Китайски капсули за отслабване - 11

• 164 856
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofiq
На повечето сайтове няма читава стока и се очаква доставка, още повече на Лида, супер слим няма и още други подобни. Само читав мейзитанг се намира в момента.

Моля те кажи от къде да си взема. Ако е проблем, може и на лични.

Писах на лични, да не спамим темата.

# 226
На повечето сайтове няма читава стока и се очаква доставка, още повече на Лида, супер слим няма и още други подобни. Само читав мейзитанг се намира в момента.

Моля те кажи от къде да си взема. Ако е проблем, може и на лични.

Писах на лични, да не спамим темата.

Може ли ,да споделиш и с мен.
 Praynig

# 227
Аз пак се повтарям  Embarassed,обаче мейзитанг оригинал от безглад удачно ли е за моите 5-7 килца.

# 228
  • София
Здравейте!
От две години и половина неуспешно се боря с килограмите. Причината за моят неуспех е прецаканият метаболизъм и изпитите хапчета през годините /какво ли не съм пила…./. Като родих първото дете свалих килограми с Редуктил.
След второто дете реших да пробвам без хапчета. Е, не се получава и не се получава. Освен това отказването на цигарите „ме дари“ с още 10тина кг.

Поръчах Reducta Depot от bezglad и ще се радвам ако споделите мнение за тази добавка.

Поздрави!
 bouquet

# 229
Здравейте!
От две години и половина неуспешно се боря с килограмите. Причината за моят неуспех е прецаканият метаболизъм и изпитите хапчета през годините /какво ли не съм пила…./. Като родих първото дете свалих килограми с Редуктил.
След второто дете реших да пробвам без хапчета. Е, не се получава и не се получава. Освен това отказването на цигарите „ме дари“ с още 10тина кг.

Поръчах Reducta Depot от bezglad и ще се радвам ако споделите мнение за тази добавка.

Поздрави!
 bouquet

Ше те разочаровам като ти кажа,че няма абсолютно никакъв ефект!

# 230
  • София
d_lady1, благодаря за отговора. Може би трябваше да попитам по-рано.

# 231
d_lady1, благодаря за отговора. Може би трябваше да попитам по-рано.

Бях много обнадеждена,но уви-поредната лъжа и маркетингов трик.
Изпих три хапчета и нищо.
Имам една Лида стара като света с изтекъл срок на годност,но действа както преди-пиеш едно хапче и забравяш за глад и всичко,но си я пазя при спешни случаи.

# 232
Аз току що взех от куриера мейзитанга, който си бях поръчала и мисля да го започна от утре . Дано да не съм попаднала на менте, много ще ме е яд. Като се има в предвид, че освен инхуа таблетки (и то съвсем несериозно ),друго не съм пила.Току що се изтеглих и съм меко казано ужасена    #2gunfire Praynig 67.200 ,преди 2 седмици бях 2кг. надолу. Нов ден ,нова надежда.Дано и аз съм по сериозна този път,че вече излизам от релси.Прегръдки окуражителни на всички Ви.

# 233
Ще стискам палци, защото аз не отслабнах с тях. Пиши.

# 234
Ще стискам палци, защото аз не отслабнах с тях. Пиши.

Преди да съм започнала, май ще се отчая предварително Mr. Green

# 235
Всички обсъждаме каки ли не хапоци, но е очевидно, че най-много работи Лидата нова формула, която изчезна от пазара като дявол от тамян. "Изчерпахме партидата, която всички търсят"...

Сега май остава варианта само липовона, но не на всеки действа. Иначе всички със забавен метаболизъм само ще си го забавите още повече. Препоръчвам лиотиронин, за да не се върнат килцата и да се подобри малко метаболизма.

Успех на всички

bouquet

# 236
  • Sofiq
Скоро пак ще заринат пазара и ще има всичко навсякъде. От един от сайтовете ми казаха, че чакали контейнери със стока от Китай, а те повечето така или иначе взимали от един и същи вносител.

# 237
Аз съм втори ден с мейзито, не усещам кой знае какво.Може би не налитам ,като чакал на плячка ,както преди  Thinking
Стискам си палци  Praynig и дано да имат ефект.

# 238
Е е ей,някой да ме посъветва ,за лида от отслабвай.Ком.
Дали е от действащата Лида.
При мейзито апетита ми е без промяна,не пия вода ,пък и не чувствам сухота та за,която говорят повечето от момичетата.За енергичност не говоря ,даже като,че ли съм омързеливена Whistling   (имам три деца и само мисълта ,че не ми се върши нещо ме кара да се чувствам виновна ).
Много е хубаво, че повечето от вас имат резултати  Hug

# 239
Всички обсъждаме каки ли не хапоци, но е очевидно, че най-много работи Лидата нова формула, която изчезна от пазара като дявол от тамян. "Изчерпахме партидата, която всички търсят"...

Сега май остава варианта само липовона, но не на всеки действа. Иначе всички със забавен метаболизъм само ще си го забавите още повече. Препоръчвам лиотиронин, за да не се върнат килцата и да се подобри малко метаболизма.

Успех на всички

bouquet

В момента в безглад има Лида нова формула налична, но партидата не е успешна така ли да разбирам, че не са оригинални? Кой Ви дава информация за ефикасността на хапчетата? Съжалявам за въпросите, но съм леко объркана, не знам дали да си поръчам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт