Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 861
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Бубулеса Бубълска  Благодаря Simple Smile
mim_pld Ако имаш сватбен агент попитай го него, на мен моята агентка ми предложи тя да го направи. Другия вариант е  пишеш в интернет -букет за хвърляне 3 в 1 - и ще видиш от къде можеш да го поръчаш.
Тук има изображения на мн такива букети, дано ти хареса.
https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%B5%D1%82+%D … &ved=0CB4QsAQ

# 121
  • На остров
 Alady а тези рокли от сайта къде се шият имаш ли представа ?

Прави ми впечатление, че всички почти сте се орентирали към цели шоу програми   bouquet !

# 122
Бубулеса, честито за роклята Simple Smile Много се радвам, че още една от нас е намерила мечтаната рокля.

audace, много са ти красиви нещата. Браво.

mim_pld, мисля че всеки добър флорист ще може да ти направи такъв букет Wink

Ние с мм днес ще ходим при свъкирите и ще им дадем поканата за сватбата, по-късно ще я снимам и ще кача в албумчето, като правя уговорката, че този вид покани са ни само за родители и кумове Simple Smile

# 123
  • София
* Miele* Благодаря! Предполагам, че с всички ви е така, но в момента, в който се видях в такава рокля и с було, нещата някак си придобиха други измерения  Simple Smile

Ей, много е приятно да свържа форумните имена с истински лица  Simple Smile Много хубави неща се качили в албумчето!

edit: Дами, може ли да препоръчате магазини за брачни халки?

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 14:52 от Бубулеса Бубълска

# 124
Момичета много хубави неща сте качили красоти  .Аз тези дни ще ходя до един магазин-склад там цените са мноого добри и дано харесам неща от там ето и адреса ако му потрябва на някой https://www.google.bg/maps/place/%D1%83%D0%BB.+%E2%80%9E%D0%9A%D … .882701,19z/data=!4m2!3m1!1s0x14acd892ee20e4dd:0x6e961a6af76b809a Лек ден.

# 125
Цитат
mim и моя букет ще е с божури и малки рози , чисто бял  Hug това са любимите ми цветя Smile

Божурите и розите са любимите ми цветя. И моят букет ще е от тях-божури и рози, но не мини, а големи.
Тъкмо се бях отчаяла,че няма да има божури, а флористката ми каза, че ще ги поръчат от Холандия и сега съм много щастлива  Heart Eyes
Ходих в Сватбения Център преди малко, роклите са ужасни там, както приятелят ми каза "простеят".
Нищо не ми хвана ухото. Харесахме си обаче халки и едни бокали. Имаше и хубави тиари и перлени бижута.
Мерих една рокля в Палома на Пиротска-пак тип принцеса, със сърцевидно деколте, сатен и отгоре тюл, малко къдрички на бюстието, не толкова обемна пола.Толкова стегнат беше корсета,че не можех да дишам и да се навеждам. Иначе ми стоеше добре.Харесах не, но не достатъчно. Имаше нови модели, но нищо не ми допадна.
Продължавам да мисля за онази рокля  Laughing
Бубулеса,твоята рокля каква е?

Цитат
edit: Дами, може ли да препоръчате магазини за брачни халки?

Ние харесахме в сватбения център-71 лева грама, в младост имаше също, но 75 лв грама и малко избор, най-добре виж в Принцес на Пиротска, днес и дотам ходихме имаше много модели и правят каквото искаш-ако искаш по-дебела или по-тънка, бяло или жълто, с камъни или без, комбинация,каквото си харесаш. Simple Smile
Ще надникна и аз в албума, ще ми се да кача нещо, но нямам какво, освен годежен пръстен. Освен да кача една моя снимка поне, че да ви се представя виртуално  Wink

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 15:52 от Miss_Bingley

# 126
  • София

Тъкмо се бях отчаяла,че няма да има божури, а флористката ми каза, че ще ги поръчат от Холандия и сега съм много щастлива  Heart Eyes

[...]

Бубулеса,твоята рокля каква е?

[...]

Ние харесахме в сватбения център-71 лева грама, в младост имаше също, но 75 лв грама и малко избор, най-добре виж в Принцес на Пиротска, днес и дотам ходихме имаше много модели и правят каквото искаш-ако искаш по-дебела или по-тънка, бяло или жълто, с камъни или без, комбинация,каквото си харесаш. Simple Smile

Моята рокля е тази: http://images.serendipitybridalwear.co.uk/images/pronovias-orba- … 251-711_image.jpg  Heart Eyes От копринен тюл, който е страхотно нежен и мек, и пада тежко надолу. По цялото бюстие и деколтето има невероятна украса, която наподобява нещо средно между цветя и пера, и която лично на мен ме напомня на лебед. Самото бюстие е страшно удобно, защото има специален колан отвътре, който те обгръща много сигурно. Роклята има и дълъг шлейф, койтопопринцип може да се скъси при корекциите. Цветът е слонова кост, а воалът е от същия копринен тюл, и е мноооого дълъг.... Ох, нямам търпение да дойде време за корекции, за да я облека пак  Mr. Green

Благодаря за препоръчания магазин за халки, много чудене пада. По принцип нося годежния си пръстен на лявата ръка /не знам брачната халка на коя ръка се носи?/ и ми се искаше да нося и двете заедно, но линията на годежния пръстен е леко S-образна, та не знам как ще се вържат.

edit: Ох, забравих да добавя - много ме обнадежди с новината за божурите, и аз мислех, че ще трябва да се откажа от тях предвид факта, че сватбата е през Юли, но сега има надежда! Grinning

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 16:10 от Бубулеса Бубълска

# 127
Бубулеса, уникална рокля! За халки,ние сме много доволни от зали(zally) от там ми годежния пръстен. Магазина се намира в Парадайс мол. В сайта им има много хубави модели, а на живо има дори повече. Аз мисля там да търсим и да минем и през Ге Оро понеже и те имат магазин в Парадайс.
И аз не се ориентирам за албума и е малко гадно като се обсъжда нещо,което не виждам.. Blush

# 128
За халки наистина най-голям избор има в сватбения център, отидохме там да ги видим на живо, да видим как ни стоят и си ги поръчахме при един познат който ни направи мн хубава отстъпка , но на него магазинчето му е мн малко и няма мн налични , работи по поръчка, аз обаче държах да ги видим на пръстите си за това сватбения център беше идеално решение

# 129
Буболечка,красива рокля.Къде я поръча'в София ли или е от сайт? За букета ми си мисля бели божури и рози в праскова и шампанско.Аз нещо май ще се откажа от бяла рокля.Натам отиват нещата.Не знам как ще имам търпение до юни месец докато дойде време да обикалям Асеновград.Съвсем ще откача и постоянно ще сънувам другата рокля.
Да ви споделя вече си имаме фото и видео.Фото Си Студио,ако ви е интересно може да разгледате фейсбука или сайта им-ние много си ги харесахме.Остана да измисля нещо красиво и по-нестандартно за самите снимки.
Дребните аксесоари ние ще си ги правим.

# 130
  • София
SilverTear Благодаря!  Heart Eyes

патенце-то благодаря за информацията, непременно ще отидем до сватбения център /в Младост, с/у бизнес парка, нали?/  Mr. Green

Miss_Bingley Роклята е от Bridal Fashion в Парадайз. По принцип бях харесала друга рокля, която щях да поръчам от Aliexpress, но след като пробвах тази, нямаше как да се върна назад Simple Smile А пък за цвета - каквото на теб ти харесва, има страхотни рокли, които не са точно бели - шампанско, слонова кост... размечтах се. Аз не бих могла да издържа толкова време да чакам, хехе  Crazy

Браво, че вече сте избрали фото и видео-то! Благородно ти завиждам   bouquet

# 131
да точно там, веднага до входа в ляво са халките.

# 132
Бубулеса, можеш ли да споделиш как са цените в Bridal Fashion?

# 133
  • София
Kisses{P}, честно казано, роклята от там си е инвестиция... много се колебаех, защото можеше да поръчам рокля от Aliexpress, която с транспорта щеше да излезе около 400 лв. Обаче ме достраша - не знам дали това, което дойде, ще прилича на онова от снимката, не знам какъв ще е платът... И после отидох да пробвам онази рокля, която в последствие стана моята си рокля, усетих плата, усетих как ми стои, видях се, и се влюбих.

По спомени роклите там започват от около 1000 и могат да стигнат доста повече. Мисля, че имат сносни намаления на модели от предишни години.

Малко ми беше лошо като си тръгнах от там. Но бързо ми мина  Mr. Green

# 134
Alady а тези рокли от сайта къде се шият имаш ли представа ?

Прави ми впечатление, че всички почти сте се орентирали към цели шоу програми   bouquet !

Моята е от колекцията на Justin Alexander  и е американска , с роклята ще получа и сертификат за качеството и , мисля че повечето рокли са от щатите , но не съм сигурна .

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 20:15 от Alady

Общи условия

Активация на акаунт