Китайски капсули за отслабване - 11

• 164 568
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, някой ползвал ли е редукта депо? Дали е като Редуктила, който беше спрян преди 7 години?

# 46
подмятам 20капсули и се чудя как да ги изхвърля-сърце не ми дава,поне вит.с да си бях купила за тях.взех ги от един сайт,няма да кажа кой,че хварчат глави,за 20кинта-или му е изтекъл срока на годност или си е абсолютна шитня.повече от тая няма да пазарувам добавки.сега разбрах защо ми го е дала за 20,ми той не става за нищо.обица да ми е.от аптеката,само от там добавките!!!даже си мислех дали на мен само не ми действат...мф!
                                                                                                                                    сега последно действат ли, обърках се

# 47
оф кво да ти кажа-действат ли? аз съм супер разочарована,че на мен не ми подействаха.и не знам,някои са доволни,чувала съм добри отзиви,и мен една приятелка с тях отслабна ме нави ....но при мен не става.явно трябва да си пазя диета и да не разчитам на тях.при всеки организъм е различно.няма гаранция.

# 48
оф кво да ти кажа-действат ли? аз съм супер разочарована,че на мен не ми подействаха.и не знам,някои са доволни,чувала съм добри отзиви,и мен една приятелка с тях отслабна ме нави ....но при мен не става.явно трябва да си пазя диета и да не разчитам на тях.при всеки организъм е различно.няма гаранция.

Признавам, че по-променливи и хаотични мнения от теб никой не пуска тук  Crazy

Иначе, най-вероятно нещо, което струва 30-40лв си го взела за 20 без опаковка или с изтекъл срок и очакваш резултати ...  Naughty

В момента на пазара има много добра ЛИДА /работеща/ и Ултра Ефект. Аз пих ЛИДА-та и гарантирам, че действа. Последните месеци каквото и да съм взела нямам оплаквания  Praynig

# 49

Признавам, че по-променливи и хаотични мнения от теб никой не пуска тук  Crazy

Иначе, най-вероятно нещо, което струва 30-40лв си го взела за 20 без опаковка или с изтекъл срок и очакваш резултати ...  Naughty

В момента на пазара има много добра ЛИДА /работеща/ и Ултра Ефект. Аз пих ЛИДА-та и гарантирам, че действа. Последните месеци каквото и да съм взела нямам оплаквания  Praynig
От къде си поръчваш.

# 50
Здравей Велина,

Аз лично си купувам може би от почти година ( 8-9 месеца) само от безглад, но всъщност има много други сайтове  Peace Виж в гугъл или тук във форума. Има доста доволни мами и от други места - оригиналналида, отслабниесно и прочие. Въпрос на личен избор  Naughty. Веднъж като поръчаш и останеш доволна, после пак от там ще вземеш, ако не, пробваш нещо друго.

Дано съм била полезна.

Успех на всички.   bouquet

# 51
Здравей Велина,

Аз лично си купувам може би от почти година ( 8-9 месеца) само от безглад, но всъщност има много други сайтове  Peace Виж в гугъл или тук във форума. Има доста доволни мами и от други места - оригиналналида, отслабниесно и прочие. Въпрос на личен избор  Naughty. Веднъж като поръчаш и останеш доволна, после пак от там ще вземеш, ако не, пробваш нещо друго.

Дано съм била полезна.

Hug

# 52
Здравей Велина,

Дано съм била полезна.

А стара или Нова версия пиеш.......четох четох и само ми се обърка главата,затова залагам не теб Simple SmileПоследната хвалеща мама в форума....предолагам най-надежна Simple SmileИначе в момента...от 3 дни пия мезин...Не мога да дам оценка,рано е.До сега най-успешното отслабване ми е било с лютите чушки Simple Smile

# 53
До преди седмици пих нова формула на лида и наистина останах много доволна  Peace

В по-предни публикации съм приложила снимки на блистери, холограми и т.н. за информация.

bouquet

# 54
Здравейте в крайна сметка намерих от къде да си поръчам лида и резултата е 4 кг за 1 месец. Очаквах повече, но и на това съм доволна. Като цяло най доволна съм от супер слим но явно вече не ми действа. Преди отслабвах от него за 3 месеца 8-12кг но последните ми два опита бяха за целия курс от 3 месеца-0кг.Ще си взема още една опаковка лида дано сваля още 4кг. Ех ако имах воля за диета но уви волята ми е точно 5 мин  Laughing

# 55
Искам да попитам има ли някой, който е пил Лида повече он 2,3 пъти? Пила съм я три пъти и винаги имам резултат, но искам пак да я поръчам. Питам, защото малко ме е страх да не взема да прекаля..

# 56
Искам да попитам има ли някой, който е пил Лида повече он 2,3 пъти? Пила съм я три пъти и винаги имам резултат, но искам пак да я поръчам. Питам, защото малко ме е страх да не взема да прекаля..

Няма да прекалиш, но организмът ще привикне и Лидата ще спре да ти действа. Ако държиш да е лида, редувай стара и нова формула, защото имат различни съставки и много по-трудно организмът би свикнал.

bouquet

# 57
Мерси за отговора, bebolinka, но аз там откъдето си взимам, казват, че няма нова и стара, оригиналният продукт бил един... от къде да я взема тази нова лида и как да разбера дали е нова?

# 58
  • Бургас
Здравейте момичета! До сега никога не съм пила каквито и да било добавки, та имам въпрос спрях се на това : http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%939012058/1 … D0%B9%D0%BD%D0%BE
как се пие, по колко таблетки на ден и има ли странични действия (главоболие, виене на свят и т.н. )
Какво става със свалените килограми, качват ли се отново?
Благодаря Ви!   bouquet

# 59
  • ...на безопасно
Имам чувството, че един и същи човек се регистрира вече десетина пъти за да постне въпросния линк от базара.
Да, и аз взех от там мейзитанг....и /не че мнението ми е меродавно/ , ама ми възвърна апетита на 300 %, та изгубените 3-4 кг с първия мейзитанг се възвърнаха.
Намирам коренна противоположност на действието им, въпреки, че и от двете места на външен вид капсулите са абсолютно идентични.
Не знам....може и да си внушавам, ама надали  Mr. Green
Няма да отговарям, откъде са купени първите, не питайте моля.

Общи условия

Активация на акаунт