Китайски капсули за отслабване - 11

• 164 858
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
  • тук и там
Няма  Нова Лида в момента-аз си бях поръчала една опаковка за Коледа(имахме гости от БГ-да могат да ми я донесат).На сайта пише че е налична,правиш поръчката и на другият ден получаваш писмо на имайла си,че  в момента не е налична.

# 241
Само да си имате предвид за "китайския пипер"- точно както беше споменато по-горе-освен екстракт от пипер е пълен и със сибутрамин и фенолфталеин -забранени и опасни съставки,предизвикващи хард атаки-инфакрти,инсулти и кръвоизливи. 

http://www.fda.gov/Drugs/ResourcesForYou/Consumers/BuyingUsingMe … aud/ucm400595.htm

# 242
Привет и от мен,аз от днес съм на ринга в борбата с килцата,целта ми е да сваля 20кг!!!
Започнах 90-дневната диета ,и ще я комбинирам с прием на Лида,от старата формула /че за нея имам препоръка от дружки/,и ще видим какво ще стане.... Shocked Дали-или? Laughing
Малко ме е страх от подобни препарати но пък в крайна сметка..
Голям проблем ми е пустия глад,и ако наистина капсулите потискат апетита и успявам да си спазвам стриктно диетката,ще е екстра.

Успех на всички,ще споделям какво се случва.

# 243
  • София
Здравейте!

Искам да споделя, че за сега при мен има ефект от Reducta Depot. Днес е 8ми ден и апетит нямам. Държа да отбележа, че съм пила Лида, Мейзитанг, Акай Бери, Липовон, зелено кафе, чайове, и още много други продукти. Не са ми подействали: единствено първият път когато пих Лида, както и Редуктил преди пет години. Сега не знам, до внушение ли е, до нагласа ли… Исках да изчакам поне още седмица или две, преди да ви се похваля, но го приемете като един вид отчет. Мога да изброя на пръсти нещата, които съм хапнала от 11ти до сега: около 200г. сирене, един домат, две яйца, три кивита, три рибки сафрид и един фреш от портокал и банан. Пия много вода, пия кафе без захар /по принцип си го пия така/ и понякога чай мента без захар.
Позволявам си да твърдя, че има ефект поради следните причини:
По принцип аз съм много лаком човек. Ям като разпрана /съжалявам, не можах да намеря други думи, с които да опиша/. Откакто пия хапчетата храната не ме съблазнява така, както обикновено. Е, гледам много да не се въртя в кухнята и най-вече около хладилника, но с две деца не мога да съм и изолирана от там. Например вчера храних малката с любима моя манджа /не отричам, че устата ми се пълнеше със слюнка, но не близнах, а при други обстоятелства щях да нападна/, а днес сутринта правих палачинки. Отделно всеки ден се прави по нещо.
Продължавам да пия хапчетата и силно се надявам действието да продължи такова, каквото е в момента. Междувременно мисля да се пречистя още малко и в даден момент също да започна с 90 дневната диета.
Ще пиша отново.

# 244
  • тук и там
Gina L,от къде си купи Редукта?Може на лични.
Аз тренирам,полагам усилия-но апетита си не мога да намаля. CloseИначе не съм си върнала килограмите свалени със Лидата,но и не съм свалила (последно пих септември).Имам да свалям 10килограма в идеалния случай,но иначе и със 6-7 кг по-малко,ще изглеждам вече  доста прилично Simple Smile

# 245
  • София
Купих ги от bezglad, не са ми препоръчани, просто като четох описанието бях с надеждата, че ще бъдат като Редуктил-а от едно време.

# 246
  • тук и там
Благодаря-ще имам предвид! bouquetМисля да почакам да вкарат от Новата Лида,както и да се помъча още малко без хапчета и след това да поръчам пак.Между другото-аз съм във чужбина,някой да си е поръчвал китайски за чужбина?Колко излиза доставката и въобще има ли такава,предлагана от сайтовете за китайски?

# 247
Няма  Нова Лида в момента-аз си бях поръчала една опаковка за Коледа(имахме гости от БГ-да могат да ми я донесат).На сайта пише че е налична,правиш поръчката и на другият ден получаваш писмо на имайла си,че  в момента не е налична.

Направих поръчка миналата седмица и вчера ми звъннаха, за да ми кажат че е налична и ще ми я пратят до няколко дни. Явно са заредили и дано да е от сполучливата партида Praynig Embarassed

# 248
Дами,от къде да поръчам стара формула Мейзитанг?Искам да направя поръчка днес?

# 249
Здравейте момичета,как сте в това студено време  #Crazy
Аз искам да ви се похваля,че продължавам да си спазвам диетата и то успешно,благодарение на Лидата.Много успешно ми потиска глада,не ми се яде изобщо,но гледам да си хапвам по малко /спазвам 90 дневната диета/,иначе само на вода ме кара,много вода пия и чай от джинджифил ,от него  си правя всеки ден и си го сипвам в едно шише и пия,много течности приемам.Не ми е лошо от нея,а това ми беше основното притеснение преди да я почна-да не взема да се гътна че доста изчетох в нета,добре се чувствам,кипя от енергия като пощръкляла съм,само много голяма жажда ме мъчи.
Мисля като поомекне малко времето да ида поне два -три пъти в седмицата да тичам,смятам че ще е от полза,колкото и време да намеря.
От мен за днес толкоз,успех на всички!

# 250
  • Пловдив
Благодаря-ще имам предвид! bouquetМисля да почакам да вкарат от Новата Лида,както и да се помъча още малко без хапчета и след това да поръчам пак.Между другото-аз съм във чужбина,някой да си е поръчвал китайски за чужбина?Колко излиза доставката и въобще има ли такава,предлагана от сайтовете за китайски?

Има я вече!Получих я ,добра е.

# 251
След 10 дни на мейзитанг  съм с още 2 кг. отгоре. Спирам го, момичета. Не мога да излъжа ,че съм меко казано разочарована. Сигурно прекалено разчитах ,че това е продукта за мен.Купих си инхуа таблетки  и чай, пък докъдето изкарам. А мейзито го взех от безглад.    newsm50

# 252
Здравейте,аз от доста време не съм влизала и не съм писала,но това е защото и не съм приемала скоро от продуктите на китайската индустрия...Сега съм се навила за един курс с Лида че нещо пак се закръглих стабилно..чак сън не ме лови Sick В понеделник ще направя поъчка и почвам борбата..само да реша от кой сайт..

# 253
  • тук и там
Ще поръчам в понеделник( от Новата Лида).Няма да я пия сега обаче-мои близки ще идват за Великден и тогава ще ми я донесат,но да не вземе да свърши  пак до тогава Peace

# 254
Момичета,аз имам едно питане /то малко като "след дъжд качулка",ама все пак човърка ме нещо и искам да питам/:Биха ли ми споделили онези от вас,които са пили Лида  преди време и сега спрели след това,независимо дали са свалили или не са,имат ли след това няякакви установени увреждания и последствия,и да е доказано че е от нея?Питам,защото аз-  ОК,започнала съм я,пия си я и не мисля да се отказвам,явно е истинската защото нито ми се яде,
/доколкото разбрах това че изпитвам жажда също е признак ,че е оригинална и истинска /,обаче ме е страх дали след време ,примерно дори и да сваля от нея ,дали няма да имам последствия?? То вярно че и това да си с 20 кг над нормата,също може да даде големи вреди на организма но...нещо ме ръчка и за това реших да ви поразпитам Rolling EyesПросто питането ми е към онези които са пили  и след това са спрели-има ли им нещо? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт