Екзотично еротично да мечтаем, две чертички да изваем (бъдещи мами над 35)

• 22 062
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • В полите на Пирин планина
Иги, Hug чакаме добри новини и за двама ви.
Коте,мисля че е нормално колкото и да не е бил от любимите ти хора, моите съболезнования  Hug
Тарторина,да ви е леко и бързо преместването,за да ти е по спокойно за посрещането на бебо.
При нас се сипе един хубав сняг, а аз  clean  пера пердета и мия прозорци, абе луда работа  Laughing

# 646
И при нас луда работа.Уж учениците учат,а пък няма детски консултации.Педито се обади да ми каже да не ходим утре и ни записа час за другата седмица.

Коте,съболезнования.Плачи щом ти се плаче.

Мира ти по-добре ли си?

# 647
Иги, чакаме добри новини  Hug С теб сме!
Лени, това с дъжда нависоко си е наистина странно, то времето се сбърка много. Поне сте се поразходили.
Мамче, гушкам те силно Heart Eyes Hug
И сте прави за нервите, и да се правим на силни, и че нещо не ни е засегнало, че не ни пука...ако природата ти е чувствителна, ранима, то си се трупа, и после така изригва.
Благодаря ви, че ни мислите Hug Младежа вдигна температура пак през нощта, на сутринта беше спаднала. Чукам на дърво, поне няма повръщане и още не е ходил по голяма нужда. Такъв вирус посред зима, мислех си, че е летен, а в нета четох, че дори зимата бил по-често срещан, не съм в час явно.
Шери, дано ти се размине гърлото. Кога ще ходиш за контролата? Аз вярвам, че до 6я месец, когато е обичайното време за цито, нещата ще се наредят при теб Hug
Отиваме да ядем пюрето, докато е топличко още.

# 648
Иги  Hug и аз ви мисля с малкия боец, това, което разказваш звучи обнадеждаващо  Praynig

# 649
Момичета надявам се да сте добре Hug, който е яхнал метлата да слиза Naughtyкойто се е поддал на хормонална буря да диша дълбоко HugБолничките дечури да се оправят бързичко Naughty
Иги  Hug Hugдръж ни в течение, ако не ти представлява трудност СТЕБ СМЕ Hug

# 650
Иги, с теб сме... очевидно малкия боец не мисли да се предава, дано скоро да сте заедно далеч от болницата Hug
Перу, вярно че прогестерона вдига БТ, ама моята взе да се качва като го спрях newsm78 А съм убедена, че Б няма (е, почти де - нещо мъничко ме човърка, ама го отпъждам като нереално Embarassed) Е, не съм ли смахната - всички наопаки, аз на терсене #Crazy
Отивам да готвя, че ММ прорева от глад (досега гледахме филми и чоплихме семки - пълен релакс Sunglasses)

# 651
  • В градината...
ааа, щом се е вдигнала като си спряла прогестерона, значи си бременна  Naughty

# 652
Перу, не ми вкарвай тая муха - едва я изгоних от главата си след ТРИ отрицателни, та отрицателни теста Naughty Даже въображаема втора черта нямаше - мястото й беше по-бяло от бялото... абе с главни букви ТЦЪ... сега ако не цъфна до ден-два ще се вкарам в други филми - какво се е объркало пак, м....ка му #Cussing out Да не е киста или задържан ф-л или знам ли и аз вече newsm78
Сори, че ви занимавам с моите бели кахъри Embarassed

# 653
  • Инсбрук
Иги  Hug аз съм наясно, че хазяи и наематели, всеки гледа от собствената си камбанария, още по-вече, че нашия е в чужбина и ще се запознаем лично чак май месец. Сега като четох условията в договора, може наистина да си е патил човекът има разни странни / за мен / клаузи.
 Дано при вас с Бурак нещата вървят към подобрение, а съм сигурна че ще е така  Hug

Рансън, може да ти е рано още за пиклив тест, да отчете. Ккто сама каза - всички наопъки, ти на терсене  Wink При мен с първата ми бременност в началото беше абсолютно отрицателен.

Момичета, на мен квартирата ми харесва, ММ още не я е виждал  Mr. Green просто трябва да подпише договорът тая вечер, пък после има поле за изява да мърмори  Mr. Green

# 654
Тарторина, определено ще бъде интересна надпревара с времето - мисля да заложа на бебо, че няма да дочака квартирата Mr. Green

# 655
  • Инсбрук
Еее бива ли така, бе Рансън, не му пускай такива мухи на бебешокът  Mr. Green то не остана почти, та да постои още малко в торбата.

# 656
Ам... newsm53 ходих надничах графиката на Рансън- ми тъй де и аз да видя , няма все неориентирана да ходя ! Рано си ги пишкала тия тестове  newsm78 newsm78 , може и да е станала работата
Тарторинка, споко бре- вие само подпишете , ТМ ще ви пренесе , даже и да тръгне дребен да излиза

# 657
  • В градината...
Предавам ви поздрави от benito_79. Тя не е писала скоро в темата, но покрай проблеми е нямала време. Сега е бременна отново /за 8-ми път при 7 неуспешни/. Дано сега е до края  Peace Сега лежи по цял ден и ще влиза в болница.
Каза, да предам специални поздрави на Иги и на малкия Бурак  Hug

# 658
Да я включим в ежедневната молитва Hug Силна жена ще да е Thinking

# 659
оф, стига де .... искам хубави новини ... така ще ми падне кръвното ... стискам палци на Бенито.

Общи условия

Активация на акаунт