Китайски капсули за отслабване - 11

• 164 688
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
  • тук и там
Аз приключих със китайските за сега.Другото лято ще видим със какво да продължа,ако има нужда.Още ме е яд за Мейзитанга,но какво да се прави PeaceСега се надявам да намерим ясла за бебето-така ще мога да продължа със тренировките и се надявам да поотслабна още малко.Ще ви следя обаче-останаха още 10 килограма,ако не съм ги свалила до следващото лято,или пък кача килограми-пак ще пробвам  от китайските.

# 181
  • тук и там
Извинявам се за двата последователно поста,но ще поръчвам от Бг хранителни добавки за децата и така и така ще пращат колет нашите,мога да си поръчам и китайски капсули..За сега не съм качила килограми,но за съжаление не съм и свалила,та пак ще пия от тях като направя месец-два почивка.Въпросът ми е къде има от Новата Лида-партидата която действа?Беболинката,на теб ти имам доверие-да препоръчаш нещо,което действа? PraynigМоже и на лични  bouquet

# 182
Kaisia, писах на лично  Peace

А някой случайно има ли впечатления от редуктата? Действа ли наистина и със сибутрамин ли е, или е само реклама?  Thinking

Ето тази на фарма тек:

# 183

А някой случайно има ли впечатления от редуктата? Действа ли наистина и със сибутрамин ли е, или е само реклама?  Thinking

Ето тази на фарма тек:

Категорично е само реклама.Поръчах си го и няма нито милиграм субутрамин!

# 184

Ето тази на фарма тек:

За съжаление е измама! Поръчах, пих и нищо... Няма сибутрамин и никаква активна съставка в посока отслабване. Няколко дни ме боля главата и ми се пиеше вода после и това нямаше.

Бих искала да ви питам за тези хапчета  Phen375. 
Попаднах на тази доста гръмка статия, където автора се опитва да ни убеди в истинността и искреността си за тези хапчета. - noan.net
Намерих и още няколко, всички рекламират, но за покупка само от официалният сайт.  - phen375.com
Та питам аз, някои тук поръчвал ли е това чудо и отслабнал ли е?

Моля, всички потребители в темата, който прикрито си рекламират оригиналните лиди и мейзитангове  който продават, да се въздържат от мнение, защото продуктите им са фалшиви! Също така и сертификатите, постовете на потребителите и всичко.

Пих Мейзитанг преди 2 години и отслабнах(8-9кг), но от тогава сигурно съм купила 4-5 опаковки, както и този Сибутрамин и всичко е печалбарска история. Ако съдържаха Сибутрамин щеше да се отслабва. За тези който пият, ако не сваляте още на първата седмица 1-2кг, по -добре не се мъчете с главоболието и ги спрете! Продукт, който действаше и съм пила преди години е Мазиндол - не се продава вече и не се произвежда!
Продуктите със реално съдържание конкретно на Сибутрамин трябва да действат, въпреки всичките отрицателни ефекти, който има тази съставка. Друга съставка за която знам, че спомага е метформин, но не съм сигурна какво количество е необходимо за да се отслабва. Сибутрамин и метформин са съставки, които се употребяват и за отслабване и са се предписвали на хора с метаболитни проблеми. Метформинът се изписва при диабет тип 2- инсулино независим диабет, също и при проблем с поликистозни яйчници, както и при метаболитен синдром. Сега да не се юрнете към аптеките да си купувате Глюкофаж - здрави хора без описаните проблеми могат да си докарат хипоглегимия, а асматиците не бива да го приемат или поне така пише, ако приемате даназол (за лечение на ендометриоза)-също.

А цялата история с тия оригинални китайски боклуци е като с "оригиналните" парфюми за по 30-40лева, "крадените нови и оригинални" телефони на централна автогара София "...за колко дадеш!" и тн. 

Въпросът за phen375 е съвсем сериозен и НЕ ЗНАМ ДАЛИ ДЕЙСТВА - НЕ го продавам, НЕ го рекламирам!!!

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 15:05 от silverflame

# 185
Kaisia, писах на лично  Peace

А някой случайно има ли впечатления от редуктата? Действа ли наистина и със сибутрамин ли е, или е само реклама?  Thinking

Ето тази на фарма тек:

За съжаление е измама! Поръчах, пих и нищо... Няма сибутрамин и никаква активна съставка в посока отслабване. Няколко дни ме боля главата и ми се пиеше вода после и това нямаше.

Бих искала да ви питам за тези хапчета  Phen375.  
Попаднах на тази доста гръмка статия, където автора се опитва да ни убеди в истинността и искреността си за тези хапчета. - noan.net
Намерих и още няколко, всички рекламират, но за покупка само от официалният сайт.  - phen375.com

Моля, всички потребители в темата, който прикрито си рекламират оригиналните лиди и мейзитангове  който продават, да се въздържат от мнение, защото продуктите им са фалшиви! Също така и сертификатите, постовете на потребителите и всичко.

Пих Мейзитанг преди 2 години и отслабнах(8-9кг), но от тогава сигурно съм купила 4-5 опаковки, както и този Сибутрамин и всичко е печалбарска история. Ако съдържаха Сибутрамин щеше да се отслабва. За тези който пият, ако не сваляте още на първата седмица 1-2кг, по -добре не се мъчете с главоболието и ги спрете! Продукт, който действаше и съм пила преди години е Мазиндол - не се продава вече и не се произвежда!
Продуктите със реално съдържание конкретно на Сибутрамин трябва да действат, въпреки всичките отрицателни ефекти, който има тази съставка. Друга съставка за която знам, че спомага е метформин, но не съм сигурна какво количество е необходимо за да се отслабва. Сибутрамин и метформин са съставки, които се употребяват и за отслабване и са се предписвали на хора с метаболитни проблеми. Метформинът се изписва при диабет тип 2- инсулино независим диабет, също и при проблем с поликистозни яйчници, както и при метаболитен синдром. Сега да не се юрнете към аптеките да си купувате Глюкофаж - здрави хора без описаните проблеми могат да си докарат хипоглегимия, а асматиците не бива да го приемат или поне така пише, ако приемате даназол (за лечение на ендометриоза)-също.

А цялата история с тия оригинални китайски боклуци е като с "оригиналните" парфюми за по 30-40лева, "крадените нови и оригинални" телефони на централна автогара София "...за колко дадеш!" и тн.  

Въпросът за phen375 е съвсем сериозен и НЕ ЗНАМ ДАЛИ ДЕЙСТВА - НЕ го продавам, НЕ го рекламирам!!!

Докато бях в Америка доста нашумяха,но бяха още нов продукт и не пожелах да си го купя,защото още нямаше толкова много мнения.Сега го пие една жена и чакам да ми сподели за резултатите.

# 186
Kaisia, писах на лично  Peace

А някой случайно има ли впечатления от редуктата? Действа ли наистина и със сибутрамин ли е, или е само реклама?  Thinking

Ето тази на фарма тек:

Бих искала да ви питам за тези хапчета  Phen375.  
Намерих и още няколко, всички рекламират, но за покупка само от официалният сайт.  - phen375.com

Моля, всички потребители в темата, който прикрито си рекламират оригиналните лиди и мейзитангове  който продават, да се въздържат от мнение, защото продуктите им са фалшиви! Също така и сертификатите, постовете на потребителите и всичко.

Докато бях в Америка доста нашумяха,но бяха още нов продукт и не пожелах да си го купя,защото още нямаше толкова много мнения.Сега го пие една жена и чакам да ми сподели за резултатите.

Супер! Стискам палци да има ефект... Ще се радвам да споделиш, впечатления от твоята приятелка.

# 187
  • Sofiq
Аз да чукна на дърво постигнах доста добри и дългротрайни резултати от комбинацията на фитнес + мейзитанг стата формула но се оказа, че задържам доста вода. Препоръчайте нещо моля, ако някой е намерил нещо читаво с тази цел конкретно.

# 188
  • Sofia
Здравейте момичета,някой ще ми каже ли от къде да купя новата Лида която действа.Купих една,но ефект никакъв.Може и на лични. Simple Smile

# 189
Здравейте пила съм много пъти Лида и винаги съм имала резултат , но последния път попаднах на фалшиви някои може ли да сподели от кой сайт да поръчам оригинални  newsm78

# 190
  • Sofiq
Здравейте пила съм много пъти Лида и винаги съм имала резултат , но последния път попаднах на фалшиви някои може ли да сподели от кой сайт да поръчам оригинални  newsm78

Според мен в момента няма читава лида на пазара. По-добре се насочи към мейзитанг или супер слим примерно.

# 191
Оф пих един мейзитан пулен боклук

# 192
  • тук и там
Аз си чакам лидата-но предвид,че ще е от новата пратка -не знам дали ще върши работа.За мейзитанга потвърждавам,че е пълен боклук.За съжаление,аз качих 2 -3кг за нула време от както спрях със лидата,та сега ще видим.Ще пиша-дали ще има ефект този път.

# 193
  • Sofiq
Странно, коя весия? Може пък да не не е подходящ продукт за твоя тип организъм. Имам една позната която също не е доволна, а си бяхме разделили даже една опаковка и при мен имаше ефект при нея не.

# 194
  • тук и там
Странно, коя весия? Може пък да не не е подходящ продукт за твоя тип организъм. Имам една позната която също не е доволна, а си бяхме разделили даже една опаковка и при мен имаше ефект при нея не.
Айде сега-не била подходяща...Те или действат или не-няма такъв вариант "за твоя тип организъм".Аз се убих да хваля лидата-нова формула,с нея свалих 7 кг за два месеца....но пък качих 3кг за един,така че .....Моят мейзитанг е така наречената„силна формула"-но все едно гълтам бонбонки...НИКАКЪВ ЕФЕКТ!По никакъв начин не се отразяват нито на апетита ми(всъщност може и да се отразяват,защото от както го пия съм качила 3 кг,та ако се отразяват е в обратна посока),нито на енергията.Между другото -моят мейзитанг е от сайта"без глад"-от където купих и лидата....Така,че не е до организъм,нито до това от кой сайт купуваш,а си е до продукта-повечето явно са ментета-зависи те самите от къде купуват или със какво ги забъркват(и това допускам)... Peace

Последна редакция: нд, 04 окт 2015, 19:32 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт