Китайски капсули за отслабване - 11

• 165 983
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofiq
Аз до колкото знам най-старата лида я спряха точно заради страничните ефекти и в последствие промениха формулата и спря да върши работа. Връщайки се назад във времето сякаш наистина тази по-леко се приема още от самото начало и при все това наистина върши работа. Чувствам се прекрасно, но имам така или иначе планувани профилактични изследвания и ще пиша резултатите как са след няколко дни.

# 556
  • София
ТАНЯ, аз си правих изследвания преди 2 месеца и всичко си ми беше наред, със сигурност нямам предпоставки за сърцебиенето. Просто явно не е за всеки, което е нормално.

# 557
Аз също си правих пълни изследвания Август месец и нямаше никакви симптоми на високо кръвно или нещо друго, което да е обезпокоително. Снощи кръвното ми беше 160/100. Днес сутринта също ми тече кръв от носа...
Не искам да плюя, не това е и идеята на коментарите ми. Просто явно не е за мен! С моите писаници искам просто да помогна на момичета, които може би имат някакви притеснения или проблеми като цяло с тези неща и ако се чудят дали да пробват да имат едно на ум.
Иначе много се радвам, че има хора като Вас, на които им понася добре и могат да си позволят да го пият и да се радват на резултати.
Просто за себе си знам, че повече не бих си го причинила.
Успех на всички, които го пият  Peace

# 558
На някой друг изстиват ли му ръцете? Моите са постоянно ледени. Cry

# 559
Здравейте! Нямах възможност да прочета цялата тема, но реших да се включя и аз да споделя моя опит с китайските хапчета. От месец пия едни капсули, които копувам от моя позната, а съответно тя поръчва от Китай. Много съм доволна за един месец свалих 6кг без никакви диети или физически упражнения. На опаковката пише,че са изцяло на билкова основа, но аз мисля,че в тях има сибутрамин. Преди време съм пила Редуктил и страничните ефекти са същите,както и при сегашните капсули. Но пък съм доволна защото до сега нямах успех с нищо друго при отслабването. Казват се Fuco gel. Има ли и някой друг тук който е чувал или ги е пил/пие. Ще се радвам да обменяме резултати заедно 😊

# 560
Здравейте ! Това не съм го чувала, наистина! Не е известно в нашите среди все още, защото и аз водя дълга, упорита и вече знам ли каква борба. Пролетта като взех едни люти чушки, да пробвам и с тях, мале, мале. Те бяха на блистери. Като ми писнаха ушите, ужас. Резултата беше никакъв и изтърпях този постоянен шум. Бях се смаяла, докато установя. След спиране- няма шум, няма и дявол.
Сега взех ЛиДа-та в шише. Симптомите си ги има, да видим резултата какъв ще бъде, защото окончателно губя битката.

# 561
Аз съм супер доволна от Лидата шише. Като човек който за първи път прибягва до такива хапчета /просто ми омръзна да гладувам, а ефекта беше нула/ не съм очаквала, че ще има такъв добър резултат върху мен. Вярно, че в началото ми беше трудно докато преборя страничните симптоми-замаяност,сърцебиене,сухота в устата, но си заслужаваше. Най-важното за мен е, че вече се чувствам много по-добре, не се заморявам както преди, усещам повече енергия и изглеждам по-добре  Simple Smile.

П.П Искам да поясня, че постоянно пих хапчетата само първите 10-15 дни. След това през ден през два, като основно през седмицата и независимо от това свалих с лекота 5кг(при условие че моя метаболизъм е много бавен и трудно отслабвам)
Изчаквам да преминат коледните празници (защото разходите са големи  Laughing) и ще си взема още една опаковка, която да я приемам като поддържаща.
Успех на всички борещи се с неприятните килограми!

# 562
Дани, аз пък съм с по-голямо ЕГН и при мен хормоните си играят вече не както трябва  и всички подобни , произхождащи от менопаузата, но и последствията от това.....................

# 563
Аз също повече няма да ги пипна, още сега заминават в кофата. За 20 дни съм пила 14 хапчета и такива последици... представям си ако ги пия 2 месеца. После ще съм слаба, но най-вероятно и без пулс... bishop newsm34

Доста хапчета са минали прес стомаха ми, но само с Линдаксата и Меридията имах траен спад в кг, но като всяко добро нещо и това го спряха, защото беше евтино и действаше. Предпологам, че съставките да все едни и същи, само наименованията, както и цените са различни. Почти всичко препоръчано в тази тема съм пробвала, като резултата е бил нулев.
Puffy-Cat-13 дано да не си ги изхвърлила  в кофата за боклук, защото възнамерявам за те отърва от тях. Ако искаш пиши ми на лични да се разберем

# 564
Честита Коледа на всички. Дано се радваме на здраве и завидна фигура  Hug

# 565
Честита Коледа на всички от темата  Hug. Дано изминалата година е последната за нас с нежелани килограми. От 2017 да сме здрави, стройни и красиви.

# 566
  • ...на безопасно
Момичета, кафе може ли да се пие?
Някъде назад в темата мярках коментар, но сега не мога да го намеря.

# 567
Здравейте дами,
отдавна не бях писала в темата, то покрай Коледните и Новогодишните празници време не остана. Laughing

Така при мен резултатите след 2 месеца прием на Лида-та, поръчана от фб страничката са следните:
Към дата 3.1.2017 г. тежа 65 кг.  Crazy
Имайте в предвид, че като започнах приема на хапчетата бях 80 кг- т.е на 1.11.2016 г!! Може и малко отгоре, но да ги закръглим на 80 кг. Whistling
От размер на дънки 42-44, в момента съм 38 номер. Блузи от ХЛ на М.

Разбира се по празниците не съм се ограничавала...Просто не ми се получаваше Mr. Green. Консумирала съм: тестени изделия, сладки, дори пържено. А предните месеци бях спряла тестото, пърженото и сладкото (като за последното не изцяло...имам ужасна слабост към сладко). Но смятам отново да ги спра! Просто не се чувствам окей като ги консумирам и не смятам, че организмът ми си ги иска..

Пак казвам, че реклама на никого не правя, споделям ви реалните си резултати!
Смятам да продължа хапчетата още време. Чувствам се добре с тях, страничните ефекти отшумяват. Мога да кажа, че пия доста вода, минимум 2-3 литра на ден. Peace

Успех с отслабването! Сега целта ми е да стана 60 кг...Стискайте ми палци! Praynig Peace
Успешна година и дано за лято 2017 сме неотразими!  bouquet

# 568
  • Sofiq
Момичета, кафе може ли да се пие?
Някъде назад в темата мярках коментар, но сега не мога да го намеря.

Може, но ти препоръчвам от личен опит само по едно на ден и то сутрин, иначе може да вдигаш кръвно и да не може да спиш.

# 569
Аз също повече няма да ги пипна, още сега заминават в кофата. За 20 дни съм пила 14 хапчета и такива последици... представям си ако ги пия 2 месеца. После ще съм слаба, но най-вероятно и без пулс... bishop newsm34

Доста хапчета са минали прес стомаха ми, но само с Линдаксата и Меридията имах траен спад в кг, но като всяко добро нещо и това го спряха, защото беше евтино и действаше. Предпологам, че съставките да все едни и същи, само наименованията, както и цените са различни. Почти всичко препоръчано в тази тема съм пробвала, като резултата е бил нулев.
Puffy-Cat-13 дано да не си ги изхвърлила  в кофата за боклук, защото възнамерявам за те отърва от тях. Ако искаш пиши ми на лични да се разберем

Здравей Glamour___,
Съжалявам, че ще те разочаровам, но наистина ги изхвърлих още същия ден!
Успех  Peace

Общи условия

Активация на акаунт