Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 817
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен! Аз все още съм на етап булчинска рокля и не знам от къде да я подхващам. Бюджетът ми не е много голям, а във всички магазини в които ходих цените  на по-хубавите рокли започват от 1000 лв.  Rolling Eyes  Та се чудех сега какво да правя. Разглеждах някакво рокли втора ръка, но някак си не ми се иска  да не съм първата, която се е женила с тази рокля. Замислих се и за роклите от Китай, но там пък ме притеснява дали ще дойде това, което съм поръчала. Сватбата наближава, а не знам какво да правя. Вие как смятате Китай или втора ръка?  newsm78
Моята рокля е от един английски сайт и ми излезе всичко 240 паунда. Има и доста по евтини, а са мнооооого хубави!!! Качеството е невероятно. Моята е цялата дантела и съм очарована!!!!! Сайта е dydress... нещо си. Ако не ти излезе пиши ми, защото в момента съм на работа Simple Smile

# 46
Здравейте и от мен! Аз все още съм на етап булчинска рокля и не знам от къде да я подхващам. Бюджетът ми не е много голям, а във всички магазини в които ходих цените  на по-хубавите рокли започват от 1000 лв.  Rolling Eyes  Та се чудех сега какво да правя. Разглеждах някакво рокли втора ръка, но някак си не ми се иска  да не съм първата, която се е женила с тази рокля. Замислих се и за роклите от Китай, но там пък ме притеснява дали ще дойде това, което съм поръчала. Сватбата наближава, а не знам какво да правя. Вие как смятате Китай или втора ръка?  newsm78
Моята рокля е от един английски сайт и ми излезе всичко 240 паунда. Има и доста по евтини, а са мнооооого хубави!!! Качеството е невероятно. Моята е цялата дантела и съм очарована!!!!! Сайта е dydress... нещо си. Ако не ти излезе пиши ми, защото в момента съм на работа Simple Smile

Супер, благодаря, сега ще огледам Simple Smile

# 47
Записвам се да не ви изпускам.

Алечка, благодаря за хубавата тема. Дано е пълна с щастливи и спокойни булки.   bouquet

# 48
Уау живея в Англия и още не съм гледала изобщо за рокли, но бях с нагласата че ще са космически сумите. Сега ще погледна. Благодаря ти.

# 49
Момичета, влюбих се в една рокля! Много неочаквано в Търговище.  Shocked Решихме просто да влезем да разгледаме и едно момиче мереше рокля-точно тази, която мереше ми хареса, не знам просто ме плени, останаха ми очите в нея. Има я в бяло и шампанско. В шампанско е просто фантастична, нежна, уникална.Утре се връщам да меря. Днес ми стана малко неудобно, защото момичето си я мереше и вероятно ще я взима, а и нямаше място за двете ни. Пък и на всеки малко или много би му станало неприятно ако някой хареса роклята му.Затова ще се върна утре и ще премеря и бялата и шампанското.
Ох, не знам, много се развълнувах, много я харесах, но пък не искам да бързам. Жената там ми каза, че не е добре да се взема рокля 8 месеца по-рано, защото всичко може да се случи-говоря за сваляне на кг примерно. Беше много категорична и каза, че е от 20 години в тази сфера работи.
Лошото е, че не шият по каталог и ако не си намеря по-хубава от тази да речем дали ще могат да ми я направят и ще имат ли още бройки как мислите newsm78
Ох, пак няма да спя и тази нощ! ooooh!
Но утре отивам да меря, искам да се видя в тази рокля.

mariq91
Капарирах агенцията-700 лева грубо, ще ми направи отстъпка за някои неща тоест повече от тази цена няма да е. В тази цена са включени обличане на всички маси и столове с панделки, украса на булчинска маса с всичко по нея, включително и живи цветя, гръб на маса със вплетени бели лампички в него, арки, сватбени стойки, високи букети "американски тип" по останалите маси, салфетки, тронни столове за младоженците и кумовете, висящи балдахини и цветни топки.
Малките неща-покани, тейлбъл карти, чаши, бутониери, свещи, кошници и късмети ще си ги правим ние със свеки.

# 50
WesiWasilewa много харесах сайта благодаря за споделянето. Влюбих се в три рокли http://www.diydress.co.uk/princess-halter-v-neck-white-lace-chap … html#.VMvFVJ2sX94   http://www.diydress.co.uk/a-line-sweetheart-neck-appliqued-beaded-chapel-trailing-wedding-dresses-10100095.html#.VMvEXp2sX94 и най-вече в тази  Heart Eyes http://www.diydress.co.uk/a-line-strapless-sweetheart-flowers-wh … html#.VMvGc52sX95 и на какви цени само .

# 51
Момичета, влюбих се в една рокля! Много неочаквано в Търговище.  Shocked Решихме просто да влезем да разгледаме и едно момиче мереше рокля-точно тази, която мереше ми хареса, не знам просто ме плени, останаха ми очите в нея. Има я в бяло и шампанско. В шампанско е просто фантастична, нежна, уникална.Утре се връщам да меря. Днес ми стана малко неудобно, защото момичето си я мереше и вероятно ще я взима, а и нямаше място за двете ни. Пък и на всеки малко или много би му станало неприятно ако някой хареса роклята му.Затова ще се върна утре и ще премеря и бялата и шампанското.
Ох, не знам, много се развълнувах, много я харесах, но пък не искам да бързам. Жената там ми каза, че не е добре да се взема рокля 8 месеца по-рано, защото всичко може да се случи-говоря за сваляне на кг примерно. Беше много категорична и каза, че е от 20 години в тази сфера работи.
Лошото е, че не шият по каталог и ако не си намеря по-хубава от тази да речем дали ще могат да ми я направят и ще имат ли още бройки как мислите newsm78
Ох, пак няма да спя и тази нощ! ooooh!
Но утре отивам да меря, искам да се видя в тази рокля.

Според мен ако се влюбиш в роклята като я облечеш няма нищо лошо да я купиш. Корекции винаги могат да се направят ако толкова драстично ти се промени фигурата.
Аз си познах роклята като си я облякох, знаех че няма да търся повече и си я купих 8 месеца по рано.

# 52
Момичета, сватбената рокля ще бъде сигурно най-трудния ми избор #Crazy Вече наизустих не един и два сайта...Али експрес го знам наизуст, погледнах и сайта на Веси Василева. Там са подбрани също красиви рокли, една трета се повтарят със същите снимки като от Али експрес, тоест са копирани от оригиналните маркови рокли и да ви кажа: колкото бях надъхана да се престраша, вече наистина не мога да отсея кое е качествено и кое не! Смятам да се погрижа за обърканата си душа и да отида да меря рокли сама, цял ден по магазините из Варна- не искам никой да ме харесва....искам да почувствам себе си в някоя рокля! Няма да поръчам нещо, което не съм докоснала- реших вече! Naughty

# 53
Miss_Bingley, да си намериш рокля не е лека задача. Щом сега си намерила "твоята" и аз не виждам причина да не я вземеш. Не е гаранция, че после ще успееш да намериш подходящата. Въпросът е само, когато я облечеш да разбереш, че искаш точно нея, защото едно е да я гледаш така, а съвсем друго когато я облечеш.
Благодаря ти за информацията за агенцията.

Има хубави рокли в този сайт diydress, но ме страх да поръчам нещо без да съм го облякла.

# 54
  • Варна
krisi_smile,  можеш да си намериш много хубава рокля и за до 800-900 лв. Зависи къде търсиш. Може и по-евтина Simple Smile
ЗАЯ щом ще ходиш сама по магазините....да ти кажа няма кой знае какъв избор - сложи си железните нерви. Реално хубавите рокли са в 4 магазина, единия от които шие по каталог и цените започват от 1500 нагоре. Обиколих всички! И уж изглеждат много магазините, а всъщност повечето са едни боклучави....
Взех си поканите аз. Много съм щастлива. Много си ги харесвам. Вече даже раздадох 3 бр. Утре на естествена светлина ще ги снимам и ще кача да ги видите Simple Smile

# 55
Момичета, сватбената рокля ще бъде сигурно най-трудния ми избор #Crazy Вече наизустих не един и два сайта...Али експрес го знам наизуст, погледнах и сайта на Веси Василева. Там са подбрани също красиви рокли, една трета се повтарят със същите снимки като от Али експрес, тоест са копирани от оригиналните маркови рокли и да ви кажа: колкото бях надъхана да се престраша, вече наистина не мога да отсея кое е качествено и кое не! Смятам да се погрижа за обърканата си душа и да отида да меря рокли сама, цял ден по магазините из Варна- не искам никой да ме харесва....искам да почувствам себе си в някоя рокля! Няма да поръчам нещо, което не съм докоснала- реших вече! Naughty

Мъдър избор , и аз така направих , тръгнах по магазините из Варна и така съвсем случайно намерих моята рокля ,  е не бях сама , но определено мнението на другите не ме заслепи . Аз съм за този подход , някой казват , какво толкова рокля за една нощ . Да ама не , това е рокля за цял  живот , това си е твоята сватбена рокля и цял живот ще се гледаш по снимките с нея . Ако е нещо некачествено , горчивия спомен ще си остане   Naughty

# 56
Audace, знам, че са боклучави....изобщо не си правя илюзии,вече ги обиколих веднъж- парцали на неоправдано високи цени. Качествените неща са на няколко места само, съгласна съм с теб. Смятам да пробвам, за да видя какво би ми отивало- много съм раздвоена и само от снимки немога да взема решение. Alady, не знам защо по-рано не го направих... винаги съм обичала да пазарувам сама!  Money И не напоследно място- Асеновград си остава опция за края на май, като приключи истерията на абитуриентите. Дано не съм откачила до тогава! #Crazy Спокойна нощ на всички и хубав уикенд- гушкайте се вкъщи напук на ветрове и дъждове! Laughing

# 57
Момичета и мен ме беше страх,но изкарах късмет. Не мога да гарантирам че всяка рокля ще е перфектна, но знам че в 1 часа вечерта им писах защото забравих да им разясня нещо и те ми отговориха. Смикъл че обслужването е 24ч. Ако не ви стане роклята може да я върнете. Но пак казвям...при мен се получи. Тези дни ще ви я снимам да ви я покажа!
Момичета колко ви излиза сватбената агенция?

# 58
Момичета и мен ме беше страх,но изкарах късмет. Не мога да гарантирам че всяка рокля ще е перфектна, но знам че в 1 часа вечерта им писах защото забравих да им разясня нещо и те ми отговориха. Смикъл че обслужването е 24ч. Ако не ви стане роклята може да я върнете. Но пак казвям...при мен се получи. Тези дни ще ви я снимам да ви я покажа!
Момичета колко ви излиза сватбената агенция?
Направо ме зариби с тоя сайт! Много модели си харесах, най-вече им харесах цените, защото така или иначе не ми се дават много пари за рокля, от цялата сватба най-евтина ще изляза аз  Rolling Eyes
Сега естествено идва друг проблем, ние работим за бебе...Та рокля 7 месеца преди сватбата няма как да взема, защото като казаха и по-нагоре "Всичко се случва". Но ще рискувам със сайта и ще информирам като му дойде времето Simple Smile

# 59
Добро утро, момичета   bouquet

Miss_Bingley, ако това е твоята рокля, не се тревожи, корекция може да се направи винаги.  Peace Ако се чувстваш прекрасна и неповторима в нея, взимай я.  Heart Eyes

Ние имаме три месеца до сватбата и нямам рокля. Тук роклите са на високи цени и практичната ми душа роптае като види четирицифрена сума в евро.  Blush Ще чакам до март, докато си отидем в Бг. Дано намеря сравнително бързо моята рокля, че се притеснявам дали ще стигне времето. И аз съм си определила таван 1000лв. Мога да дам и повече, но не искам.

Мен продължават да ме тревожат подаръците за гости. Нищо не измислям, нищо не ми харесва. Не понасям прахосъбирачки. Всичко подобно пращам в боклука.  Blush Моля ви, ако имате някаква добра идея, давайте я насам, че трябва да поръчвам вече нещо, време не остана. Само да не е нещо с наша снимка, че не съм фен. Много претенции имам.

Общи условия

Активация на акаунт