В момента чета... 36

• 48 546
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря за мненията за Мортън Simple Smile Сбогувам се с Чарлстън Simple Smile и я започвам (и без това много ми се е дочело на хартия)  

# 571
  • Варна
И аз съм на Кейт Мортън, вчера започнах Забравената градина.
Някоя друга нейна да похвалите, че ги няма в електронен вариант и се чудя дали да не взема някоя, ако Сиела пуснат промоция за трети март.

Ако "Сиела" и тази година пуснат книги с -50% по случай празника, то това ще са заглавия от собствения им каталог. Кейт Мортън я издава "Колибри".

# 572
  • МАРС
Ясно, явно не съм разбрала правилно.

# 573
  • Варна
"Колибри" имат 20% и повече намаление на книгите, ако поръчаш от сайта.

По темата, чета "Бунтовници" от Вероника Рот.

# 574
Ако "Сиела" и тази година пуснат книги с -50% по случай празника, то това ще са заглавия от собствения им каталог. Кейт Мортън я издава "Колибри".

"Сиела" за втори път пускат намалени книги на различни издателства (30% на "Изток-запад" преди няколко месеца и в момента - 50% на книги на "Ентусиаст" - можело и да им стане навик, ако се вярва на рекламата им Simple Smile. Така че нищо чудно да ни изненадат и с намаление на "Колибри" Simple Smile.

Започнах "Аутсайдерът" на Маркъс Зюсак. Харесва ми, макар да не е кой знае какво, просто обикновената история на едно момче. Като стил много прилича на "Аз съм пратеникът", но без магичните елементи и интригата Simple Smile.

# 575
Намаление на Колибри имаше преди няколко седмици Simple Smile
А на Ентусиаст са до 50%, не 50%.

Аз започнах Човек без куче Grinning

Скрит текст:

# 576
  • Варна
Merry., нали ще споделиш мнение после? Интересно ми е заглавието на първо място Simple Smile

# 577

Цитат
Аз прочетох "Ще бъдеш ли тук", трогателна история, затрогващ финал. Харесвам Мюсо, ще чета и други книги през тази година.

И аз прочетох "Ще бъдеш ли тук" и съм във възторг, много ми хареса, за 2 дни я изгълтах. По едно време направо и аз се състезавах с времето  Grinning Определено ще има още от него

Сега започнах "Полулош" на Сали Грийн, харесва ми.

# 578
Приключих със "Съпругът" на Дийн Кунц. Много хубав и напрегнат трилър! В един момент подозирах почти всички, обичам подобни заплетени сюжети. Препоръчвам. Peace

Продължавам с тази:

# 579
Аз започнах:

# 580
  • София
Аз приключих
Скрит текст:

Великолепна!

И започнах тази:

# 581
  • Кърджали
Смятам да започна с

Съвременен трилър с препратки към историята на Истанбул. Надявам се да ми хареса.... Като гледам каква "тухла" е, няма да се прочете бързо. Освен това ме очакват и "Полулош" и "Аз съм Малала"... Тези дни ще чета само на хартия, тъй като утре таблета заминава на ремонт. Стискайте палци поне да ми го оправят, че иначе....

# 582
  • Belgium
Я, две издателства ли издават Кейт Мортън  Thinking

# 583
  • София
Я, две издателства ли издават Кейт Мортън  Thinking
Да, но Унискорп издадоха само "Изплъзване от времето", а другите три нейни книги - Колибри.

# 584
  • Belgium
Сега си блъскам главата дали съм чела "Изплъзване от времето".

Обичам Кейт Мортън, но романите и са доста еднакви като конструкция и действие, та започват да ми се сливат. Иначе и трите, издадени от Колибри съм чела.

Общи условия

Активация на акаунт