ляга, но какво става през останалото време, мазилката ще ми падне всеки момент?!

# 684
Иги браво на героя.Перу е права за сукането.И на мен така ми казаха в болницата.Стискам палци утре да те зарадват с добри резултати.

Перу,малчо е добре слава Богу,мен ме боли гърло и всички мускули.

Магнет,как са твоите бандити?

# 685
Иги  Hug утре пак да се включиш с още по- хубави новини!!!

# 686
  • В градината...
Шери, исках да кажа - Звездичке  Hug

# 687
  • София
Шери, страшно е... дивеят заедно, не е истина тая малката какви ги върши като гледа брат си...постоянно съм синя каска, тя вече и по име го вика ако той реши да се самоотлъчи случайно в друга стая.. Една от любимите тихи игри е той взима един голям леген и го обръща с дъното нагоре, сяда и започва да се пързаля из целия апартамент, вдига страшен шум, а сестра му след него крещи и нарежда и като го докопа го удря, скубе..и така. Или с един уокър, който вдига още по страшна дандания пак нагоре надолу..

# 688
  • В полите на Пирин планина
Рейнбоу, слез от балкона и кажи ти как си днес  Grinning

# 689
Браво на малкия Бурак!
Иги, от тук нататък пожелавам все по-хубави  и по-добри новини! И скоро да сте си в къщи, оставили зад гърба неприятностите и тревогите  Hug

Магнет, кажете на бабата ако си няма внуче собствено, да си вземе под наем едно за около седмица. И ще разбере тогава от първа ръка кво става през останалото време  hahaha hahaha

Звздичке, на вас спокойна нощ пожелавам, без температури и други премеждия  Hug

Общи условия

Активация на акаунт