Китайски капсули за отслабване - 11

• 164 994
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Би трябвало да е на блистера на самите капсули,като я няма на кутията...  newsm78.Между другото-изпращат ли пак безплатни мостри към Лидата от други китайски капсули?Както и да е-важното е да имат ефект!Аз така и не разбрах,потребителката която е получила капсулите без кутия от коя Лида е поръчала...Аз ще се мъча за сега по трудния начин,а края на март ,като ми донесат Лидата ще започна и нея.Имам да свалям 10 килограма-до края на март едва ли ще сваля повече от 1-2 кг,така че на нея ще разчитам пак.Успех vvaall!
Благодаря за пожеланието. Изпратиха ми подарък един блистер Active Girl.

# 271
  • тук и там
Иванова53,може и да опитам 90-дневната,но както казах-ще получа Лидата чак края на март..До тогава -спорт и диета!След това-спорт,диета и Лида.. Simple Smile

# 272
Споко, момичета! Звъннах и ми предложиха да ми заменят, обясниха ми, че това е работещата лида. И са им пристигнали блистери без опаковките, защото им ги пращали поотделно да не заемат място (нещо от сорта) Но ме успокоиха и ми казаха да им се обадя пак ако не съм доволна. Увериха ме, че е в срок и действа.
Kaisia аз поръчах нова лида. И да, пращат и подарък други блистерчета.

# 273
Здравейте, момичета Simple Smile Никой не ми отговори на въпроса и в крайна сметка си поръчах Лида, новата формула, последната партида в "Без глад". Казаха, че утре ще е при мен. В петък съм решила да започна с Лида и диета със зелева супа. Надявам се хапчетата да притъпят апетита ми, за да издържа на този едноседмичен режим и после съм намислила други неща Simple Smile Започвам от тежките 72 килограма. Надявам се да имам добри резултати, които да споделя с вас Simple Smile

# 274
Здравейте, момичета Simple Smile Никой не ми отговори на въпроса и в крайна сметка си поръчах Лида, новата формула, последната партида в "Без глад". Казаха, че утре ще е при мен. В петък съм решила да започна с Лида и диета със зелева супа. Надявам се хапчетата да притъпят апетита ми, за да издържа на този едноседмичен режим и после съм намислила други неща Simple Smile Започвам от тежките 72 килограма. Надявам се да имам добри резултати, които да споделя с вас Simple Smile
Пробва ли я вече, аз моята още не.... действа ли ?

# 275
Пробвах я - от днес сутринта,  първи ден,  първо хапче Simple Smile Все още съм в процес на самонаблюдение Simple Smile - от една страна не изпитвам странични ефекти,  което е добре.  Не изпитвам и глад - до този час,  например,  съм на 2-3 хапки от парче пица и 2 ябълки. И ги изядох не от глад,  а защото при драстично намаляване на храната по-скоро се забавя метаболизмът,  отколкото да се сваля.  Посоченото ме кара да мисля,  че Лидата е от действаща партида.  Но бях останала с впечатлението,  че трябва силно да ми пресъхва устата и много да съм жадна. А при мен не е така - само слабо усещане за пресъхване.  И това пък ме кара да се чудя дали Лидата ми действа.  Бях замислила зелева супа от днес,  но ще остане от утре. Ще пиша за резултати и усещания през следващите дни  Flowers Sunflower

# 276
Пробвах я - от днес сутринта,  първи ден,  първо хапче Simple Smile Все още съм в процес на самонаблюдение Simple Smile - от една страна не изпитвам странични ефекти,  което е добре.  Не изпитвам и глад - до този час,  например,  съм на 2-3 хапки от парче пица и 2 ябълки. И ги изядох не от глад,  а защото при драстично намаляване на храната по-скоро се забавя метаболизмът,  отколкото да се сваля.  Посоченото ме кара да мисля,  че Лидата е от действаща партида.  Но бях останала с впечатлението,  че трябва силно да ми пресъхва устата и много да съм жадна. А при мен не е така - само слабо усещане за пресъхване.  И това пък ме кара да се чудя дали Лидата ми действа.  Бях замислила зелева супа от днес,  но ще остане от утре. Ще пиша за резултати и усещания през следващите дни  Flowers Sunflower

И аз не издържах и пробвах моята (дето пристигна без картонена опаковка), очарована съм, действа безотказно (като едновремешната). Също изкарах на много малко храна. Изпих към 2 литра вода след хапчето, много пресъхнах. Аз мисля, че ти действа , щом толкова малко храна си изяла. За метаболизма си абсолютно права. Аз сега съм на диетата на Червенкова, а хапчетата ми са за след нея, че имам 15 кила за сваляне, но също мисля да си закусвам, като ги почна, заради метаболизма.

# 277
[quote author=FBID10204657276144178 Аз мисля, че ти действа , щом толкова малко храна си изяла. За метаболизма си абсолютно права. Аз сега съм на диетата на Червенкова, а хапчетата ми са за след нея, че имам 15 кила за сваляне, но също мисля да си закусвам, като ги почна, заради метаболизма.
[/quote]

Аз нямам опит със старата Лида и щом казваш,  че е като предишната,  напълно ти се доверявам и се ентусиазирам.  Днес второ хапче и отново никакъв апетит.  Кантарът показва 800 грама надолу,  което най-вероятно е вода,  но ми е леко и това ме мотивира.  И аз имам да свалям доста,  но на първо време ще се радвам кантарът да покаже килограми с 6-тица отпред,  а не със 7-мица. Закуската е много важна,  напълно си права.  И пиенето на вода също. И моята Лида е без картонена опаковка,  но ми дадоха разумно обяснение,  когато звъннах в "Без глад" и затова не се притеснявам.  Желая ти успех и скоро да се похвалим с добри резултати Simple Smile

# 278
Мерси, ДЕСИНКА ! И аз така за 6тицата и 7мицата....

# 279
Привет! Някой опитвал ли е Лида в шишенце? Вчера я почнах- беше добре, нямаше глад и след обяд почна да ми съхне устата, но днес имам страшно главоболие от сутринта....

# 280
Аз се чудя да поръчам ли лида. Щом мейзитанг не ми подейства, дали с Лида ще имам резултат.Мъжът ми е много против такъв сорт лекарства още повече ,че имаме вкъщи спортна зала. Но пусти мързел.а вече качих до 67 кг. и оправдание нямам ,защото от третото раждане мина 1г. и полвина. ОФФФФФФ #2gunfire baby_neutral

# 281
  • SA
Метаболизма хич не го мислете, той така или иначе при гладуване се забавя, без значение дали се закусва или не. Пък нали целта на тези хапчета е да се гладува, все пак.

# 282
Мейзитангът,от "Без глад" НЕ ДЕЙСТВА!!!

# 283
  • тук и там
Мейзитангът,от "Без глад" НЕ ДЕЙСТВА!!!
Така е,като и Актив гърл ,супер слим и  капсулите със черевния пипер.Други не съм пробвала.На мен поне само Лида -нова формула ми действаше.За новата партида не мога да кажа-не са ми я донесли.Мисля си все пак,че на различните хора -различните таблетки действат различно.От" Без  глад" едва ли иначе ще пращат по един безплатен блистер от горе-изброените,ако знаеха че не действат..Не знам.На мен поне горе-изброените не ми действат !Само Мейзитанга съм купувала(силна формула уж),другите са ми ги пращали като безплатна мостра към новата Лида.И все пак са си 30 лв на вятъра. Peace

# 284
Здравейте! А чували ли сте за Бантинг? Попаднаха ми във фрамар-а? http://apteka.framar.bg/30041363/%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8% … 1%D0%BB-180-tiens     Thinking

Общи условия

Активация на акаунт