Нашите кухни-57

• 74 435
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, знае ли човек какво ще ми хрумне? Ама ще срещна сериозен отпор от ММ - не иска да чува за ремонт и Редизайн в следващите 20 години. За посрещане на бъдещия зет може и да склони на ремонт  Joy

Новатема, слагай тогава едно красиво цветно стъкло за гръб и си готова:)

# 391
  • На брега
С много малко помещение съм. На 20-25 кв трябва да събера кухня, трапезария и дневна. Кухнята ще е в дъното на тясно и дълго помещение и ме притеснява натрупването на цветове! В тези 3 зони + разпилените играчки на малко дете (въобще не се заблуждавам, че ще си играе сама в детската:) ще се съберат доста цветните детайли и дреболии!
Когато разширя помещението и стигна до разпределение, цветове и осветление задължително ще ви търся за съвети!

# 392
[quote ]

Отказах се от Либхера. Не бях чела мнения в мрежата и сега се отказах. Инверторен за вграждане не съм срещала за 1200-1400 лв никъде или не съм догледала. Леля ми има Снайге на 12 год и никога не бръмчи, а не е инверторен. Такъв хладилник не съм виждала.
Моля препоръчайте ми някой Praynig
[/quote]

Какво му е на Либхера?
Аз съм се насочила точно към Либхер, АЕГ или Бош.
Макар, че в момента съм с един Самсунг от големите, за 11г нямам никакви забележки. ..

# 393
..Тоя "модерен" шперплат, който масово се слага единственото му предимство е цената. И като за ниска цена си евтинее във визията.

Ваня, мисля, че се заблуждаваш за цената - въобще не е по-евтин  Confused Може би заблудата идва от това, че цената му е на л.м, а на плочките - на кв. м. Моите плочки, на цена на квадрат - 38лв, за 5.40 л.м. кухня, заедно с лепенето, дойдоха около 160-170 лв, което не мисля, че е кой знае колко по-скъпо от ПДЧ гръб за същата дълцина  newsm78
Но повечето хора наистина вярват, че плочки се чистят трудно, а този гръб се поддържа по-лесно.

Лейди, на последната ти снимка не мисля, че е принт, а залагам, че е истинска гледка през прозрачно стъкло  Heart Eyes

drago_2008, за вграден хладилник мнение нямам, но иначе - доволни сме от Самсунг, сега пак на тази марка си взехме, но инверторен. То с хладилниците си е малко на късмет да ти кажа  Rolling Eyes

# 394
  • Варна
Лейди, на последната ти снимка не мисля, че е принт, а залагам, че е истинска гледка през прозрачно стъкло  Heart Eyes
Разбира се. Истинското от далече си личи.
Къща в Австралия

Да ви "допокажа" една от кухните, че снощи през телефона голям зор видях.
https://www.dropbox.com/s/t33f7vl5nsh3hf3/47.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/zi3vlul0mevmbzg/48.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/mpxfma4a44mm6rb/49.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/zpp0c159n7uj1h7/50.jpg?dl=0
Много ми е симпатична.

# 395
Лейди, цветът на принт стъклото, което си показала е уникален, много ми харесва! Не бих си сложила вкъщи студени цветове (явно като типичен Телец все налитам към земни и топли, дори не се усещам), но сам по себе си е страхотен!

Вкъщи на тема цветове нямаме дискусии. Половинката с годините се е доверил на според мен добрия ми усет за цветово съчетание, и каза че тази част оставя на мен. Е, за технически параметри, устойчивост на нещо си, той е водещ. Обаче за визията нямаме проблеми.

Наистина разликата между плочки и гръб в кухнята не винаги е огромна. Понякога е достатъчно незначителна, за да избере човек, което повече си му харесва. Вече, ако е доста голяма площта и плочките са от високия ценови клас, ще е друго.

Ние специално се насочихме към по-селски тип кухня, с романтичен акцент, заради една много уютна пицария в Стара Загора. Там цветовете са кремави, перденцата и лампите на розички...Още от тогава знаем, че и нашия стил ще е такъв. Дано се справя с реализацията.

Ето снимки от Шадоу на проекто-кухнята ни Grinning:

# 396
Колева, изглежда много обещаващо, и както описваш концепцията ви, ще се впише страхотно   bouquet Браво на Шадоу, за пореден път  Peace

Лейди, чудесна куня  Heart Eyes Ето как дори и стъклем гръб може да се получи много добре, ако не е орхидея/босилек/морски рибки  Laughing

Като каза Колева за студени цветове, се сетих, че имам проблем - не мога да отсявам топли от студени  Embarassed по никакъв начин  Thinking

# 397
# 398
Имам един въпрос към Шадоу: Има ли проблем и може ли да се направят две шкафчета на горния ред едно под друго, отварящи се към тавана с размер ширина 1,20см, демек шкафа като застанеш пред него е дълъг 1,20см, питам дали би могло да има проблем нещо механизми нещо друго, деда днам. Абе препоръчително ли е това

# 399
  • На брега
Рали, аз пък имам пък имам проблем с различните нюанси на цветовете. Една голяма група цветове ги слагам под общ знаменател - "мръсно бяло", а в цветните схеми, много често определям за сив някой нюанс на основен цвят. Примерно, разглеждам нюанси на зеленото и в дъното на таблицата виждам сиво! Прочитам надписа и се оказва, че не е сиво, а еди-каква си маслина Grinning!
Колева, хубаво ще стане у вас!
Скрит текст:
И вкусно и уютно! Затова ти пуснах онзи ден снимка на френските макарони. Като ти видях цветовата схема на тапетите, веднага направих такава асоциация. Heart Eyes
Високия шкаф до хладилника край на кухнята ли е или в същото помещение ще е и трапезарията. Вчера умувах, ако сложа такъв висок шкаф в края на реда, дали няма да си затворя/отсека пространството.
Lady April, благодаря за морския апартамент. Къде ги откриваш? Тези дни се опитвах да визуализирам и търсих изображения точно на такъв тип дизайн!

# 400
[quote ]

Отказах се от Либхера. Не бях чела мнения в мрежата и сега се отказах. Инверторен за вграждане не съм срещала за 1200-1400 лв никъде или не съм догледала. Леля ми има Снайге на 12 год и никога не бръмчи, а не е инверторен. Такъв хладилник не съм виждала.

Какво му е на Либхера?
Макар, че в момента съм с един Самсунг от големите, за 11г нямам никакви забележки. ..
[/quote]
Ами попаднах на един пост в интернет от недоволни хора. И лоши мнения за сервиза, а чуя ли за сервиз лошо ми става. Пишеха, че хладилниците издават странни звуци. Това ми е абсолютно познато и им вярвам, защото имам едно такова Беко (за съжаление като го взимах преди 4 години беше единствения хладилник с тези размери). Правели се в БГ, от българска фирма.

Сега ще гледам някоя от другите марки. Ако някой още се включи ще е добре  Grinning

# 401
NovaTema, в едно квадратно помещение са ни кухнята и трапезарията. Така както гледаш фронтално кухнята, точно срещу нея ще се пада трапезната маса със столовете. Помещението е отделно от хола, а след въпросния шкаф-килер, е вратата към коридора пък. Дано обясних добре.

Не се сещам как беше вашето разположение в кухнята, за да дам мнение. Ако искаш пусни някоя снимка. По принцип тези шкафове-килер са с различна височина, има по-ниски и по-високи. Така или иначе, исках да имам още шкафове, а там преди самата врата оставаше буквално място за такъв тип шкаф-колона, та пасна идеално.

Пусни снимка да видим, ако искаш Hug И, да, помня онази снимка с пъстрите сладки Heart Eyes За освещаването съм замислила меню, живот и здраве да е само!

# 402
Скоро правих проучване относно хладилници, оказа се че според техниците най добре било ел джи, бош, на АЕГ-то им се пукали много често изпарителите, а Либхер били много зле откакто се произвеждали в БГ. Това според мнение на хладилни техници и някои потребители. След всичко, което прочетох и проучих реших да е Ел Джи , защото имат 10г. на компресора и е инверторен, но след като видях цената около 1800-2000лв. определено реших да е Миеле тъй като те са по 2300лв
http://www.tehnomix.bg/miele-kfn-1292-sd-ed-inox

# 403
[quote author=Nadia79 link=topic=823368.msg30118829#msg30118829 date=14236323
[/quote]

Какво му е на Либхера?
                               Сестрами работи в тази сфера и е твърдо за АЕГ

# 404
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
И аз харесвам лакобела. Имам си 2 любими кухни с лакобел, да ги покажа.

Но и този не го отказвам, още повече, че е бленувана Австралия.

Леле това е страхотно,все едно през прозореца гледаш

Общи условия

Активация на акаунт