Нашите кухни-57

• 74 570
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
А колко е голямо, колко картофи събира горе долу?
На коша пише 5 кг.

# 76
Има съдомиялни на Бош и с кошница за прибори, пак голяма. Не помня нашата колко комплекта събираше, че още е в кашона, пък отдавна я взехме Mr. Green Или 12, или 14....
merita, на снимката изглежда доста малък този контейнер. Ще го имам предвид Peace

# 77
  • Русе
Според мен ще дадете абсурдни пари за миялна, за фурната горе-долу, заради пиролизата си струва. Аз съм с тройка котлони Сименс, на времето бяха най-евтините, сега бих си взела още по-евтини. Така или иначе керамиката се прави от 2 фирми мисля, че в света, другото си е ел част, в която няма кой знае какво. Бих предпочела с разширяеми зони, на този не пише колко см са отделните, иначе твърдо за 3-ка съм аз.

# 78
  • На брега
Контейнерите за съхранение на лук и картофи трябва да са проветриви - тип панер или телена кошница вградена в шкаф, а и да не са на много светло място.
И аз съм със същия аспиратор Тека и сега обмислям допълнителна аспирация на тавана. Работи добре, но имам проблеми с обирането на миризмите от някой манджи.
За борбата с миризмите, гледах много интересно предаване и евентуалните вреди върху дихателната система от от стандартните домашни ароматизатори. Съветваха да се използват естествени материали за абсорбация на миризмите от вида на зеолит и бентонит. Зеолита идва малко скъп за такова домакинско използване. Аз го ползвам за детокс и преструктуриране на водата, а за бентонита не знаех нищо, освен, че се използва за котешка тоалетна #Crazy.
Някой запознат ли е по темата?

# 79
Леле, записвам се чак на 6-та страница, срамота  Laughing
За абсорбаторите да кажа - бяхме се насочили към Лино, но в крайна сметка взехме на Пирамис, защото и нашата холо-кухня е големичка и решихме да дадем още 100лв отгоре, но да няма ядове после. Ето този е, максимално мощен - 800 куб.м.:

http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?cPath=86_77&products_id=2300

# 80
  • Сф
Имам някакъв спомен, че в предишните теми някой беше писал, че е щял да купува даден абсорбатор, но се оказало, че максималната посочена мощност никога не се достигала при този модел. И в крайна сметка купили друг.
Нкаой може ли да ми даде линк да го препорчета или да се сеща каквъ беше конкретния случай?

# 81
Доста почетох за аспираторите преди около месец. Решихме да се спрем на аспиратор от марката Fаber, защото има много добри отзиви за тази марка, както и за  ремонтното обслужването, ако се наложи. Все още не сме го купили все пак, така че впечатленията ми са само от коментарите, които съм чела. 
Мощността на аспиратора, който ти е необходим се изчислява като се умножи
 дълж.стаята * шир.стаята*височ.стаята*10. , т.е. мощността на аспиратора трябва да е по-голяма от полученото число от горната формула.
 Другото  нещо, от което се водих,когато си избирах модела беше шума на абсорбатора да е не повече от 50 децибела.
Приемам корекции, сега е момента   Crazy

bouquet  Много благодаря, Петя!  Hug
Мисля,че и ние ще се спрем на Faber....
Замислих се за съдомиялна на Беко, фурна на Електролукс, плот - може и на Eurolux, не ми се дават безбожно много пари за плот....  newsm78

# 82
  • Раковски
Съдомиялните на евролукс имат пръскалки отстрани които другите марки май нямат, нямам идея дали е голям + но пък се хвалят с това.

# 83
  • Велико Търново
Здравейте, като гледам какви невероятни таланти има тук, ме е срам да се включа...имам питанка, ще правим нова кухня и искам да си направя проекта, но кухнята ми е панелна и много малка, имате ли представа къде мога да видя готови проекти за да натрупам идеи./кухнята е п-образма с чупка за комин и е широка едва 1,90м/

И ние ще правим кухня, панелен блок. Ширината е същата, имам някакви представи в главата, но не съм седнала още да си правя проект. Събирам мнения и чета.

# 84
Здравейте, като гледам какви невероятни таланти има тук, ме е срам да се включа...имам питанка, ще правим нова кухня и искам да си направя проекта, но кухнята ми е панелна и много малка, имате ли представа къде мога да видя готови проекти за да натрупам идеи./кухнята е п-образма с чупка за комин и е широка едва 1,90м/

И ние ще правим кухня, панелен блок. Ширината е същата, имам някакви представи в главата, но не съм седнала още да си правя проект. Събирам мнения и чета.
Събирам, чета и не мога да зимисля нищо Close Имам малка кухня, а имам 4 деца и ми трябват много неща в нея и няма как да ги събера #2gunfire Затова търся съвет.

# 85
Шкафчетата да са до тавана е един вариант да се увеличи пространството за вещи в малките кухни. Аз смятам, като започна да правя кухня, да ги направя почти до тавана. Ако някой се сеща или е изпитал на собствен гръб недостатъци на шкафчета до тавана, нека сподели.
Другото е умно разпределение на вещите. Ако не готвиш в гювеч често, а имаш, да го държиш в килер или на друго място. "Официалните" прибори, чаши и т.н. на друго място и се вадят, когато потрябват. Това ми хрумва като начало за оптимизаия на кухненското пространство.

# 86
  • Велико Търново
Шкафовете ще са до тавана и аз така съм решила. Мисля да сложа продължение на горните шкафове и над вратата. С 4 деца си е трудно, но вярвам че ще успееш да измислиш най-доброто. Момичетата ще помогнат със съвети.

# 87
Шкафчетата да са до тавана е един вариант да се увеличи пространството за вещи в малките кухни. Аз смятам, като започна да правя кухня, да ги направя почти до тавана. Ако някой се сеща или е изпитал на собствен гръб недостатъци на шкафчета до тавана, нека сподели.
Другото е умно разпределение на вещите. Ако не готвиш в гювеч често, а имаш, да го държиш в килер или на друго място. "Официалните" прибори, чаши и т.н. на друго място и се вадят, когато потрябват. Това ми хрумва като начало за оптимизаия на кухненското пространство.

Наскоро правихме кухня с шкафчета до тавана. Всъщност старата си беше така и ние решихме да си оставим същото разположение (от сантименталност  Mr. Green) Като изключим, че ти трябва стълба, мястото за дреболии наистина е много. Ще си опитам да кача снимка.

# 88
чудесно! а можете ли да препоръчате идеи за съчетаване на всекидневна с кухня.Simple Smile

# 89
.

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 07:41 от аленото цвете

Общи условия

Активация на акаунт