В момента чета... 36

• 48 562
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Значиии "Джойленд", "Зеленият път", "Мъртвата зона" ... в този ред Simple Smile  Hug

# 106
Йес, сър Grinning   Hug

# 107
Мериии,  Hug Hug Hug

Нека сме по темата, ще ви пусна един цитат от "Кристин":
" - Поетите винаги и може би съзнателно създават погрешна представа за любовта. Любовта е стар главорез. Не е сляпа, а е канибал с изключително остро зрение. Любовта е хищно животно и е винаги гладна.
- С какво се храни?
- С приятелство. Храни се с приятелството. "

Twisted Evil Twisted Evil  Heart Eyes

# 108
  • София
Значиии "Джойленд", "Зеленият път", "Мъртвата зона" ... в този ред Simple Smile  Hug
Да добавя и "22/11/63"  Heart Eyes , която беше Книга на 2013 тук във форума.
С нея много хора се "запознаха" с Кинг и останаха очаровани.
Разбира се, имаше и други, на които книгата не им хареса, но то с всяка книга е така.

Бъбли, чуден цитат, замъквам го към Фейса Laughing

Мери, радвам се, че с Картър сте се "разбрали"  hahaha
Умее да завземе читателя и да не го пусне до последната страница.
Още с втората прочетена негова книга го наместих сред любимите си автори.

# 109
  • София
Прочетох "Когато Бог беше заек" на Сара Уинмън и много ми хареса. 4/5 в ГР.

Продължавам с трилогията "Бьорндал". След скучновати 100 страници (малко схематични, с изреденеи събития, но някак без душа) следващите 100 и няколко ми вече харесаха (емоции се появиха и разсъждения, почват да ме интересуват героите).  Heart Eyes 

# 110
И аз забравих да благодаря за новата тема, която вече не е нова, но все пак...: Сиси благодаря за чудесното оформление, за анкетата и за всичко   bouquet
И аз гласувах в анкетата Peace

...
...
 За разлика от първата и книга тук има и приложени рецепти от Австралийската кухня, някои съм отбелязала и мисля да пробвам  Grinning.
И в първата й книга за Нова Зеландия има доста рецепти, да не би да си ги пропуснала, те са накрая на книгата Peace Аз също си ги отбелязах, някои от тях са интересни и ще ги пробвам Wink

# 111
Мисля да започна Гръцко кафе днес. ...

Точи, и аз й се "точа" Wink Сподели като имаш впечатления, моля!   Hug  bouquet

# 112
  • София
Мери, щом носиш на "тежко", аз пък те съветвам да скачаш в дълбокото с Гробище за домашни любимци или Сиянието. Хич и не се мотай с Мъртвата зона, че може завинаги да те откаже от Кинг  Mr. Green Тя е много лека артилерия, дори ми е малко сълзлива и сантиментална.

# 113
  • на североизток от Рая
 Оооо, аз ли съм коравосърдечна, но на мен Сиянието хич не ми се отрази. Дори е слаба книга като за Кинг, мисля си аз, де.

Това Гробище ще го чета скоро, пътува към мен сега, но може би ще го отложа, че не съм на такава вълна.

Мъртвата зона ми беше харесала преди години, но преди доста години, когато четях много Кинг.

# 114
  • Belgium
Мери, щом носиш на "тежко", аз пък те съветвам да скачаш в дълбокото с Гробище за домашни любимци или Сиянието. Хич и не се мотай с Мъртвата зона, че може завинаги да те откаже от Кинг  Mr. Green Тя е много лека артилерия, дори ми е малко сълзлива и сантиментална.

Ама Мери каза, че не иска страшно  Rolling Eyes

# 115

Аз май ще продължа с "Кристин" на Кинг, да видим дали ще ми хареса толкова, че да искам да си купя новото издание(прекрасна корица има  Heart Eyes), с новия превод ...  Peace

Не се колебай, помня, че като си взех книгата, прекарах няколко минути само във възхищение по оформлението и корицата. Въобще преиздаденото от ИБИС на Краля е с едни от най-добрите корици правени за Кинг, според мен.
По темата - продължавам с "Наследството на Болейн". Засега не ме грабва толкова много, колкото "Другата Болейн", която за момента си остава любимата ми от поредицата. Въпреки това стилът на авторката ми допада, разтоварващ е и се чете леко, така че продължавам с потапането в дворцовия живот на Англия през 15 век.

# 116
Мисля да започна Гръцко кафе днес. ...
Точи, и аз й се "точа" Wink Сподели като имаш впечатления, моля!   Hug  bouquet
Книгата се появи вчера и в електронен вид в MailBooks, изненадващо бързо..

# 117
  • Belgium
Дам има я от няколко дни в електронен вариант "Гърцкото кафе".

# 118
  • София

Ама Мери каза, че не иска страшно  Rolling Eyes

О  Blush
Явно аз съм недочела правилно, извинявам се, за което  Hug

# 119
Аз се върнах на Снежкото и вече съм към половината. Малко ми е хаотична, имената на мъжете така и не успях да ги запомня  Crazy дано вляза в час, че нещо хич не мога да ги оправя.

+1 за Мъртвата зона, много тегава книга.
Моят съвет е за Долорес Клейборн, Мизъри, Куджо... също 22/11/63 и Джойленд, въпреки че не на мен не ми допаднаха, но имам предвид, че не са от страшните  Peace

Ако не се изплашиш от Куджо, можеш да продължиш с "Играта на Джералд"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт