В момента чета... 36

• 48 559
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
След "Да чуеш ритъма на сърцето" ми се четеше нещо пo-неангажиращо и започнах:

# 91
Продължавам да чета "Човек на име Уве". Някак си ми е злободневна, но това не е окончателното ми мнение.

# 92
Дневникът на един маг - Паулу Коелю

# 93
Започнах "Истината за случая "Хари Куебърт"".
Скрит текст:
Само 50 страници съм прочела, но вече не ми харесва разказвачът и започвам да разбирам, защо е над 600 страници Simple Smile Нищо, границата ми е 100 страници, преди да реша дали да изоставя книга, на тази може да й отпусна още 50 Simple Smile

"Павилион за жени" е една от най-любимите ми книги. Препоръчвам я горещо и изобщо Пърл Бък. Дори и ранните й книги, когато още не е намерила съвсем стила си, си струват четенето.

# 94
Започнах да чета ''Мидълсекс''. Не ми хареса много (да кажем по 6-та система и давам 4 )! Сигнах до стр. 400 и  я оставих... Confused Току-що прочетох  коментари за книгата и в двете крайности- аз съм по средата!

# 95
Прочетох страхотната

Ужасно много ми хареса.
Скрит текст:
Авторката постепенно повдига завесата на живота на главния герой, който участва в романа предимно чрез разказите на близките му хора. Живота му се разкрива малко по малко, парченце по парченце.

Освен това съм удивена от изказа й - без да доскучава, в него има едновременно по нещо от нашето съвремие и от края на 19 век. Препоръчвам с две ръце!

В ГР дадох 5/5*.

Намерих "Вчера" от Владо Даверов на четеца си. Не помня кога съм я сваляла  Embarassed Мисля да започна нея. Помня филма, обожавах го.

# 96
Прочетох "Селцето" - голям шедьодър! Ето и цялото ми ревю: https://www.goodreads.com/review/show/1184350632?book_show_action=false

# 97
  • Кърджали
Аз се върнах да си дочета "Любов по време на холера". Бях я започнала миналата година, но я оставих заради някоя друга книга. И само ме човъркаше. Този път смятам да я довърша. Че я и започнах отначало, да си припомня какво съм прочела.

# 98
  • Den Haag
Благодаря за новата тема   bouquet

Гласувах и в анкетата  Peace

Напоследък по малко чета, заради здравословни проблеми, но се надявам скоро да мога повече да се наслаждавам на любимите ми книги.
Аз все още чета и се забавлявам с Изабела Шопова и нейната книга " На запад от рая". Много е забавна, така хубаво описва и разсмива, има страхотно чувство за хумор. За разлика от първата и книга тук има и приложени рецепти от Австралийската кухня, някои съм отбелязала и мисля да пробвам  Grinning.

# 99
Започвам "Мафията на майките" .  newsm03

# 100
О, Боже, прочетох Престъпен ум на Крис Картър. Брутален, брутален, брутален  Crazy Crazy Crazy Как може да имаш такава фантазия, че и фантазията на убиеца.... странно ми беше какво толкова може да се напише, след като още в първите страници се разкрива кой е убиеца, но... какво ли?! Толкова много Crazy Laughing
Почитателите на психологията и криминалното да не пропускат  Crazy

# 101
Картър бавно, но славно се намества сред авторите, които ще проверя през тази година. Моооже би дори съвсем скоро  Twisted Evil  Mr. Green

Чета си аз "Кристин" от Кинг и вадя ли, вадя цитати. Жееестоооооккк, брилянтен, неповторим. Знаем си го, ама все пак да си кажа ...  Twisted Evil Twisted Evil  Mr. Green

# 102
А аз  на Кинг ще взема да дам шанс Grinning 

# 103
Merry, ти не си ли досега? Какво си чела от Кинг?  newsm78

Задължително му дай шанс, как? Той е прекрааасен  Heart Eyes

# 104
Само Подпалвачката съм чела, по препоръка на Кали (Престъпен ум също  Hug ). Не исках нещо страшно, не знам как ще ми въздейства, отминах го този период с всяка вечер филм на ужасите, вече ангелите са ми слаби Grinning

Общи условия

Активация на акаунт