Китайски капсули за отслабване - 11

• 165 009
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Лелееее, известно време не бях влизала и сега виждам, че е имало големи драми покрай лидата на безглад  Joy

Аз днес получих 2 опаковки и ми изпратиха Т3 опаковка бонус, но лидите бяха само на блистери. Понеже съм им редовен клиент звъннах да проверя, и ми обясниха, че са получили лидата и част от кутиите, тъй като "идвали" разглобени, за да се пести място при доставката или нещо от сорта и очаквали още лиди и останалите кутии "скоро". В крайна сметка предложиха да им ги върна за тяхна сметка и като получат всичко пак да ми ги пратят за тяхна сметка. След като изчетох всичко и изпих първото хапче от новата пратка, няма да ги връщам  Naughty Партидата пак си е от сполучливата, а кутията така или иначе щеше да замине в коша.

Успех на всички и пак сме в играта  Crazy

# 286
КРАЙ!!! РЕШИХ И АЗ ЩЕ СИ ПОРЪЧАМ ЛИДА.АКО НЕ МИ ДЕЙСТВА НАИСТИНА ЩЕ СЕ ГРЪМНА.  #2gunfire #2gunfire Praynig

# 287
Даа пак сме в играта!!! Много минуси момичета!

# 288
Привееет фиданки,как сте отслабнахте ли? Hug
Аз искам да ви се похваля че  съм вече 78кг   newsm44 /почнах от 85/
Пия си лида от старата формула и спазвам 90-дневната и от 18.01 до сега имам вече видим резултат.Мисля че ключа е в водата,колкото и странно да звучи-когато си пия лидата и пия много вода след нея, ама наистина много  потискането на глада е по-силно и обратното-когато не пия много -почва да се усеща глад.Малко имам проблем с кръвното че ми пада от време на време но не е фатално,ще ги преживея някак тези моменти-усетя ли ,пия един айрян с сол и нещата са ок.
Пожелавам на всички успех и до нови срещи!

# 289
  • тук и там
Браво,Иванова53!Седем килограма за един месец е наистина зашеметяващ резултат-как няма да е видим резултата-та това са 7 килограма!!!През лятото свалих толкова,но за два месеца,не за  един.Ще имам предвид това за водата,като ми донесат моята Лида.Да помоля нашите да ми я пратят по пощата ли,къде е чак края на март.. SadАз имам да свалям 10 килограма-като оптимален вариант,но и седем да сваля-ще е супер и ще съм във норма.За сега се мъча по трудния начин,но така или иначе ще трябва да си изграждам хранителни и спортни навици,защото не може цял живот на Лида Peace

# 290
Да,това си е постижение голям личен успех и много се кефя.Дадох си зор честно казано,може и да не е правилно толкова рязко,но пък аз се чувствам перфектно,все пак и наднорменото тегло е вредно нали?Аз все пак хапвам по малко но в минимални количества и  комбинацията на диетата с лидата доведе до този резултат.После ще видим каква ще е борбата за задържане на сваленото,но няма да се отказвам,смело напред и това е Wink

# 291
  • тук и там
 HugРадвам се за теб!Знам какво е усещането-и това да си пълна,и това -да успееш да влезе във форма!Успех!

# 292
Благодаря,пожелавам го същото на всички Peace

# 293
Йеееееееее ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ОТ МЕН !!! Аз не съм ги почнала още... утре, вдруги ден. Намам търпение и аз да почна да топя, дори си поръчах още една опаковка. Чух и за някакви инджекции, които са полезни и стапят подкожните мазнини, в определени места, в които си ги поставяш...

# 294
Здравейте, момичета! Какви са ви мненията за Лида стара формула. Поръчах я от Безглад и чакам днес да дойде. Имам 5 кг за сваляне, по трудния начин вече не става, та реших да пробвам по лесния. Само от страничните ефекти ме е шубе нещо. Аз принципно съм с ниско кръвно 90/60 и захарта ми много пада и да не взема да се гътна нещо от тая Лида  newsm78

# 295
Всички си поръчате от "Без глад" - аз пък поръчах на промоция от Лидаоригинал и каквото ще да става. Поне две опаковки са 50 лева. Сега да дойдат и дали да очаквам чудеса -толкова диети и какви ли не таблети - но при мен ЕГН-то действа, колкото и да не искам. Направих си една замаска добра, без аз да искам - просто не действат никакви спирачки и така. Успех на всички !!!

# 296
Момичета, има ли доволни от Лидата (от сегашната  партида в безглад ).На мен мейзитанга от тях не ми помогна,дори напротив...И сега опипвам почвата  ooooh!
Като ,че ли и темата затихна ,всички ли отслабнаха или какво?  newsm78

# 297
  • тук и там
Момичета, има ли доволни от Лидата (от сегашната  партида в безглад ).На мен мейзитанга от тях не ми помогна,дори напротив...И сега опипвам почвата  ooooh!
Като ,че ли и темата затихна ,всички ли отслабнаха или какво?  newsm78
Благовеста,върни се малко назад и прочети-само няколко поста назад Peace
От поста на gabi_lv нищо не разбрах...Какви замаски,какви спирачки.. Crazy

# 298
Kaisia - в смисъл, че добре съм се закръглила, какви овали самооооооооооо. А за "спирачките" - внимание към храната, ограничения, глад ииииииииииииииии - без резултат. Та така .............

# 299
От утре започвам с Лидата  след малко ще отида да я взема от Еконт. Стискам си палци, че имам 7  8  кг за сваляне. Обаче и всеки ден със средния ми син сме на зала ,той миличкия ми тежи 52 ,при височина 159 и е на 10 г. за него има надежда Laughing

Общи условия

Активация на акаунт