Китайски капсули за отслабване - 11

• 164 644
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
  • тук и там
На мен ми помагат-но спазвам режим,то точно в това се състои помощта им-че мога да контролирам апетита си,а иначе не ми достига воля и търпение,бързо губя мотивация и след една седмица на диета,на втората съм се нахвърлила на нещо висококалорийно.Мъжът  ми за един месец свали 10 кг-без хапчета и всякакви добавки-със нискокалорийна диета и всяка вечер колело по 2 часа из града-но аз нямам неговата воля,ако не пия хапчета-постоянно мисля за храна..То иначе всички знаем как се отслабва и кое е здравословно-но волята  ни липсва.При мен е така,за това не мога да си изкривя душата и да кажа че хапчетата не ми помагат-но спортувам 4-5 пъти седмично(тренировки в домашни условия за начинаещи) и си броя калориите всеки ден-не е като да не полагам усилия.Опасенията ми са -какво ще стане като спра хапчетата и се върне пак апетита ми и най-вече до колко ще мога да го контролирам  -така че да не започна да пълнея пак:peace:
Тук е момента да благодаря пак на Беболинка-без нея нямаше да сваля и тези килограми!  bouquet
Чудя се да се включвам ли в темата от тук нататък-защото при положение,че само аз съм доволна-започва да изглежда малко като реклама вече моето включване-смятам че до сега съм била  обективна в коментарите си и можете да сте сигурни,че ако си върна свалените килограми-ще  го напиша в темата.Между другото-всеки път като си пия хапчето,си мисля-кой знае със какви боклуци е пълно,но но пък като се погледна в огледалото и ми идва куража и забравям за разума. Peace

Последна редакция: сб, 08 авг 2015, 11:33 от Kaisia

# 151
На мен ми помагат-но спазвам режим,то точно в това се състои помощта им-че мога да контролирам апетита си,а иначе не ми достига воля и търпение,бързо губя мотивация и след една седмица на диета,на втората съм се нахвърлила на нещо висококалорийно.Мъжът  ми за един месец свали 10 кг-без хапчета и всякакви добавки-със нискокалорийна диета и всяка вечер колело по 2 часа из града-но аз нямам неговата воля,ако не пия хапчета-постоянно мисля за храна..То иначе всички знаем как се отслабва и кое е здравословно-но волята  ни липсва.При мен е така,за това не мога да си изкривя душата и да кажа че хапчетата не ми помагат-но спортувам 4-5 пъти седмично(тренировки в домашни условия за начинаещи) и си броя калориите всеки ден-не е като да не полагам усилия.Опасенията ми са -какво ще стане като спра хапчетата и се върне пак апетита ми и най-вече до колко ще мога да го контролирам  -така че да не започна да пълнея пак:peace:
Тук е момента да благодаря пак на Беболинка-без нея нямаше да сваля и тези килограми!  bouquet
Чудя се да се включвам ли в темата от тук нататък-защото при положение,че само аз съм доволна-започва да изглежда малко като реклама вече моето включване-смятам че до сега съм била  обективна в коментарите си и можете да сте сигурни,че ако си върна свалените килограми-ще  го напиша в темата.Между другото-всеки път като си пия хапчето,си мисля-кой знае със какви боклуци е пълно,но но пък като се погледна в огледалото и ми идва куража и забравям за разума. Peace

Embarassed Благодари на себе си за волята и търпението! Всеки иска да пие хапчета, да яде и да лежи и после нищо не действа  Naughty Иска се и малко усилие и от наша страна. Едно голямо браво за всички, които с или без хапчета се доближават до желаната цел  Peace

Kaisia, един съвет от мен - не спирай рязко хапчетата. Задължително направи разреждащ месец ( седмица през ден, седмица през два, седмица през 3 дни) и така докато свършат хапчетата. Желателно е дори да е с друг продукт, като целта е забавеният метаболизъм да се възстанови и да няма йо-йо!

Успех на всички.
  bouquet

# 152
Аз съм много доволна от Be Perfect, дано само и тях не ги развалят, в тях ми е надеждата  Praynig Praynig Praynig

За протокола може ли да споделиш какво съдържа това be perfect, каква цена е, къде се продава и т.н. защото в google не са чували за него  Shocked  newsm78

# 153
Аз на няколко пъти изрично написах, че също спазвам режим. А не лежа и ям, както някои се изказват. Явно на мен просто не ми действат тези чудодейни хапчета.

А за това Be perfect - не забелязвате ли, че жената се е регистрирала специално, за да прави реклама?

# 154
  • Пловдив

А за това Be perfect - не забелязвате ли, че жената се е регистрирала специално, за да прави реклама?
PeaceПредлага  на лични съобщения и др вид  хапчета.Как де и вярваме  ,че е добронамерена ,а не търговец ooooh!

# 155
  • София

PeaceПредлага  на лични съобщения и др вид  хапчета.Как де и вярваме  ,че е добронамерена ,а не търговец ooooh!
Какво значи "предлага"? Пишете ми на ЛС.

# 156
Аз на няколко пъти изрично написах, че също спазвам режим. А не лежа и ям, както някои се изказват. Явно на мен просто не ми действат тези чудодейни хапчета.

Кукумицина, извинявай мила  Praynig , не съм целяла нападки към никой конкретен потребител тук, просто масата от хората имащи нужда да стопят някое килце иска да стане с магическа пръчка.

А за тези новоизлезлите хапчета попитах от любопитство, защото в интернет няма и думичка за тях на никакъв език, а щом и гугъл не ги е чувал...  newsm78 А освен тях какви други предлага дамата?

# 157
Аз да се отчета на инхуа съм и за 6 дни от 65.600кг. Сега 63.700кг. Не ме разхлабва особено, дори не се чувствам кой знае колко по-Лека .Не мога да излъжа че не се чувствам добре от постигнатото.2 килца са си нещо нали  Party .Успех на всички.

# 158
  • София
Пих Лида преди 3 години, имаше невероятен ефект, но накрая стигнах до болница. Свалих 16 кг за месец и половина. Заради субутрамина имах ужасни странични ефекти- главоболие, причерняване, нервност, сърцебиене, изпотяване. Тази съставка е вид амфетамин, затова и симптомите са като на хората употребяващи наркотици. Накрая не ми се ядеше нищо, по цели дни нямах апетит. Трябваше отново да се захранвам по малко, защото почти нищо не съм яла за този период.
Всеки трябва да прецени какво му е важно- да отслабне бързо и много, но с риск за здравето или по-бавно и умерено с нормална диета и спорт.
По всички сайтове пише, че тази съставка причинява риск от инафаркт, в Америка са починали 34 човека, а в Италия двама от приема на тази съставка. Тя вече е забранена за употреба.

# 159
По всички сайтове пише, че тази съставка причинява риск от инафаркт, в Америка са починали 34 човека, а в Италия двама от приема на тази съставка. Тя вече е забранена за употреба.
А от затлъстяване колко са починали?
Да, ускорява сърдечния ритъм и трябва да се прилага внимателно, но ефектът е невероятен.

# 160
Включване и от мен...  Stop За известно време си дадох почивка, но реших, че пак е време да сваля някое килце! Реших да започна с нова Лида, преди време я бях пила от безглад и партидата им беше от сполучливите, но им звънях и ми казаха, че е изчерпана.  Thinking Препоръчайте ми сходен продукт със същото доказано действие Praynig  Много е спешно, че моренце в Гърция ме чака!!!! Sick

# 161
  • Sofiq
Включване и от мен...  Stop За известно време си дадох почивка, но реших, че пак е време да сваля някое килце! Реших да започна с нова Лида, преди време я бях пила от безглад и партидата им беше от сполучливите, но им звънях и ми казаха, че е изчерпана.  Thinking Препоръчайте ми сходен продукт със същото доказано действие Praynig  Много е спешно, че моренце в Гърция ме чака!!!! Sick

Защо не опиташ мейзитанга в пакет? С две ръце съм за.

# 162
  • Пловдив
Започвам  с Новата Лида ,да видим дали ще ,,озапти ламята в мен" ?Пих я на обед,защото ги получих тогава.тези които я приемаха на гладно ли я пихте ?

# 163
Обикновено се пие сутрин, може и на гладно може и след закуска. Нова е написано в упътването:
Приема се по една капсула, веднъж на ден преди закуска или после, с топла вода, в продължение на 1 месец. За достигане на по-добър ефект препаратът може да се приема и повече от месец – по капсула през ден.

# 164
  • Пловдив
Обикновено се пие сутрин, може и на гладно може и след закуска. Нова е написано в упътването:
Приема се по една капсула, веднъж на ден преди закуска или после, с топла вода, в продължение на 1 месец. За достигане на по-добър ефект препаратът може да се приема и повече от месец – по капсула през ден.
Благодаря!!!
Добре ,че написа за топлата вода,беше ми убягнало при прочита в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт