Китайски капсули за отслабване - 11

• 164 920
  • 757
  •   2
Отговори
# 255
След 10 дни на мейзитанг  съм с още 2 кг. отгоре. Спирам го, момичета. Не мога да излъжа ,че съм меко казано разочарована. Сигурно прекалено разчитах ,че това е продукта за мен.Купих си инхуа таблетки  и чай, пък докъдето изкарам. А мейзито го взех от безглад.    newsm50

Еееее и аз от там поръчах,започвам ги днес...Дано имат ефект при мен,момчето по телефона,каза,че гарантира Smile))

# 256
Стискам ти палци  Peace

# 257
Здравейте!

Искам да споделя, че за сега при мен има ефект от Reducta Depot.

Здравейте,
Gina L., би ли споделила, моля те, дали усещаш странични ефекти- сърцебиене, нервност, безсъние... И на мен ми се струва, че са ефикасни заради съдържанието на сибутрамин, чийто надпис необезпокоявано е изписан на опаковката ( все пак е вид наркотично вещество ). Не знам при 10 мг ползите ли са по- големи или вредите... Двоумя се много дали да го поръчам. Би ли ми казала също, колко килограма свали?

# 258
Здравейте,  дами!  Надявам се,  че приемате нови попълнения Simple Smile Преди доста години пих едни хапчета  - "Мазиндол". Отслабнах страшно много и бях изключително доволна.  През следващите години,  поради ред причини, напълнях,  а  след като родих,  нещата съвсем излязоха от контрол.  Реших пак да прибягна до Мазиндол,  но бил спрян от продажба.  Четох споделеното от вас и май клоня към Лида.  Молбата ми е да ме посъветвате дали изборът ми е добър,  от старата или от новата формула да си взема /ако все пак се спра именно на Лида/? И още - партидата Лида,  заредена наскоро в
"Без глад" действаща ли е или не?  Предварително благодаря Heart

# 259
Здравейте момичета ,как сте? Аз влизам да се отчета: в момента съм вече 81кг,или  с други думи казано,от началото до сега съм свалила 4кг за периода от 18.01 до сега .Въпреки притесненията ми относно лидата която почнах да пия,оказа се че са били неоснователни-чувствам се добре,не съм се гътнала Laughing :lol  и най-хубавото е че нямам апетит,чувството за глад умря...Не се оставям да не ям,спазвам си много стриктно 90-дневната диета ,хапвам но в малки количества защото хем не ми се яде,хем не искам пък ако съвсем гладувам да си навлека някакъв здравословен проблем и явно съм уцелила моя начин за отслабване защото има видим ефект...Разбрах е че номера е да се пие много вода,колкото повече вода пия толкова повече не ми се яде...
Искам да питам онези които пият лида или са пили-позволявате ли си да  пиете от време на време по някоя чашка алкохол?Питам защото четох някъде в нета че алкохола стопирал ефекта на лидата?Дали е вярно?Питам защото скоро имам повод, и ще ми се наложи да се черпя... bouquet
Успех на всички!

# 260
Момичета, на мен ми пристигна Лида-та от Без Глад само с наилонови блистери, без картонена опаковка. И при вас ли така дойде?

# 261
  • Sofiq
Момичета, на мен ми пристигна Лида-та от Без Глад само с наилонови блистери, без картонена опаковка. И при вас ли така дойде?

Това значи сигурно, че са с изтекъл срок. Срока е на самата кутия отвън и за това пращат само блистерите без кутия....  #2gunfire

# 262
  • тук и там
Това за Новата Лида ли се отнася?Аз поръчах,но пратката е при мои роднини,които ще ми я донесат чак края на март(тогава ще ни гостуват от БГ)-тоест не знам със каква опаковка е пристигнала.Ако е със изтекъл срок-до края на март,съвсем негодна ще бъде за употреба предполагам...Че и две опаковки поръчах,да не свърши случайно #2gunfire

# 263
И моята Лида-нова дойде днес. С картонена опаковка е, но утре ще погледна срока на годност.

# 264
  • тук и там
И моята Лида-нова дойде днес. С картонена опаковка е, но утре ще погледна срока на годност.
Значи да не се притеснявам щом е със картонена опаковка-аз от Новата формула Лида поръчах..А и като се замисля-те до преди една -две седмици нямаха от нея,логиката е че сега са я получили и едва ли е със изтекъл срок...

# 265
Значи да не се притеснявам щом е със картонена опаковка-аз от Новата формула Лида поръчах..А и като се замисля-те до преди една -две седмици нямаха от нея,логиката е че сега са я получили и едва ли е със изтекъл срок...

Утре ще пиша за срока.

# 266
Ужас !!! Чудя се да звъня и да се разправям ли ??? Аз също поръчах 2 опаковки Sad(( Или да пробвам да видя дали действат, ма тогава няма да мога да си върна парите или поне част от тях!!! Куриерът даже каза,че ако не я приемем. трябва да плащаме 13 лв !!!

# 267
Не откривам дата на производство или "годно до:".
Но пък вчера съм на едно хапче и 2 ябълки. Глад никакъв. Само малко ми тежеше главата, но може да е от преумора.

# 268
  • тук и там
Би трябвало да е на блистера на самите капсули,като я няма на кутията...  newsm78.Между другото-изпращат ли пак безплатни мостри към Лидата от други китайски капсули?Както и да е-важното е да имат ефект!Аз така и не разбрах,потребителката която е получила капсулите без кутия от коя Лида е поръчала...Аз ще се мъча за сега по трудния начин,а края на март ,като ми донесат Лидата ще започна и нея.Имам да свалям 10 килограма-до края на март едва ли ще сваля повече от 1-2 кг,така че на нея ще разчитам пак.Успех vvaall!

# 269
Би трябвало да е на блистера на самите капсули,като я няма на кутията...  newsm78.Между другото-изпращат ли пак безплатни мостри към Лидата от други китайски капсули?Както и да е-важното е да имат ефект!Аз така и не разбрах,потребителката която е получила капсулите без кутия от коя Лида е поръчала...Аз ще се мъча за сега по трудния начин,а края на март ,като ми донесат Лидата ще започна и нея.Имам да свалям 10 килограма-до края на март едва ли ще сваля повече от 1-2 кг,така че на нея ще разчитам пак.Успех vvaall!

Защо не опиташ с Лидата да направиш и 90-дневната....казвам ти резултата е зашеметяващ...
От Лидата не ти се яде,всъщност с 90-дневната си спазваш разумен и разнообразен хранителен режим  но си хапваш по мъничко и резултата ще ти се случи,както при мен взе да се случва. Peace

Общи условия

Активация на акаунт