Китайски капсули за отслабване - 11

• 165 019
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
Благовеста1 от безглад ли поръча и стара,или нова формула?Пиши като я започнеш да кажеш има ли ефект.Аз се бях спряла на Редукта Депо,но поради липсата на мнения взех да се разколебавам.Лида съм пила веднъж,но ми действаше мн зле и не съм повтаряла.А в последните години нищо от това,което пиех преди,не действа вече.

# 301
Аз така и не разбрах откъде се поръчва Лида, за да има ефект. Поръчах от buyhealth по препоръка на една приятелка и чакам да ми потвърдят поръчката. Много ме е страх от странични ефекти, но напоследък гладът ми е неконтролируем и никаква диета не успявам да пазя.

# 302
  • Sofiq
Аз така и не разбрах откъде се поръчва Лида, за да има ефект. Поръчах от buyhealth по препоръка на една приятелка и чакам да ми потвърдят поръчката. Много ме е страх от странични ефекти, но напоследък гладът ми е неконтролируем и никаква диета не успявам да пазя.

Никой не смее да препоръча, за да не се тълкува като реклама, а и защото на много места развалиха качеството.

# 303
Моите са нова формула да ви кажа, за мое голямо учудване наистина не почувствах глад ,като за първи ден. Не ми се пие вода ,но пък сухота в устата може би малко чувствам. Само като изпих капсулата след около 30 мин. ми се виеше свят и гадеше, но отшумя бързо.
Лошото е обаче че не ми се спортува Rolling Eyes

# 304
Днес и аз поръчах от там новата формула .Утре ще дойдат,но се чудя ще има ли проблем ако ги пия успоредно с таблетки за гърло

# 305
Мисля че не.Освен да пиеш тези за гърлото поне час ,два след Лида.
Пиши и ти как се чувстваш след приема.
Успех

# 306
Днес и аз поръчах от там новата формула .Утре ще дойдат,но се чудя ще има ли проблем ако ги пия успоредно с таблетки за гърло

Хаха, явно се разбирате кое е това "там".
В тая тема трябва да си детектив.
Нищо де, дано и при мен има ефект и не съм сбъркала мястото за поръчка.

# 307
Аз поръчах старата формула от Безглад. Пия я 4-ти ден. Нямам никакви странични ефекти (засега), аз вода попринцип много пия, така че това не ми е направило впечатление. Действително глад не чувствам никакъв. Сутрин закусвам банан и се сещам да хапна чак към 13-14ч. и то колкото да ям нещо, не защото съм гладна. Не съм се теглила, но определено се чувствам по-добре. Да питам другите момичета- вие имате ли запек? Никога храносмилателната ми с-ма не е била страхотна- ходя на 2-3 дни до тоалетна, но сега е по-лошо положението.Сигурно заради малкото количество храна, знам ли.  newsm78 При вас как е?

# 308
И аз съм с проблемно изхождане ,все си мисля ,че ако поемам повече течности би трябвало проблема да се коригира .Ако много време не ходя до вц-то пия чай.Доста топъл и без захар.

# 309
Инсп.Гаджет,последните няколко страници се коментира Лидата от безглад

# 310

И аз се подлъгах по лидата нова формула от безглад, но не съм доволна.  #2gunfire
Дойде без опаковка, само блистери дойдоха. Пих ги повече от седмица - резултат никакъв. Обадих се по телефона и ми разправяха, че идвали отделно кутиите и нямали кутии, за това само блистери пращали. Не на мен тея! Срока на годност е само на кутията, на блистера го няма. Убедена съм, че са с изтекъл срок и за това ги пращат без опаковка. Капсулите вътре бяха едни като спаружени, леко сплескани.
Преди време имах останали няколко блистера дето отдавна им беше минал срока на годност и точно така изглеждаха и съответно нямаше ефект от тях.  #Cussing out

# 311
lili_vand напълно те подкрепям! Не съм доволна грам от лидата на без глад. Сега пия стара формула от друг сайт и за сега нещата се движат добре - бавно, но славно!

# 312
  • тук и там

И аз се подлъгах по лидата нова формула от безглад, но не съм доволна.  #2gunfire
Дойде без опаковка, само блистери дойдоха. Пих ги повече от седмица - резултат никакъв. Обадих се по телефона и ми разправяха, че идвали отделно кутиите и нямали кутии, за това само блистери пращали. Не на мен тея! Срока на годност е само на кутията, на блистера го няма. Убедена съм, че са с изтекъл срок и за това ги пращат без опаковка. Капсулите вътре бяха едни като спаружени, леко сплескани.
Преди време имах останали няколко блистера дето отдавна им беше минал срока на годност и точно така изглеждаха и съответно нямаше ефект от тях.  #Cussing out
Факт е,че си поръчах от Новата Лида около Коледа,факт е и че нямаха наличност-иначе щяха да ми изпратят още тогава,получиха едва през януари.Не мога да коментирам,дали действа новата партида,все още не съм я получила-но едва ли е със изтекъл срок..Едва ли биха си правили труда да внасят нещо със изтекъл срок на годност.Писала съм и преди-през лятото бях пила и свалих килограми.Първата опаковка действа със пълна сила,постепенно се привиква обаче и се свалят все по-малко килограми-това са моите наблюдения.Нищо лично-аз специално не правя реклама или антиреклама на никой,писала съм че по-голямата част от капсулите от безглад не действат..Писала съм на мен кое и как е подействало...Иначе мнения на  хора специално включили се със 1-2 мнения са ми силно съмнителни.Няма да коментирам съдържание на капсулите-факт е също,че съм пробвала през годините доста спортни надбавки-до сега не съм попадала на такава,която да намаля драстично апетита без да съдържа забранени или вредни вещества . Новата Лида действа,но със какво е пълна не е ясно-хайде да не се залъгваме,че със едните билки и Л-карнитин се отслабва така драстично. Peace

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 11:55 от Kaisia

# 313

И аз се подлъгах по лидата нова формула от безглад, но не съм доволна.  #2gunfire
Преди време имах останали няколко блистера дето отдавна им беше минал срока на годност и точно така изглеждаха и съответно нямаше ефект от тях.  #Cussing out
Факт е,че си поръчах от Новата Лида около Коледа,факт е и че нямаха наличност-иначе щяха да ми изпратят още тогава,получиха едва през януари.Не мога да коментирам,дали действа новата партида,все още не съм я получила-но едва ли е със изтекъл срок..Едва ли биха си правили труда да внасят нещо със изтекъл срок на годност.Писала съм и преди-през лятото бях пила и свалих килограми.Първата опаковка действа със пълна сила,постепенно се привиква обаче и се свалят все по-малко килограми-това са моите наблюдения.Нищо лично-аз специално не правя реклама или антиреклама на никой,писала съм че по-голямата част от капсулите от безглад не действат..Писала съм на мен кое и как е подействало...Иначе мнения на  хора специално включили се със 1-2 мнения са ми силно съмнителни.Няма да коментирам съдържание на капсулите-факт е също,че съм пробвала през годините доста спортни надбавки-до сега не съм попадала на такава,която да намаля драстично апетита без да съдържа забранени или вредни вещества . Новата Лида действа,но със какво е пълна не е ясно-хайде да не се залъгваме,че със едните билки и Л-карнитин се отслабва така драстично. Peace

Мисля,че имаш право.
Аз наистина нямам такъв апетит, както преди, а ми е втори ден.
Днес ще се напъна да поспортувам малко, няма как да седя и да чакам чудеса. С мейзитанга не се чувствах така,с него даже качих, затова малко скептично гледах и на Лида. Малко ми е рано да коментирам но мисля,че работи добре.

# 314
Между другото и моите капсули дойдоха без кутия.

Общи условия

Активация на акаунт