Екзотично еротично да мечтаем, две чертички да изваем (бъдещи мами над 35)

• 22 043
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
ООО Иги толкова се радвам Hug Hug борец е Бурак  Naughty браво  newsm44 Утре те чакаме с още хубави новини.
Ама опасни лелки сме а? Сериозно груповата и искрена молитва върши работа  Naughty
Момичета пазете себе си и децата  си от гадния вирус / колкото е възможно де / Мен ме повтори и повярвайте голям ужас е Twisted Evil
Добре дошла на новата дама  Hug

# 691
Магнет,много весело при вас.По-добре синя каска,от колкото мед.сестра.Да са живи и здрави,да правят пакости и лудории и вече да си отдъхнете от тези болести.

# 692
Шери, ти не каза как мина прегледа. В петък ли чакаше резултатите от контролната цитонамазка?

# 693
Хей, Танче, мерси, че питаш Hug днес бях първи ден на работа и ми стопиха лагерите и сдухаха настроението и реших да не натоварвам готината аудитория, въпреки, че исках да се включа след поста на Игги. Момичета, на мен в 10 вече ми е мнг късно и съм на черешата, та ако има и други с подобна ситуация си мислех да се молим за Бурак на смени от 08:00часа. Вярвам, че обединената енергия ще му помогне Praynig

А иначе, аз си пия меделеевата таблица с хапове и си чакам другата седмица. Опитвам се да не се вглеждам в "симптомите" Joy които са само в моята глава, но ми е трудничко, обаче ще устискам.

Много ми е минорно, но и досега не ми се беше случвало някой да ме кълне Cry #Crazy , още повече за нещо, за което нямам никаква вина и се е случило, докато съм била отпуск...

Съжалявам, ако ви натоварих, но съм тук в очакване на здрав Бурак, порастнали бебишондърчета и нови положителни тестове Hug

# 694
  • София
Магнет,много весело при вас.По-добре синя каска,от колкото мед.сестра.Да са живи и здрави,да правят пакости и лудории и вече да си отдъхнете от тези болести.
Разбира се, че е по- добре, то е голяма забава с тях Simple Smile мерси за пожеланието! В понеделник Жорко ще го водим на УНГ да видиме какво е положението с третата сливица..

# 695
Рейнбоу, стига де, с какви хора работиш? Трябва да си някакъв пълен малоумник за да кълнеш колегите си ooooh! Дай им пълен игнор на тези! Изтривай бързо гадните емоции, и мисли за датската принцеса  Hug

# 696
  • В полите на Пирин планина
Рейнбоу, Hug

# 697
Иги, много се радвам, все така да върви  Hug

Рейнбоу, на работа ли стана това? ooooh! леле...направи си една медитация и недей да мислиш повече за това Hug

Звездичке, да, аз гушкам нея, таткото гушка Тео Simple Smile

Магнет, при вас е весело  Heart Eyes да са здрави само

Добре дошла, Изи, и късмет

# 698
Танзу,в петък ще звъня за резултати.Ако са кофти в събота ще ходя,докато ММ гледа децата.

Рейнбоу,я им тегли една на всички,сипи си чайче и се наслаждавай на симптомите си.Лоши хора има навсякъде.

# 699
Иги, браво на борбения малък Бурак! Утре те чакаме пак с прекрасни новини Praynig
За молитвите мога и в 8 да се включа, че в 10 много народ около мен и ми е по-трудно да се съсредоточа.
Рейнбоу, я им дай свободно, сега трябва да си спокойна.
Шери, стискам палци за хубав резултат.
Звездичке, на вас пожелавам спокойна и здрава нощ Praynig
Добре дошла на новата мама!
Днес е пълнолуние, простряхте ли гащите  Grinning
Меркурий ли е не знам какъв е там, но да изчезва вече, искам вече гадното да свършва Crossing Arms
Лека нощ, момичета Hug

# 700
Рейнбоу, стига де, с какви хора работиш? Трябва да си някакъв пълен малоумник за да кълнеш колегите си ooooh! Дай им пълен игнор на тези! Изтривай бързо гадните емоции, и мисли за датската принцеса  Hug

Мерси, аз днес си глътнах граматиката, само скръстих пръсти и си сложих другата ръка на корема... Не съм го очаквала, интелигентен човек, майка.... После звъннах на моята майка и я питах, какво да правя  Embarassed  уж не съм суеверна, но бях на прага да се разплача.

Скрит текст:
От утре ще си нося бельото обърнато с шевовете навън, скилитка чесън в чантата и една малка иконка на св. Мина в чантата....

На работа, Мимче, служителка и то заради едно събрание, което се е провело докато ме е нямало и аз по никакъв начин не съм намесена, но съм част от мениджмънта, та и аз в кюпа

Пате, какво е това с гащите?

# 701
Пате, разсмя ме с тез прословути гащи  Joy Аз освен на простора на док да ги метна  newsm78 та дано стане работата  hahaha

# 702
Еее, нали си попълвала анкетата "Простирате ли гащи по пълнолуние?" hahaha
В нашата тема се прави за плодовитост Mr. Green

# 703
  • В полите на Пирин планина
Ама да знаете че отдавна  не сме ги простирали, крайно време е да започнем пак  Joy

# 704
Еее, нали си попълвала анкетата "Простирате ли гащи по пълнолуние?" hahaha
В нашата тема се прави за плодовитост Mr. Green

Не съм, никаква анкета не съм попълвала Blush
И аз ще простирам тогава, ама първо да ги намокря ли, че нямам за пране в момента?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт