Китайски капсули за отслабване - 11

• 164 620
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Поръчах си от новата Лида от безглад.Ще видим как ще ми се отрази-надявам се да ми помогне в отслабването,ще пиша има ли ефект или не след една-две седмици.

Дано при теб  да имат действие. Давай редовно отчети пред десетина дни дни, ще те следим    smile3521

Да, давай отчет. До сега на който съм я препоръчала новата лида не е имало оплаквания. Лошото е, че май до няколко месеца ще трябва да има нова партида и тогава вече и аз не знам какво ще пием.

Стискам палци за добри резултати.

bouquet

# 106
  • ...на безопасно
Момичета, оставам с впечатлението, че някой от вас ги пият 2-3 пъти годишно....
не е ли множко?

# 107
Закачиш ли се веднъж към тези добавки,много трудно после живееш без тях,да го кажа-отслабваш с тях,спираш ги-раздуваш се,после пак ги вземаш,за да влезеш във форма-омаг.кръг.Освен това има зависимост !Доказателство-процента на хората,които ги употребяват нееднократно надвишава в пъти,тези,които само веднъж са пили,отслабнали са и са задържали килата си.

# 108
Здравейте,

Какви са тези капсули? Някой може ли да даде повече информация? Какви са ефектите и дефектите? Синтетика или натурални?

# 109
  • тук и там
Докладвам!Имах дълбоки съмнения относно въпросната ЛиДа...но,за моя радост-всичко се оказа наред.С други думи-действа!!!!Не изпитвам глад-сутрин като взема една капсула-мога да изкарам цял ден без да изпитвам глад.Аз си хапвам обаче-да не стане някой гаф,но определено мога да контролирам апетита си и съответно  вида и количеството на храната(мога без сладко).Действието им е до вечерта-в късните часове изпитвам лек глад-но се контролира,не е както обикновенно.Странични ефекти-безсъние при мен,а като последствие от това -главоболие.Започна да отшумява-но първите три вечери не съм мигнала и все още имам леко главоболие.Започнах ги в петък-за това е рано и да се хваля,няма и една седмица,но ще докладвам след още няколко дни.Аз имам да свалям поне 15 килограма,та да видим.Буболинка,Благодаря!!!!!  bouquetДо тук съм отслабнала 1,5 кг-за 4 дни(от тогава не съм се теглила),но не смея да се зарадвам все още предвид килограмите които имам да свалям.Ще отсъствам няколко дни,и ще пиша пак следващата седмица,и се надявам този път да успея!В пратката която ми изпратиха ,имаше и един блистер нещо друго-безплатен,не е ЛиДа-предполагам че е Мейзитанг,но не съм сигурна-пише на китайски и руски нещо.Буболинка,благодаря още веднъж -а да знаеш случайно какво е това безплатно блистерче?До скоро момичета-надявам се да не се разочаровам този път!!

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 07:09 от Kaisia

# 110
Докладвам!Имах дълбоки съмнения относно въпросната ЛиДа...но,за моя радост-всичко се оказа наред.С други думи-действа!!!!Не изпитвам глад-сутрин като взема една капсула-мога да изкарам цял ден без да изпитвам глад.Аз си хапвам обаче-да не стане някой гаф,но определено мога да контролирам апетита си и съответно  вида и количеството на храната(мога без сладко).Действието им е до вечерта-в късните часове изпитвам лек глад-но се контролира,не е както обикновенно.Странични ефекти-безсъние при мен,а като последствие от това -главоболие.Започна да отшумява-но първите три вечери не съм мигнала и все още имам леко главоболие.Започнах ги в петък-за това е рано и да се хваля,няма и една седмица,но ще докладвам след още няколко дни.Аз имам да свалям поне 15 килограма,та да видим.Буболинка,Благодаря!!!!!  bouquetДо тук съм отслабнала 1,5 кг-за 4 дни(от тогава не съм се теглила),но не смея да се зарадвам все още предвид килограмите които имам да свалям.Ще отсъствам няколко дни,и ще пиша пак следващата седмица,и се надявам този път да успея!В пратката която ми изпратиха ,имаше и един блистер нещо друго-безплатен,не е ЛиДа-предполагам че е Мейзитанг,но не съм сигурна-пише на китайски и руски нещо.Буболинка,благодаря още веднъж -а да знаеш случайно какво е това безплатно блистерче?До скоро момичета-надявам се да не се разочаровам този път!!

браво, много се радвам, поне на едни от нас да свършат работа.

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 15:23 от Glamur

# 111
Радвам се, че съм била полезна. Дано наистина има и резултат.  Praynig Продължавам да твърдя, че тази Лида наистина работи и все повече хора го затвърждават.  Peace

kaisia не се радвай много още, защото тези килограми, които си свалила съвсем в началото са най-вероятно вода, а целта е далеч по-различна, но стискам палци да имаш поводи за хвалба. Относно безплатния блистер не знам какъв е, но по твоето описание със сигурност не е мейзитанг.

Успех и докладвайте   bouquet

# 112
Здравейте! Мисля, че и аз ще прибегна към тези хапове, въпреки опасенията ми, защото вече се отчайвам от неуспешни диети.

Имам три въпроса - Лида или Мейзинтанг е по-безопасния продукт? Бихте ли дали линк към оригинален продукт? Каква е схемата на прием? Благодаря!  Hug

# 113
Здравейте! Мисля, че и аз ще прибегна към тези хапове, въпреки опасенията ми, защото вече се отчайвам от неуспешни диети.

Имам три въпроса - Лида или Мейзинтанг е по-безопасния продукт? Бихте ли дали линк към оригинален продукт? Каква е схемата на прием? Благодаря!  Hug

От доста време само следя темата и не се бях включвала заради хапливите коментари, но определено споделям мнението на беболинката и каисия, че Лидата работи. Peace

Дали Мейзи или Лида е въпрос на личен избор, но старите продукти вече не са същите и затова аз бих заложила на новата Лида. Naughty Схемата по която ги приемам аз е по 1 сутрин на гладно, преди кафе и каквото и да е друго с чаша вода с изцеден лимон. Приемам ги докато не постигна ефекта, който търся - не съм ги пила повече от 3 месеца. После правя разреждащ месец през 2-3 дни по 1 капсула. За сайта:
Скрит текст:
Дано съм била полезна. Успех на всички.

bouquet

# 114
  • тук и там
Аз спрях Лидата преди няколко дни  -болна съм и съм на АБ..Днес ще  приключвам с АБ и от утре пак ще започвам с Лида.Не съм качила тези 2 кг,които свалих преди това,ще видим  дали ще продължи процеса на сваляне като започна да я пия пак.  

# 115
  • тук и там
Явно се свиква със Лида-та  и действието и не се усеща както   във началото.Поне при мен е така..Вече имам апетит-не е като през първите няколко дни.По-слаб е в сравнение със обичайният ми апетит,но не е като да го няма.Добрата новина-заедно със апетита,се завърна и сънят ми и нямам никакви неприятни усещания свързани със Лидата,лошата-че може и да си остана със тези два килограма които свалих първите дни,предвид завръщането на апетита ми.Ще пиша пак след седмица-да видим,как ще се развият нещата.

# 116
Здравейте от мен! Аз съм трети ден на Мейзи. Купих го от Слимфит. Надявам се да е оригинален.
Нямам странични ефекти, освен лека сухота в устата, но съм само 100 г. надолу. Наистина може би има притъпяване на глада. Защото нямам мисли за пици, сладоледи, шоколади и т.н... Но и съм решила да не пия нищо друго, освен вода и чай, да не ям сладко и тестено. Не знам само дали си въобразявам, че не съм гладна, или наистина е под действие на хапчето.

# 117
  • тук и там
Да докладавам-имам още 5 хапчета Лида,значи за 25 дни съм отслабнала 4 кг-предполагам,че няма да отслабна повече..С други думи-със една опаковка Лида съм свалила 4 кг.Напълно реални са си тези килограми,защото си измервам и обиколките-за да съм сигурна,че не съм свалила само вода.Очаквах повече,но и на това съм доволна.В началото се сваля най-бързо,и ефекта на Лидата се усеща най-силно.Първата седмица нямах никакъв апетит,но също така не можех да спя и имах главоболие.От втората седмица-действието на хапчетата намалява,страничните ефекти  също изчезват-запояваш да имаш апетит-по-слаб от обичайното,но все пак  си го имаш-най-вече вечер и аз лично през тези дни пак започнах да се изкушавам от сладкото и имам доста прегрешения.С други думи-след втората седмица пак си трябва контрол на храната,но се осъществява по-лесно-защото апетита е една идея по-слаб от обичайното.Блистера който са ми пратили като подарък -поне на вид изглежда да е Актив Гърл.Мисля да го пробвам и него и пак да поръчам от новата Лида.Единственото ми притеснение е,че може би организма свиква постепенно със хапчетата и те спират да му действат-та не знам дали със втората опаковка ще сваля нещо.Това е от мен!Успех на всички!Радвам се и на тези 4 килограма,не са много,но не са и малко! Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 11:53 от Kaisia

# 118
4 кг. са ок. Все пак е резултат някакъв. А ще продължиш ли с хапчетата и втори месец?

Аз се чувствам ок, нямам странични ефекти все така. Понижен ми е апетита определено, явно не си въобразявам. Започнах всекидневни разходки в парка за по час минимум. Не ми се яде сладко, не ми се пие газирано (при положение, че много обичам газирано). Гледам да не ям вредни неща.
Само дето солта не мога да огранича за съжаление.
Ще ви пиша като имам по-сериозен резултат.

# 119
  • тук и там
Да-ще продължа още един месец..Ако сваля още 4 кг ще е супер,но не се надявам много.

Общи условия

Активация на акаунт