Нашите кухни-57

• 74 432
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Нова тема и на мен ми звучи като присъда- нещо като доживотна.
Моята е например от 2011, ПДЧ термоплот и гръб ,но искам да я смена, не ми харесва вече, и правя проучване тук

# 376
  • На брега
Това са подменими елементи. Нормално е в определен период от живота си да си настроен за определено звучене или тоналност, а после да се чувстваш различно и да пожелаеш различен стил.
П.П. Да са ни отзивчиви половинките само и да не се съпротивляват много на настроенията ни:)))

# 377
  • Русе
П.П. Да са ни отзивчиви половинките само и да не се съпротивляват много на настроенията ни:)))

Дай боже Simple Smile

# 378
  • вятърничава
За Петя по повод тъмната фуга на метро плочки:
http://i1.wp.com/www.planete-deco.fr/wp-content/uploads/2015/02/SM6.jpg
http://i1.wp.com/www.planete-deco.fr/wp-content/uploads/2015/02/SM7.jpg
http://i0.wp.com/www.planete-deco.fr/wp-content/uploads/2015/02/SM8.jpg

Никога не съм харесвала плоскостите за гръб,седи ми като шперплат.На лейди Април обаче ме грабна бетона.Харесвам плочки.И никой не може да ме накара да сложа нещо лъскаво,модерно и непрактично.В момента има толкова голям избор,зависи от ценовия диапазон и от предпочитанията.

А една бяла или бяло -кафява кухня виноги може да се освежи с цвят в текстил,грънци,лампи.

http://i1.wp.com/www.planete-deco.fr/wp-content/uploads/2015/02/WO6.jpg

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 21:22 от bb6

# 379
bb6, благодаря ти. Тук наистина мн. добре се вижда какво ще се получи.

# 380
  • Варна

Винаги съм си мислила, че аспиратора е на 60-70 см от плота, явно може и по-нависоко. Дали ще поглъща хубаво парата, ако е по-нависоко?

# 381
bb6, чудесни линкове  Hug  На един от тях дори видях своята бъдеща кухня - даже разположението ще ми е същото  Crazy 

За гръб и аз се чудя какво да слагам - харесвам плочки, мозайка, камъни.... Варианти много, решението ще е трудно....

# 382

да не забравяме все пак, че имаме и непредвидим съучастник в играта на най-моята кухня...
Спомням си, че когато преди две години тръгнахме да оглеждаме кухните и фирмите, просто припаднах пред една италианска кухня от тъмно дърво с остров, на който бяха монтирани мивката и съдомиялната и бяха в толкова стил Ал Капоне, че няма накъде...И бяхме на едно мнение - ТОВА е нашата кухня. После отидохме в ЗАРРА - и като видя една ярко червена лъскава кухня, и като рече като малките деца "това е мойто", само дето не тупна с крак пред консултантката ....и върви се оправяй ... На пух и прах станаха мечтите ми за бяла кухня  - без значение лак или не...
Та, дай Боже, след време наистина да постигна моите си желания - това 15-20 години и на мен ми звучи като присъда Wink

# 383
  • На брега
О, да! Всички сме така! На единия му харесва едно, на другия друго... Военни действия и борба със Съпротивата водим понякога  #2gunfire!
Не мога да се стърпя #Crazy... Какви неща се разхождат в тази кухня Joy!

# 384
  • Отвъд алеята зад шкафа
Понеже стана дума за стъкло и лакобел, ако обърнете внимание на снимката на темата най-отгоре, тя е на кухня с червен лакобел. И е прекрасна. Толкова ми харесва, че може някой ден като ми омръзне моята кухня, да си разбия плочките (които са чудесни и доста скъпи) и да си сложа стъкло. Е, с подръжката имам съмнения, че ще е толкова лесна като с плочките.

# 385
  • София
Никакво намерение нямам да си сменям кухнята на 2-5 години. Направила съм я така, че само да добавям и да променям елементи. Като лего. Най-много след 5 години да я пребоядисам, може и в друг цвят. Нито има евтин вариант, нито разправията е малка за мен.

Плочките, мозайките се ползват от векове неслучайно за мен. На мен ми харесват. Тоя "модерен" шперплат, който масово се слага единственото му предимство е цената. И като за ниска цена си евтинее във визията. Единствения термогръб, който съм харесала дотук е този на Лейди Април, защото е по-различен и изглежда като истински бетон. Стъклото стои добре в моите очи също, но без водопади, палми, подправки. Имаше една лилава кухня на съфорумка, не помня дали беше стъкло точно, с някакъв акцент лилав - беше страхотна. Не бх го избрала, защото не е моят стил.

# 386
Драго, аз само за хладилниците да те посъветвам - нито един от двата като гледам, не е с инверторен мотор. Ако наистина искаш тих хладилник, там е ключът   Grinning

Наде, да не би на самата миялна да има джаджи за закрепване  newsm78

Отказах се от Либхера. Не бях чела мнения в мрежата и сега се отказах. Инверторен за вграждане не съм срещала за 1200-1400 лв никъде или не съм догледала. Леля ми има Снайге на 12 год и никога не бръмчи, а не е инверторен. Такъв хладилник не съм виждала.
Моля препоръчайте ми някой Praynig

# 387
  • Варна
И аз харесвам лакобела. Имам си 2 любими кухни с лакобел, да ги покажа.

Но и този не го отказвам, още повече, че е бленувана Австралия.

# 388
  • Отвъд алеята зад шкафа
Lady, много са красиви кухните  Peace Друго си е обаче, когато океанът е истински, а на принт  Whistling

# 389
  • На брега
Гадамер, как ще я разбиеш тази прекрасна кухня?!
Да, има такива "вечни" материали - мрамор, керамика, дърво, метал, вар и хоросан... Сега отново започват да строят и еко-къщи от слама и кирпич.
Но и новите материали си имат предимства. Когато си правиш кухнята, освен с бюджета се съобразяваш и колко време ще живееш в това жилище, колко често го ползваш и т.н. До сега съм била с плочки в различните места, където съм живяла. Сега искам нещо различно! За бетон, обаче, няма да успея да се преборя Laughing!

Общи условия

Активация на акаунт