Китайски капсули за отслабване - 11

• 164 608
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
здравей StopБоболинка! мерси за инфото,можеш ли да покажеш колко мг от всяка съставка има в А... и колко пари е блистера.

Здравейте,

Актифеда е 60мг псевдоефедрин в таблетка, а блистера е от 10 таблетки. Не знам колко са в кутия, защото моите са на блистери, без кутия. За 1 блистер платих 10лв, като пия по 1 таблетка преди тренировка около 20-30 минути.  #Crazy

bouquet

# 31
не те разбирам...ходиш на фитнес и го пиеш преди тренка,за да гориш повече,всъщност ти знаеш ли как се случва точно процесът горене на мазнини и какво прави този актифед
не съдържа само ефедрин,спестила си другата съставка.това е антиалергично лекарство.
съчетанието между мейзингтан и актифед......
ти си знаеш.

# 32
Здравейте, моля кажете ми сайт от къде да си купя оригинална Лида стара формула ( без този:   http://originalnalida.com/ от него съм вземала и лида и супер слим и двете бяха фалшиви). Мерси предварително !

# 33
  • Sofiq
mimki81 Не мисля, че ще намериш някъде така наречената оригинална лида като от едно време, защото просто я няма. Отдавна е с друго действие, казвам го от личен опит. Конкретно от сайта, който си споменала аз взимам мейзитанг и нямам забележки, но старата лида не става и от там и от другаде. Не ангажирам никого с мнението си, просто споделям опита си.

# 34
mimki81 Не мисля, че ще намериш някъде така наречената оригинална лида като от едно време, защото просто я няма. Отдавна е с друго действие, казвам го от личен опит. Конкретно от сайта, който си споменала аз взимам мейзитанг и нямам забележки, но старата лида не става и от там и от другаде. Не ангажирам никого с мнението си, просто споделям опита си.

Напълно съм съгласна, че вече хапчетата не са това, което бяха  Naughty, но и скоро не съм чула някой да е припаднал или да се чувства ужасно при приема, затова по-добре по-слабо действащи хапчета, но и по-малко аномалии  Crazy

Пиещите стара лида да посъветват.... аз съм на новата  newsm78

# 35
Дами според мен никои не припада от хюпчета ,а от гладуване.....И никакви таблетки да не пиете ако седите цял ден гладни пак ще припаднете .....Килограми се свалят трайно с често хранене в малки количества...С гладуване само предизвиквате йо-йо ефект.
За това когато се приемат някакви капсули е желателно да не се спират рязко а постепено да почнат да се приемат през ден през два три....за да може се нормализират нивота на метаболизма и процесите във вашето тяло Simple Smile

# 36
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Момичета,
някой пробвал ли е да удвои дозата на някой от таблетките?
И при мен вече от нищо няма ефект и се чудя какво да направя.

# 37
Момичета,
някой пробвал ли е да удвои дозата на някой от таблетките?
И при мен вече от нищо няма ефект и се чудя какво да направя.

И аз това мисля да направя... Tired то вече нищо не ми действа, или съм привикнала, или всички китайски хапове са с максимум намален сибутрамин.  newsm78 И си мисля, че, ако сега пия по 2 хапчета ...ще ми действат както преди време 1.

# 38
Здравейте,
Пия мейзитaнг от 14 дни и още първaтa седмица свалих 4 кг, след което нищо. Нямам aпетит, но много ме боли стомaхa от няколко дни. Преди втората бременност пий стара лидa и бях много доволнa, но сега.. . Случвало ли се е на някой да зaдържa така и след това потръгвa ли или да пробвaм друго? Имам за сваляне поне още 10 кг.

# 39
китайските вече не са това,което бяха.търси други.

# 40
китайските вече не са това,което бяха.търси други.

newsm78 Какви други HELP

# 41
Благодаря Hope, много си права за см.
Stelaartois, кокосовото брашно, масло и захар ги купувам от holland& barrette , мисля че доставят до Бг , ще проверя утре . Другият вариант е амаzon или да ги поръчам на превозвачи от Лондон до мястото , където живееш и за £1 на кг ще ти ги доставят до вкъщи . Утре ще разума за варианти и ще ти пусна линкове с цените . Прочетох една много добра книга с рецепти за кетонова диета, които са вкусни лесни за приготвяме и много евтини като продукти .

# 42
Аз съм доволна от последната си находка.
MZT. За изпити два блистера съм - 4 кг. Не ги пия всеки ден, защото забравям  Embarassed

# 43

Някой да е ползвал скоро Супер слим ? Моля,ако има такъв,да се запише с резултати.Аз си го купих преди два дни.Имам леко замайване,макар,че пия вода доста.Нямам апетита,който имах преди.Само вечерта(снощи)ми се дояде и си хапнах.Не спортувам.През деня ядох мн малко.
   Моля,който има или няма резултати от Супер слим,да пише как го е постигнал или - не   
   Успех на всички слабеещи  Wink

# 44
подмятам 20капсули и се чудя как да ги изхвърля-сърце не ми дава,поне вит.с да си бях купила за тях.взех ги от един сайт,няма да кажа кой,че хварчат глави,за 20кинта-или му е изтекъл срока на годност или си е абсолютна шитня.повече от тая няма да пазарувам добавки.сега разбрах защо ми го е дала за 20,ми той не става за нищо.обица да ми е.от аптеката,само от там добавките!!!даже си мислех дали на мен само не ми действат...мф!

Общи условия

Активация на акаунт