Екзотично еротично да мечтаем, две чертички да изваем (бъдещи мами над 35)

• 22 047
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Дано този път да е докрай Praynig Поздрави я от нас, Перу и й кажи, че мислено я подкрепяме Hug

# 661
Поздрави и от мен на бенито.Дано този път да е до край.

Даре поне Дона се разписа с хубави новини.Сега чакаме да ни зарадват Рансън,Рейбоу,Иви,Уанчето(дано не изтърва някоя)

# 662
Айде и аз най-накрая в къщи  ooooh! Тази вечер сколасахме по-рано Rolling Eyes Явно от вчерашното скубане на перушина все пак има ефект, но със сигурност ще знам до 2 дни дали са ми коригирали всичко, което бяха въвели грешно.
Перу, предай и от мен поздрави на Бенито  Hug След толкова много разочарования и болка, дано този път да гушне мечтано бебче!

Аз утре очаквам да приключа успешно една одисея, която съм подхванала от почти 2 години във фирмата. Стискайте ми палци! Шефчето да си седне на дупето и да дишам спокойно!

Джамила, пиши бе момиче какво става при вас! Че и теб и детенцето ви мислим и се притесняваме  Hug Прегръщам те силно!

Отивам да хапна, че вече звезди ми излизат от очите!

# 663
И от мен стиснати палци за успешен финал на Бени!
За останалите също се надявам на чудо!
Как са бебчетата ви Мимче и Кали-м-г?
Танзу, успех за утре!

# 664
Не си спомням Бени, но искрено и желая този път бременността и да е успешна  Praynig

# 665
Поздрави на Бенито. Предай й, че мислено сме с нея и дано този път да гушне своето бебче Praynig
Иги Hug
Рансън, бременна си и още как. Хайде на бас Mr. Green
Танзу, стискам всичко да стане както искаш.
Амини, зацапването беше много малко и само вчера. Може да е била цветна О, досега не ми се е случвало, но знае ли човек на тези години всичко мога да очаквам.

# 666
Иги  Hug моля се за още добри новини за малкия боец, дано и при теб всичко е наред
Мира, и за теб прегръдка, гледай си бебето и каката и въобще нищо друго не мисли, аз съм се уверила, че няма никакъв, ама никакъв смисъл да се тормозя и влагам прекомерни сили и енергия в работа, кариера и т.н.
Танзу, дано си по-спокойна вече, моля те и ти не се стресирай, а не е и бял кахър, за твоетото здраве и душевно състояние си е много важно. А пък за изследванияра си мисля, че е добре, че ще ги направиш всичките, тук се правят тези всичките.
Перу, и от мен поздрави на Бенито, аз я помня, невероятно силно момиче трябва да е Praynig
Тарторина, успех с жилището, бързо и лесно местене и бебчо дано изчака. При вас колко дни се остава в болница?
Тите, благодаря добре Simple Smile през деня си спи в люлката, през нощта не ще и последните две нощи я оставям с възглавницата за кърмене на дивана и спим двете така, добре, че дивана ни е широк Simple Smile Вие още ли сте затрупани?
Звездичке, дано батко е по-добре, ние изкарахме на Коледа такъв вирус всичките, та и тука е зимен.

# 667
Здравейте! От много време ви чета,но все не се престрашавах да пиша. И без да крия, всеки ден надничам в темата и се моля на добри новини. Аз скоро ще подмина 40-те, но преди няколко месеца се замислих и за второ детенце. Дъщеря ми е на 10. Стискам палци за всички жени, бъдете здрави и благословени!
Танзу, случайно разбрах, че до 11 февруари се намираме в Ретрограден Меркурий и сега му е времето да се довършват отдавна започнали дела. Успех!

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 21:53 от IZAI

# 668
Танзу, за гъските, всички са за скубане, някакъв ужас е такова размотаване и хабене на нерви по институции. Имам чувството, че са сложени там да ни тровят живота ooooh!. Мира много точно го е казала. Ама в момента действаш по по-важни неща, така че не си го слагай. Иначе за срещата с лекаря, дано да няма повече ако-та. Много е гадно да се настроиш, да чакаш да почнеш и все нещо. Мен ме смазва това чакане. Дано след 20-ти да се отворят вратите и да тръгнат нещата. Стискам ти палци и за одисеята във фирмата  Hug
Пате, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав и много взаимна любов  Hug
Тарторина, успешно преместване и дано бебето да ви изчака  Hug
Иги, звучат обнаджедаващо нещата и дано лекарите да те разплачат от радост с хубави новини  Hug
Коте, моите съболезнования!
Не познавам Бенито, но стискам палци всичко да е успешно до края  Praynig
Изаи, добре дошла   bouquet Много ни е хубава темичката и всички тук са много мили. Успех с второто детенце! Този ретрограден Меркурий вече ми писна от него - и трите ни опита, които правим са по това време.
Днес ми крив ден и всичко ми е смотано и на обратно  Crossing Arms

# 669
  • В полите на Пирин планина
Стискам палци за Бенито, този път всичко да е наред до финал  Praynig
Рансън,при толкова предположения че може да си бременна,не напишка ли днес още един тест.
Танзу,успех за утре.
Изи, добре дошла   bouquet

# 670
Много, много ви благодаря за топлия прием!

# 671
Izai и от мен добре дошла   bouquet добре поне, че на книга ретроградният Меркурий скоро ще отмине и ни чака постоянен възход  Mr. Green

# 672
Танзу,успех за утре.

Изи Добре дошла и от мен.

Даре,приготви ли багажа?

Сетих се за Жълта роза,дано при нея нещата са се наредили.

# 673
Изаи, добре дошла  Hug
Значи аз съм в хармония с ретроградния Меркурий  Joy Като се върнах на работа и разбрах, че нищо не е пипнато докато ме е нямало, такъв списък си съставих, че и с график - кое кога, как и срок  ooooh! С цел до средата, най-късно до края на март задачите да се разтикат  Sick Не знам дали ще успея, но се надявам.
Иви, разбирам те напълно  Hug При мен чувството, че всичко ми е смотано и наобратно обаче е от почти седмица. Ама аз съм вече и в периода на Сатурновата дупка, та търпеливо ще трябва да изчакам да премине кризата  Thinking

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 22:02 от tanzu

# 674
Изай, добре дошла и от мен, с пожелание скоро да сбъднеш мечтата си Hug
Перу, предай на Бени и от мен пожелание за успешна бременност Hug Знам я от другата тема и вярвам, че всяка изстрадала душичка ще стане мама Praynig А на нея й мина много през главата. Този път, всичко ще е наред, релакс само и позитивни мисли!
Мимче, малката бонбонка иска да спинка близо до мама, ще наместите режима, само мама да има сила да изкарва на безсъния.   Heart Eyes
Всички, дето сме повлияни от гадния Меркурий...скоро да го изгоним!

Общи условия

Активация на акаунт