Нашите кухни-57

• 75 171
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Е, на мен ми се струва, че в такъв случай не са малко прозорците. Евентуално само ще си пускаш лампите в бокса, при нужда от повечко светлина.

# 166
Rallichka чакам с нетърпение снимки, знам че ще е страхотна.
Hug Благодаря! Не знам дали не са ти завишени очакванията  Blush
Лоренка, мислихме, мислихме и решихме, че нито един Модекс не ни харесва чаак толкова много, за да кажем, че го искаме. А ПДЧ-вратичките ще са ни 240лв, Модексите щяха да са 800. Цветът е Слонова кост на Кастамону, в най-смелите ми представи трябва да изглежда горе-долу като снимката на кухнята отгоре на темата, само, че мат, а не гланц. И плотът като цвят е като на снимката, но там, мисля, е истинско дърво, а нашият ще е кухн. плот  Peace

Колева, и ние поспестихме доста средства, принципно мислехме, че всичко ще ни коства доста повече, и аз затова реших, че с кеф ще ги дам тези парички отгоре за Модекса, после размислих. А ти си права, разбира се   bouquet

# 167
Здравейте, един въпрос към знаещите: за монтаж на РVС ф 50 тръба при последователност на разположение на кухненски шкафове - мивка, вградена съдомиялна, включване към канализация - има ли място зад съдомиялната тръбата да минава външно по стената или трябва да се вкопае ? Благодаря предварително

# 168
  • Пловдив
Здравейте, един въпрос към знаещите: за монтаж на РVС ф 50 тръба при последователност на разположение на кухненски шкафове - мивка, вградена съдомиялна, включване към канализация - има ли място зад съдомиялната тръбата да минава външно по стената или трябва да се вкопае ? Благодаря предварително
Ето това ми прецака всички мечти. Вкопайте ги! Нашите настурчат малко и се прецакахме. Значи обикновенно за вграждане съдомиялните са 55 дълбоки. Плота е 60, но имаш и отпред вратички. Зад съдомиялната трябва да няма абсолютно нищо даже и гръб

# 169
  • Раковски

Има някакво решение и то е ако се изместят долния ред напред колкото е нужно за да влезне съдомиялната, гърба ще се отдели на 5 см от стената и трябва да му се измисли някаква конструкция за да се хване здраво, горните шкафове се правят с 5 см по-дълбоки и става номера.

# 170
  • Сф
Оххх, трети път почвам да го пиша и ми изчезва  #Cussing out #Cussing out

Как ви се струва тази мозайка като за гръб на кухнята (не цял гръб, а само лента)? Много ли ви бие на басейнова мозайка? Исках да са правоъгълни камъчета, но намерих само това, което да ми пасва като цветове. Плочката е 30 х 30 см

В магазина днес ми показаха алуминиева мозайка. Има ли някой с лични впечатления- лесно ли се подържа, предимства и недостатъцни в сравнение с керамичната/стъклена мозайка?

# 171
  • София
Пак се включвам с нашата кухня. ОКаза се, че има един комин, който съм забравила, който се пада точно до стената с прозореца.
Отстоянието до прозореца е 75см. Следващите 20см са матово стъкло, което не се отваря, само горната част на прозореца се отваря.
Но това пак разсече на две идеята ми с мивка под прозореца - заради батерията на мивката няма да има как да отваряме прозореца....

Затова минах към план Б, който е :

http://prikachi.com/images.php?images/613/7900613X.jpg

Мислите ли, че е удачно, ако хладилника е вграден, да стои на подобно място?
Забележката ми е, че зад този плот ще има още една тънка стъклена стеничка, за да се отдели напълно кухнята от холната част.

# 172
  • Раковски
С този хладилник се разделяте кухнята на две което няма да е много удобно.

# 173
  • Русе
Не може ли най-вдясно от прозореца да бъде? Нещо не ми допада така.

# 174
И на мен не ми харесва там сложен хладилника. Наложително ли е да го има този барплот? Няма ли да се съберете в Г-образна кухня?

# 175
  • Русе
И аз това ти писах преди няколко дни. За такава малка стая почти 0 образна кухня е прекалено много. Мах за мен е П-образна.

# 176
  • София
Другият ми вариант е Г-образна и островче:

http://prikachi.com/images.php?images/654/7900654E.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/668/7900668M.jpg

Искаме П, за да се скрива, но така или иначе ще имаме стъклен параван. Идеята на допълнителния барплот беше просто да се усвои мястото, но така завъртяно наистина става много тясно.

# 177
  • Бургас
Здравейте,
Много интересна тема  Hug
На линковете по-долу ще ви покажа моята кухня. Преди 4 години много си я харесвах, но вече не е така... Искам нещо да променя, с малко средства и с още по-малко усилия. Ще се радвам на вашите идеи и съвети. В ъгъла под прозореца сега има ниша под плота, преди време там стоеше една стъклена маса, която използвахме като плот, но ми омръзна и я махнахме. Сега планирам да допълня реда с две дълбоки чекмеджета и евентуално с едно рафтче над тях (но как ли ще го почиствам от праха   bouquet ) Моля за вашето мнение как да устроя тази ниша. Чакам с нетърпение и благодаря на всички включили се   bouquet
Моята кухня 1
Моята кухня 2

# 178
Po3u, според мен един ден ще искаш да го махнеш този параван.
Така с остров е по-добре. Но пак трябва да си го прецениш според мястото. Дали няма да го затвори много.

# 179
  • Сф
Оххх, трети път почвам да го пиша и ми изчезва  #Cussing out #Cussing out

Как ви се струва тази мозайка като за гръб на кухнята (не цял гръб, а само лента)? Много ли ви бие на басейнова мозайка? Исках да са правоъгълни камъчета, но намерих само това, което да ми пасва като цветове. Плочката е 30 х 30 см

В магазина днес ми показаха алуминиева мозайка. Има ли някой с лични впечатления- лесно ли се подържа, предимства и недостатъцни в сравнение с керамичната/стъклена мозайка?

Към горните въпроси имам и следния- много ли пречи, ако фурната е в ъгъл, точно до стената?

Общи условия

Активация на акаунт