Китайски капсули за отслабване - 11

• 165 913
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета! От няколко дни се чувствам като "парцал". Постоянно главоболие с леки световъртежи, болки в цялото тяло и често в сърдечната област, умора. Нямам желание за излизане,не искам да виждам никой. Искам само да лежа, много трудно заспиване вечер и неспокоен сън с чести пробуждане. Хапчета пия от началото на декември оплаквания имах само първата седмица и то леки, след това всичко отшумя. Има ли някой с подобни оплаквания? Чудя се дали да не посетя личната лекарка,но се притеснявам че трябва да и кажа за хапчета,а тук те са забранени. Ще започне едно разпитваме и ме е страх да не се стигне до обяснение в полицията как съм ги купила... Да не си навлека беля...

# 616
  • Sofiq
Здравейте момичета! От няколко дни се чувствам като "парцал". Постоянно главоболие с леки световъртежи, болки в цялото тяло и често в сърдечната област, умора. Нямам желание за излизане,не искам да виждам никой. Искам само да лежа, много трудно заспиване вечер и неспокоен сън с чести пробуждане. Хапчета пия от началото на декември оплаквания имах само първата седмица и то леки, след това всичко отшумя. Има ли някой с подобни оплаквания? Чудя се дали да не посетя личната лекарка,но се притеснявам че трябва да и кажа за хапчета,а тук те са забранени. Ще започне едно разпитваме и ме е страх да не се стигне до обяснение в полицията как съм ги купила... Да не си навлека беля...

Пиеше от китайските от алиекспрес ли?

# 617
Да от тях пия. Но от вчера ги спрях. Днес продължавам да се чувствам по същия начин. В понеделник съм на лекар,мисля да не споменавам че ги пия и да си направя едно изследвания за да видя на какво се дължи тази неразположения.

# 618
  • Sofiq
Много кофти, дано е наред всичко. Добре, че не се подлъгах  и аз поръчам от китай за проба, че ниската цена ме привлече.   Praynig

# 619
И аз от днес си взех Лида в шише, от сайта оригинална лида, сутринта пих, не съм усетила да не ми се яде, но определено много ми се пие вода. Искренно се надявам да има ефект, за първи път пробвам такива хапчета.

Последна редакция: сб, 28 яну 2017, 19:51 от pepitas0202

# 620
  • Пловдив
Да от тях пия. Но от вчера ги спрях. Днес продължавам да се чувствам по същия начин. В понеделник съм на лекар,мисля да не споменавам че ги пия и да си направя едно изследвания за да видя на какво се дължи тази неразположения.
Може да е нещо вирусно,не е задължително да е от хапчетата Thinking

# 621
Може да е нещо вирусно,не е задължително да е от хапчетата Thinking
Днес се чух и с другите момичета с които започнахме почти заедно да ги пием, при тях всичко е наред. Нямат никакъви оплаквания. Напротив щастливи са защото свалят главоломно. Може би наистина съм се разболяла. Най точен отговор ще имам в понеделник какво се случва с мен.

# 622
Добро утро Simple Smile Втори ден си пия Лидата, но не усещам много странични симптоми, спах си нормално. Единствено е че ту ми е топло, ту студено. И съм много жадна, изпих вчера сигурно 4литра вода. Дано да има ефект, въпреки че нямам тези симптоми, които сте изпитвали вие

# 623

Mama_be   ще чакам с нетърпение резултатите от изследванията при ЛЛ. Аз също съм поръчала от алиекспрес / но още не са дошли / . Дано да е някакъв лек вирус  Peace .

# 624
А някоя мама с отзиви за крема за отслабване лида дайдайхуа?

Имам някои области, които нито с хапчета нито с нищо не спадат, колкото и да отслабна винаги има там и за това много се чудя...  Thinking

# 625
Здравейте и от мен. Аз продължавам да си я пия Лидата, на ден изпивам по 3-4 литра вода, постоянно съм жадна и другото , което усещам е че не спа добре, иначе не ме боли глава, нямам някакво неразположение друго. Апетита ми е понамалял определено, но гледам да си хапвам и да наблягам на белтъчините. Още не съм се теглила, мисля да го направя събота, след като е минало една седмица, за да не се демотивирам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 626

Mama_be   ще чакам с нетърпение резултатите от изследванията при ЛЛ. Аз също съм поръчала от алиекспрес / но още не са дошли / . Дано да е някакъв лек вирус  Peace .
Вчера бях на лекар и всичко е на ред. Направих си кардиограма,кръв, урина. Всичко е в нормални граници. Дори не е някакъв вирус. Личната лекарка каза,че съм била в депресия.Срещало се често тук и по това време на годината, дължало се на лошото време и липсата на слънце. Препоръча ми в най кратък срок да отида на почивка в някое топло местенце 😂 За хапчета не споменах, но все още се чувствам по същия начин. Не ги пия от петък миналата седмица. Възможно ли е наистина да е депресия? Реално изследванията са много добри. newsm78

# 627
И аз за първи път го видях. Навремето имаше един евтин български на Дева с розов етикет и бях сравнително доволна, но после сякаш го развалиха.

# 628
Днес определено се чувствам много по добре  Laughing. Оплакванията ми се намалиха до неспокоен сън и леки раздразнения в настроението. Вече една седмица не съм пила от капсулите и за мое най голямото учудване, когато днес се претеглих видях,че съм свалила 3кг Party от миналия петък до тази сутрин. Общо свалени килограми от декември до днес 15кг. Много съм щастлива. Имам да свалям още 11кг до достигането на желаното тегло. Единственото което се чудя е дали да продължа с хапчета newsm78 Така и не разбрах на какво се дължеше неразположението ми.

# 629
Момичета,здравейте!
Тъй като често се допитвам до форума за съвет(макар,че основно чета,без да пиша),се чувствам длъжна да споделя информация,която би могло да бъде полезна на някой. Имам да свалям 7-8 кг,започнах да ходя на фитнес и да спазвам режим,но нещата се случваха много бавно и това ме демотивира. Влязах в този форум и видях,че е коментирата зелената Лида. От 4 дни я пия и съм изключително доволна. Не изпитвам никакво чувство та глад. Когато се храня се наяждам от много малко количество. Единственият страничен ефект,който усещам е постоянна сухота в устата и проблеми със съня,които не съм сигурна,че са от хапчето. Вчера бях на път и не го пих,чувството за глад отново не се появи. С тренировките няма да спирам,просто така ще е по-лесно и по-мотивиращо ме. Дано съм помогнала на някой! Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт