В момента чета... 36

• 48 912
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Belgium
Права е Лиляна, няма въпрос, така че според мен не трябва да има и отговор, защото се разваля удоволствието от четенето.

Полицайки? Бътс, моля ти се, ако не те познавах бая щях да се зачудя на подобен коментар  Laughing

# 616
  • Ямбол
Офф, добре другарки полицайки.
...
И ти извинявай.

# 617
Лу, и аз се чудя ти ли си, не си ли?
Съвсем инстинктивно отговорих без да се замислям. Съответно слушам и се поправям Wink
В крайна сметка скритият текст все пак подсказва, че има спойлер. Поне нещо такова имаше в анкетата. Не знам станало ли е правило за тази тема...

# 618
  • Belgium
Аз съм, аз съм  Grinning

Просто си представих как щях да се вкисна, ако ми напишат такова нещо за тази книга. Няма как да сме пухкави и розови през цялото време.

Инак знаеш, че те обичам  Wink

# 619
  • София
buttinsky, ГОЛЯМ СПОЙЛЕР - да не се чете от хора, които не са чели "Аз преди теб"!!!

Скрит текст:
В книгата става дума предимно за нея, за нейното израстване, за промяната на найното отношение към живота... и затова е наречена "Аз преди теб". Заглавието никак не е подвеждащо... Peace

# 620
  • София
Свърши вече, прочетох, поне на Петя коментара се въздържах. АБе не ми върви с тази книга и това си е.

# 621
  • Belgium
meggle, защо чак пък да не ти върви  Laughing

Просто не я чети с огромни очаквания, въпреки многото хвалби. Виж дали теб ще те докосне и толкова. Аз си мисля, че ще откриеш нещо в нея.

Чета "Един+един" на Мойс - забавлява ме, но няма общо с другите и книги, по-слабичка ми се вижда до сега. Все още съм на средата, не изключвам възможността да си променя мнението до края.

# 622
  • София
Лу, заради разкритите до сега неща за книгата в темата до сега. Този път аз съм си виновна, че прочетох спойлера. Но ще я дочета, защото ми харесва стила на писане на авторката. Жалко, че другите й книги не са така докосващи и те.

# 623
Аз смятам, че buttinsky не е сгафила в нищо, скритият текст е достатъчен, много пъти сме коментирали и вече би трябвало всеки да знае какво би имало в него, т.е. това си е неписано форумско правило. Тя е направила каквото трябва, а вече всеки, който реши да отвори, си носи отговорността за това което ще прочете! А да не говорим, че дори в анкетата резултатите по този въпрос сочат, че 29 души са отговорили с "Не ми пречи да прочета важни подробности или финала на книгата, макар все още да не съм я чел/а", срещу 46, които държат на скрития текст.

# 624
  • Ямбол
Е, някои слагат в скрит текст кориците на книгите. Можеше да напише за какво или за коя книга е скритият текст.

# 625
Всъщност, да, това с кориците се чудя защо се прави. То даже е парадоксално, уж да се покаже какво се чете, пък скрито.. Но предполагам, защото не знаят как да смалят изображението?! Ако искате мога да добавя на 1 стр. и това как точно се прави, както съм описала и за скрития текст.. Макар че, колко се чете 1 стр.

# 626
Вчера завърших сагата за рода Долангенгър. Първата книга я прочетох за по-малко от ден, четох до 3ч. Мн смесени чувства изпитах, но цялата поредица ми хареса. Бих искала да прочета разсъждения по поредицата. Може ли да ме насочите къде да ги търся?

# 627
Аз смятам, че buttinsky не е сгафила в нищо, скритият текст е достатъчен, много пъти сме коментирали и вече би трябвало всеки да знае какво би имало в него, т.е. това си е неписано форумско правило. Тя е направила каквото трябва, а вече всеки, който реши да отвори, си носи отговорността за това което ще прочете! А да не говорим, че дори в анкетата резултатите по този въпрос сочат, че 29 души са отговорили с "Не ми пречи да прочета важни подробности или финала на книгата, макар все още да не съм я чел/а", срещу 46, които държат на скрития текст.
Съгласна съм, освен това винаги става ясно дали в скрития текст е спойлер или корица на книга Simple Smile
Реакцията към buttinsky беше малко пресилена.  Simple Smile

Сиси, аз ще съм благодарна ако сложиш указания за смаляване на снимка.
Aз чета този трилър

# 628
Чета "Ние, живите" на Айн Ранд. Чела съм "Атлас, изправи раменете" и горе-долу знам какво да очаквам от книгата. Странна ми е, на места ми харесва, на места ми е откровено дразнеща заради черно-белите краски. Одобрявам голяма част от философията на Ранд, но на места ми е твърде крайна.

# 629
Аз чета "Калната река" в момента- тежка тематика, но се чете леко.  
След като четох няколко страници от биографията на Айн Ранд, а после гледах и филм по неин роман, съвсем се отказах да се занимавам с нея. Реших, че не е от моята порода и това е. А отделно съвсем ме отблъсна вестникарската хартия на книжните издания.

Общи условия

Активация на акаунт