Нашите кухни-57

• 74 430
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Пепински, на въпросната снимка наистина гледаш през прозореца. Виж най-вдясно стъкления парапет, който се вижда  Grinning

# 406
  • Под Сините камъни
Пепински, на въпросната снимка наистина гледаш през прозореца. Виж най-вдясно стъкления парапет, който се вижда  Grinning
разбрах аз по нататък като прочетох коментарите  Heart Eyes
Колева страхотна кухня ще имаш  Hug А какъв е размера на  кухнята където са хладилника и колоната.Ако имам място и аз да избарам един такъв шкаф колона

# 407
# 408
Имам нови пералня и сушилня на Миле, на сушилнята на 2ия ден ѝ изгоря крушката Crazy. Чаках 1 мес, за да сменят. Доволна останах от сервиза иначе, само дето нямаха крушката на склад. От уредите съм също страшно доволна, но няма хладилник техен, който да ни отговаря на размерите, а държа да е за вграждане, защото идва вече в общото помещение.
За хладилниците Аристон някакви мнения да си събрала, за пералните са ужасни.

# 409
от проучването ,което правих хладилните техници и потребителите препоръчваха Ел Джи, Бош. На АЕГ-то им се пукали много изпарителите, Либхера били много зле след като започнали да ги правят в БГ Това е което разбрах, За Самсунг казаха че като се има предвид климатиците които правят, хладилниците им не били за препоръчване, тъй като били на един и същи принцип. Но има клиенти пък доволни от тези марки, малко е на късмет работата. Затова избрах Миелето-поне сигурна работа

# 410

Въобще не съм съгласна за пералните Аристон. Имаме такава пералня, както и сушилня. Само хубави неща мога да кажа. Пу пу!

Пепински, ще ти отговоря по-късно, че не ги знам размерите наизуст, а съм на работа Hug

# 411
  • Под Сините камъни

Въобще не съм съгласна за пералните Аристон. Имаме такава пералня, както и сушилня. Само хубави неща мога да кажа. Пу пу!

Пепински, ще ти отговоря по-късно, че не ги знам размерите наизуст, а съм на работа Hug

Няма проблеми  Peace

# 412
  • Blondeville
d_koleva, чудесна се очертава кухнята по проект!

# 413
за хладилниците да се изкажа- не видях никой нищо да спомене за Gorenje, че аз се запънах за ретро хладилника им  Tired
не, че не го купихме, после ме хвана яд, защото го взехме от тук за 1310, и след 5 дена попаднахме на магазин за стоки внос с транспортни дефекти, където същия би бил 900 лева  ooooh!

иначе- това ни е кухнята, чакаме другите електроуреди /фурната отново Gorenje ретро/, ширма е Elica, съдомиялна Gorenje /за вграждане/

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 12:09 от mini_79

# 414
  • Под Сините камъни
Мини не мога да отворя снимката  newsm78
Аз съм с уреди Горение от 15г и съм супер доволна,сега ще ги подменям с нови за новата кухня и пак ще са на същата марка  Peace

# 415
  • На брега
Колева, нямам чертеж на помещението. Още го работят архитектите. Вкарвам веранда към кухня. Ще се пристроява един вид... До сега съм се мъчила с пейнта да го чертая. Правоъгълно, разчупено помещение със заобляне в едната част (основата/мазите отдолу са заоблени там). В тази част, юг-изток ще е с френски прозорци. В дъното, на срещуположния край ще е кухнята. Обмислям да отворя и малко прозорче там, макар, че имам добър огрев. Не знам как ще изглежда прозорец срещу прозорец. Май не е много фън шуй Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 21:44 от NovaTema

# 416
В момента съм с хладилник Горение, керамични котлони и фурна, доволна съм много. Но хладилника ми е черен, и няма да ми пасва на новата кухня, затова ще го сменям, пък и често се събира вода ,така че от хладилника немога да кажа че съм супер доволна, а и друго издава много странни звуци и шуми неприятно.

# 417
  • вятърничава

Разбира се. Истинското от далече си личи.
Къща в Австралия
[/quote]

Lady April, еха!
В тази кухня има сериозна опастност от загаряне на манджата.

# 418
  • Раковски
Имам един въпрос към Шадоу: Има ли проблем и може ли да се направят две шкафчета на горния ред едно под друго, отварящи се към тавана с размер ширина 1,20см, демек шкафа като застанеш пред него е дълъг 1,20см, питам дали би могло да има проблем нещо механизми нещо друго, деда днам. Абе препоръчително ли е това

Ако избрания от вас механизъм  може да носи вратата без проблем то няма начин да не се получи, но шкафа трябва да се раздели със страница и там да се сложи окачвач се хваща за стената за да носи страницата, инак дъното ще провисне от тежестта на съдовете.

# 419
mini79, много готино изглежда кухнята! Вие сте почти на финала Peace

NovaTema, видях чертежа, сега ако ми припомниш къде точно се чудиш дали да сложиш шкаф-килер, равна няма да имаш Mr. Green Остарявам ли, изморена ли съм...ама забравям със сигурност Joy

Общи условия

Активация на акаунт