В момента чета... 36

• 48 575
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Ами така е... който изоставя Снежкото после му е не хаос, а направо хаус, Доктор Хаус   Whistling

# 121
Аааа, самото Куджо звучи страшно, не, мерси  Laughing Гробището съм го гледала, не ми се чете  hahaha Вив, слаби са ми ангелите казах, не ме хвърляй в дълбокото, после ще идвам да спя при теб  Grinning Hug
Мисля обаче да прочета Сиянието, защото ми се ще да опитам и Доктор Сън, а те са свързани  bowuu

# 122
  • София
А така де  Heart Eyes С рогата напред! Кораво момиче си ти, какъв страх  Twisted Evil
А и Кинг не е ужас-писател, той е психолог. Сигурна съм, че ще го видиш.

# 123
Merry., не е толкова страшен Куджо  Hug

Ами така е... който изоставя Снежкото после му е не хаос, а направо хаус, Доктор Хаус   Whistling

Виновна  Blush но и преди да я спра ми беше така...

# 124
Здравейте! Включвам се при вас като преоткрила читателския си интерес Simple Smile в момента съм на Сто Години Самота, но честно казано не ме впечатлява толкова, колкото писанията на Исабел Алиенде.. Ще ви следя с интерес!

# 125
  • София
Здравейте! Включвам се при вас като преоткрила читателския си интерес Simple Smile в момента съм на Сто Години Самота, но честно казано не ме впечатлява толкова, колкото писанията на Исабел Алиенде.. Ще ви следя с интерес!

Мда, "Сто години самота" е в пъти по-тежка от каквото и да е на Исабел Алиенде  Simple Smile Не ми е най-любимата на Маркес.

# 126
  • Den Haag
И аз забравих да благодаря за новата тема, която вече не е нова, но все пак...: Сиси благодаря за чудесното оформление, за анкетата и за всичко   bouquet
И аз гласувах в анкетата Peace

...
...
 За разлика от първата и книга тук има и приложени рецепти от Австралийската кухня, някои съм отбелязала и мисля да пробвам  Grinning.
И в първата й книга за Нова Зеландия има доста рецепти, да не би да си ги пропуснала, те са накрая на книгата Peace Аз също си ги отбелязах, някои от тях са интересни и ще ги пробвам Wink
Права си има рецепти  Embarassed, прегледах книгата и ги видях най-накрая  Grinning. Чудя се как съм ги изпуснала или забравила  Laughing. Помня, че издирвах и споменатите филми накрая на книгата.  Peace

# 127
Започвам "Карта от кости" .  Peace

# 128
Аз прочетох "Последното писмо от любимия" на Джоджо Мойс и както очаквах, много ми хареса. Е, нямаше ефекта на "Аз преди теб", но то си е нормално. По скоро ми приличаше на "Момичето, което бях"  newsm10
Преплитането на минало и настояще, красотата на едно отминало време... и разказ за това как една любов може едновременно да те съсипе и да те възроди. Страхотна, препоръчвам  Stuck Out Tongue
Започнах "Лотарията" на Дейвид Балдачи, за сега определено ме държи в напрежение  Peace

# 129
Свърших "Гръцко кафе"...не знам защо, но имах по-високи очаквания.

# 130
  • Belgium
Titina, разкажи, защо те разочарова книгата?

# 131
А аз  на Кинг ще взема да дам шанс Grinning 
И аз искам, но нямам нищо негово, което да си струва."Зеленият път" ми е сред най- любимите книги.... но съм чела много малко негови....

# 132
Всъщност и на мен "Гръцко кафе" не ми върви особено, въпреки, че темата ми е доста близка.

# 133
  • Belgium
Ама разказвайте да знам да я почвам ли "Гръцко кафе" изобщо, че имам сума ти други книги предвидени  Laughing

Стилът ли е кофти, прекалено изкуствена ли е или нещо друго?

Аз не знам дали споделих, че вече имам четец и дори прочетох първата си книга на него. За сега грам не ми носи кефа от четенето на реална книга, но сигурно ще му свикна. А и имам свалени на него доста книги, които ги няма на български и не ми се четат от екрана на компютъра.

# 134
Titina, разкажи, защо те разочарова книгата?
може би е до това, че очакванията ми, на база на откъсът от Факел, бяха други. Много семейни истории и въртене в кръг (толкова, че някога изпусках нишката).

Общи условия

Активация на акаунт