Китайски капсули за отслабване - 11

• 165 942
  • 757
  •   2
Отговори
# 600
Mama be, благодаря за информацията. Поръчах ги сега ще се моля да пристигнат по- бързо и може да си споделяме резултати Grinning. Дано има този ефект и при мен, както знаем всичко е до организъм. Гледала съм ги и преди в алито, но не знаех точно  на кои да се спра  Hug Благодаря още веднъж.

И аз си поръчах от посочения линк на : Mama_be , ще дойдат след около месец. Дано да има резултат с тяхна помощ + диетка  Grinning

# 601
Здравейте!
Четох ви с идея да реша кои хапчета да си купя, но се обърках много. Искам да огранича апетита, отслабването само ще последва. Преди няколко години пих Супер Слим и бях много доволна. Честно казано предпочитам да ги поръчам от бг сайт, алиекспрес не ми вдъхват доверие. Препоръки?
П.С. Сърцебиенето и студените тръпки по тялото не ви ли притесняват?

# 602
Вече смятам че е необходимо да започнат да се четат поне последните 3 страници, за да се добие представа откъде поръчваме и ефектите в последствие.

Единственият сайт от който сме доволни и имаме добри отзиви е www.Originalnalida.com.

Всеки понася различно (е)фектите, но който го е страх от мечки не ходи в гората.

# 603
Вече смятам че е необходимо да започнат да се четат поне последните 3 страници, за да се добие представа откъде поръчваме и ефектите в последствие.

Единственият сайт от който сме доволни и имаме добри отзиви е www.Originalnalida.com.

Всеки понася различно (е)фектите, но който го е страх от мечки не ходи в гората.

Libertad, не така кардинално  Naughty Доволни сме от няколко сайта и съответно няколко продукта. Аз лично пазарувам от 3 сайта най-често и опита ми показа, че и в 3-те повечето продукти не действат и нямат ефект, но имат и такива, които имат добър ефект, докато не ги развалят  #Crazy . За да няма чуденки и питанки, събирам на едно къде, какво, що има качествено към момента и последните месеци.

Био Лида - bezglad.com
Lida Strong - originalnalida.com
T3 - bezglad.com
Ултра слим - originalnalida.com
Lida стара формула - bezglad.com
Lipovon - bezglad.com
Lipovon - originalnalida.com
Lipovon - lipovon-bg.com
Natural Max - bezglad.com
Natural Max - maxslimming.com

# 604
Прочетох доста повече от последните 3 страници и точна така обобщих, че информацията е разнопосочна.
BeBoLiNkATa, благодаря за съдействието, ще избера някой от тези продукти! Хубав ден!

# 605
Хора моля ви не използвайте Лида, ако държите ва здравето си ( зори и на живота си). Лида е забранена в България, както и в цяла Европа. Лида не е това, което си мислите. Пиех я, бях много доволна. Не ядях, нямах глад, чуствах се мвого активна. След 2 месеца реших, че ще ги пия пак. Усещах ефекта.НО !! Започна едно главоболие и пресъхване в устана. Реших , че е добре , защото пиех много вода, а попринцип почти не пия. 3-4 ден започна едно треперене , сърцетуп , нервност и тревожност. Виждах ефекта и нищо друго не ме интересуваше. Щях да търпя. Чух се с приятелка, която оказа се, че хепатита и е в последствие на приемането на Лида. От тях има и смъртни случаи. Изхвърлих ги. Не можех да платя такава цена. Ако напишете в гугъл Лида бтв ще видите ужасяващи факти и хора претърпяли най-ужасните моменти в живота си с приема на Лида.

# 606
Хора моля ви не използвайте Лида, ако държите ва здравето си ( зори и на живота си). Лида е забранена в България, както и в цяла Европа. Лида не е това, което си мислите. Пиех я, бях много доволна. Не ядях, нямах глад, чуствах се мвого активна. След 2 месеца реших, че ще ги пия пак. Усещах ефекта.НО !! Започна едно главоболие и пресъхване в устана. Реших , че е добре , защото пиех много вода, а попринцип почти не пия. 3-4 ден започна едно треперене , сърцетуп , нервност и тревожност. Виждах ефекта и нищо друго не ме интересуваше. Щях да търпя. Чух се с приятелка, която оказа се, че хепатита и е в последствие на приемането на Лида. От тях има и смъртни случаи. Изхвърлих ги. Не можех да платя такава цена. Ако напишете в гугъл Лида бтв ще видите ужасяващи факти и хора претърпяли най-ужасните моменти в живота си с приема на Лида.

Благодарим ти, че се регистрира да ни предупредиш. За щастие всеки си има глава на раменете и сам си преценя. Хепатит се хваща от мръсни ръце, при контакт със заразен и по полов път, а не от хапчета, витамини или каквото и да е било.

# 607

Ами, че то аз съм "пътник" значи  Joy Че не е най-полезното нещо, което приемаме, спор няма, ама чак пък толкова крайно....  Thinking

# 608
Добре момичета..............как отслабвате вие? Днес ми е 17 ден от както ги пия Лида в шише, ефекта е -2кг. Мога да кажа, че приема на храна е свален до минимум, но пак не отслабвам ,на всичкото отгоре се чувствам и зле.При вас наистина ли има ефект или просто ви плащат, за да правите реклама? Чудя се как се получават нещата...................???????????????

# 609
  • ...на безопасно
Аз първите две седмици смъкнах 5 кила....направо невероятно ми беше...
Нямам още месец. Може и това да е всичкото, не знам. Странични ефекти съм нямала кой знае какви. Плиткия сън винаги ми е бил проблем.

# 610
Добре момичета..............как отслабвате вие? Днес ми е 17 ден от както ги пия Лида в шише, ефекта е -2кг. Мога да кажа, че приема на храна е свален до минимум, но пак не отслабвам ,на всичкото отгоре се чувствам и зле.При вас наистина ли има ефект или просто ви плащат, за да правите реклама? Чудя се как се получават нещата...................???????????????
при мен имаше резултат след третата седмица. Бърз и рязък. до тогава- едно голямо нищо, даже им писах и се оплаках.  Сега пия второ шише, нищо за сега  Mr. Green ще ги изпия така или иначе, после ще тегля чертата.

Не ми плащат за съжаление  Mr. Green аз си плащам.

# 611
  • ...на безопасно
Какъв ти е резултата?

# 612
Аз пия Лида от 9.01. До тук съм свалила 4кг. Пропуснах няколко хапчета, както и днес, че имам много силно сърцебиене. В началото много ме болеше глава, сега само сърцебиене от време на време и сухота в устата. Почти не чувствам глад, сладко изобщо не ми се яде, а преди всеки ден хапвах Peace Надявам се поне още 1-2кг да паднат с тази опаковка и после ще взимам втора

# 613
Какъв ти е резултата?
Аз не знам дали съм показател, имам/х да свалям малко- 5-6 кг максимум.
С 1 опаковка свалих 4 кг. сега не съм се мерила, не мисля, че има промяна. Апетитът ми не е толкова притъпен, като в началото, жаждата е по-слаба, от безсънието няма и следа.
Но и на тези 4кг. ще съм доволна, много се бяха заинатили и не мърдаха по никакъв начин...

# 614
Хапчетата определено действат при мен. Аз свалих с тях 6 кг, които до момента (вече месец) след приема не съм качила (за сега  Simple Smile).

Общи условия

Активация на акаунт