Китайски капсули за отслабване - 11

• 164 653
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте момичета,
попаднах случайно в темата и реших да споделя личния си опит. Напълнях драстично след продължително лечение на алергия - зимата имам студова, а лятото слънчева. Да, комбинацията наистина е уникална. В един момент осъзнах, че се превръщам в опитно зайче за лекарите. Ефектът от лечението беше ...... кг. в повече, а алергиите - те са си постоянна величина. И борбата с килограмите започна. Пих какви ли не хапчета за отслабване, а за диетите няма да говоря. Резултат - нулев, даже и под нулата. Да, сваляш, но след това килограмите се връщат, при това в повече. Замислих се и си направих сметка, че единственото, което правя, пиейки хаповете, е да вредя на себе си. Примирих се с килограмите и продължих напред . Не отдавна ме запознаха с една пловдивска лекарка, която на база на личните ми показатели ми изготви хранителен режим. Тя ми обясни, че всичко идва от хормоните и целта е да се получи хормонален баланс в организма, а от там прочистване, регулиране на метаболизма и правилно функциониране на органите. Първоначално е малко стряскащо, но бързо се свиква. Сега, 5месеца по-късно съм свалила 12кг., при това съвсем плавно и без отпускане на кожата. А като се замисля поемам много повече храна да ден от когато и да било, понякога я поемам на части. На всичкото отгоре вече си позволявам да стоя на слънце .
Продължавам така. Смятам, че това е правилния път.
Ако някой се интересува нека пише, ще дам телефона на лекарката.
Успех на всички!

# 136
  • тук и там
То си пише, че с новата Лида се сваля от 2 до 5 кг на месец, а със старата от 5 до 13. Ама според мене това са глупости, защото не съм мръднала. Ще ги изпия докрая и явно това ще е.
То си пише-ама аз съм на втората опаковка от седмица почти,а като  свърших
първата -пих и няколко хапчета от безплатния блистер-Актив гърл-та става повече от месец.За първия месец свалих 5 кг,четири-в самото начало-за две-три седмици,и после още един,но за последния килограм си мисля че има връзка със  спирането на противозачатъчните и си мисля че по-скоро съм изхвърлила водата, със тази опаковка-не вярвам да сваля още толкова.Надявам се ,разбира се-но едва ли ще се случи-а ако е за два килограма само,не си струва да се пият хапчета.Ще докладвам-като свърша и тази опаковка.

# 137
  • Пловдив
Тъкмо се  навих и направих заявка в сайта за "новата Лида" и се оказа ,че няма наличност.
Но не го пише на сайта, разбрах го в телефонен разговор.Според тях ,чакат доставка до ден,два..... Thinking Времето ще покаже ,ако се забавят ,може и да ми мине мерака Mr. Green за експерименти.Трябва да сваля 7-8 кг.

# 138
Аз да си кажа... Без странични ефекти съм все още, но наистина апетита ми намалява от Мейзитанг-а. За 6 дни /6 хапчета/ и една тренировка във фитнеса съм -3 кг, като извадим един за общо разположение на организма в момента на претеглянето.. е добре. Надявам се да продължи така. Thinking

# 139
Ако някой се интересува нека пише, ще дам телефона на лекарката.
Успех на всички!
Споделете Simple Smile

# 140
От 10.07 до сега - 2 кг.  Rolling Eyes Убедена съм, че не е от хапчетата.

# 141
  • тук и там
И при мен нищо..Не съм свалила други килограми,но ще продължа докато си изпия опаковката..Знам,че килограмите не са важни-трябва да се следят мерките...Кукумицина-това гледай PeaceПри мен няма промяна и в сантиметри де... Sad

# 142
И на см не съм особено мръднала да ти кажа. И аз мисля да си доизпия хапчетата, пък каквото - такова.

# 143
Запис
Здравейте момичета, аз днес си купих инхуа слим. Една приятелка сподели , че за около месец е свалил 3 кг.И аз имам едни 5-6 болни килца ,пък ще видим. На всички много воля и кураж желая.Успех.  Peace

# 144
  • тук и там
Аз свалих още 1,5 кг Simple Smile-значи общо съм свалила 6,5 кг.Няколко седмици не бях мръднала и после изведнъж ги свалих.Бавно върви свалянето,да не говорим и че доста пот хвърлих -правих тренировки  в домашни условия всеки ден.Вчера облякох един панталон,който съм купувала началото на лятото и се оказа,че трябва да го нося да го свиват.Продължавам с хапчетата-докато ми свърши опаковката,но с тренировките не знам  как ще стане-защото от събота ММ ще е в отпуска и едва ли ще мога да тренирам в къщи-само ми се пречка и разсейва,а и след това ни предстои  и почивка-та не знам как това ще се отрази на фигурата ми-страх ме е да не ги кача пак килограмите.За протокола-трябва да сваля още 8-9 килограма,за да съм със нормално тегло за ръста ми,но съм доволна-до преди месец и половина-килограмите за сваляне бяха 15 Simple SmileУспех,момичета-ще докладвам след почивката и след като приключа със хапчетата-защото най-важното сега е -ако не отслабна още,то поне да задържа свалените килограми.

# 145
Здравейте, искам да попитам от къде мога да си купя Мейзитанг?

# 146
  • тук и там
Аз Лидата си я купувам от bezglad.com и съм доволна-има и Мейзитанг и разни други таблетки за отслабване,но аз лично не съм пробвала Мейзито,така че не мога да изкажа мнение дали действа или не действа тяхното:peace:

# 147
  • Sofiq
За мен към момента най-добра си остава старата формула на мейзитанг-а, тази която е в пакет.

# 148
Аз съм -2,5 за месец и вече никой не може да ме убеди, че съществува вълшебно хапче. Интересно ми е и от какво се тръшкат и припадат. Само дето си даваме парите на вятъра.

# 149
Аз съм много доволна от Be Perfect, дано само и тях не ги развалят, в тях ми е надеждата  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт