Нашите кухни-57

• 74 375
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Само аз ли мисля, че телевизорът стои нелепо точно там  newsm78

# 436
  • Велико Търново

На мен ми изглежда нормално, като си го представям, че срещу него ще има някаква мека мебел.

# 437
ТВ, кухня, пералня - 3 в 1
И на мен ми е повече.... Няма ли как да се поразделят.

"като си го представям, че срещу него ще има някаква мека мебел."

И гледката ще е - тв, готвач, и прането едновременно?

# 438
  • Сф
И на мен не ми харесва ТВ-то в такава дупка. Това означава, че трябва да се гледа само фронтално, ако си малко в страни вероятно няма да виждаш целия екран.

# 439

При нас ще е още по-нелепо . В кухнята ще има малък тв над вратата  Embarassed

# 440
  • София

На мен ми изглежда нормално, като си го представям, че срещу него ще има някаква мека мебел.

И на мен ми изглежда нормално. То пък голямо важно, че няма да се вижда телевизора от всички ъгли. Може някоя реклама за дамски превръзки или дуфалак да се пропусне. Вече зависи как ще са подредени останалите мебели, но за да бъде проекта такъв, то вероятно има причина.

А, виж телевизор над вратата вече наистина е зле. Не си представям как ще си извивате врата, за да го гледате.

# 441
scrye ами аз си имам всички електро уреди и цената е за дървенията общо взето без никакви мивки, батерии и т.н. иначе на Фурна за вграждане BO75SY2B
Иначе кухненската част е 5 м и 2,50 м е холната част (2600 за кухнята + 650 барчетата)

Ами момичета, всеки се разпростира спрямо чергата си. Жилището ни е малко-56 кв м чиста площ и това е било хол, та сега ще си го правим кухня общо взето с ъглов диван и маса. И аз искам кухня 20-30 кв м Grinning ама немаааааааааааа....това е положението...
 Иначе тв е примерен, нашия е стоящ и ще изглежда по-различно. Но като цяло идейния проект е супер. И кой докато готви гледа ТВ ?!?!?!?! Grinning Само слушаш ...

# 442
  • София
И кой докато готви гледа ТВ ?!?!?!?! Grinning Само слушаш ...

Аз. Телевизорът ми е на стената до работния плот. И пак не успявам да го "гледам" качествено.

# 443
  • Русе
Аз един малко страничен въпрос, че не можах да намеря инфо на сайта на Блум, така че разчитам на Шадоу за мнение, имат ли Блум механизми за гардероби, не само чекмеджета, а издърпващи и смъкващи лостове (за спалня)? Или да търся на Хетих (такива бях намерила в Русе, сега се опитвам да издиря Блум в Русе)?

Блум нямат такова производство, но в техните магазини се предлага такъв лост на Солидо и струва 100 пари, като съм разглеждал всички маркови са около 100 пари, китайските и турските са горе-долу по 50-60.

Благодаря, ще ги търся в Русе, че не знам къде са.

За съжаление не всеки има голяма кухня, хол, ..., определено с това малко жилище май нямат голям избор.

# 444
Няма да споря аз останах недоволна от нашата стара пераля и сушилнята ми се подпали след некачествен ремонт на оторизирания сервиз. И други мения в интернет съм чела. Имам керамичен плот, на който едната зона на максимална мощност работи със силата на  3, развали се точно като ѝ изтече 2-годишната гаранция. Имам и тяхна фурна, само от нея съм доволна. Много се радвам, че сте случили на уред, пожелавам със здраве да се полва Hug

На Горение гледах този хладилник за вграждане:
http://www.gorenje.bg/cooling/built-in-refrigerators?c=329221

Все си мислех, че много се купуват вградени хладилници и се надявах повечко тук да имат опит и да се изкажат.

Може ли да ми кажете от къде купувате дървените плотове и кое масло е за препоръчване. С маслото ли се постига желания цвят на плота? Има ли проблеми след като се омасли добре с мазни пръски от котлоните при пържене.

Благодаря предварително и се извинявам за нелепите въпроси!

# 445
  • Раковски
В салекс има дървени плотове, там има и масло.

# 446
Благодаря много shadowman. Може ли да ме ориентираш за цена?

Имаш ли някакви впечатления за вградени хладилници с фризер?

# 447
  • Пловдив
Оххх, много ми харесва истинското дърво, но четох някъде, че плот от масив е само за красота, в кухня, в която не се готви.....не става. Мнението не е мое, аз няма за момента такова. Също много ми харесва зад котлоните да има плоча от инокс(може и друг да е материала, но така изглежда) Някой знае ли как се нарича?

# 448
  • Раковски
Благодаря много shadowman. Може ли да ме ориентираш за цена?

Имаш ли някакви впечатления за вградени хладилници с фризер?

Трябва да се видят в магазина, трябва да се знае размера и така казват цената. В нас съм с хладилник за вграждане на евролукс и за ся е добре, ако изкочи някои дефект ще стане на въпрос тук.

# 449
  • София
Има ли проблеми след като се омасли добре с мазни пръски от котлоните при пържене.

Не.

Оххх, много ми харесва истинското дърво, но четох някъде, че плот от масив е само за красота, в кухня, в която не се готви.

Няма такова нещо. Готвя през вечер.
Е, разбира се не режа директно върху плота, но това не го правех и в предишните кухни, които обитавах.

Общи условия

Активация на акаунт