Нашите кухни-57

• 74 328
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Мегисан, спорът е излишен, дали е полезен или не отцедника. Споделянето на всеки отделен случай винаги е полезно.  Peace

Много задълбахме.

# 571
  • вятърничава

И аз това имах предвид.Всеки сам си преценява.Вече друго е ако пита иска ли много чистене.

Мир!  Simple Smile

# 572
  • На брега
Иска, иска чистене Mr. Green!

# 573

Чак пък мир  Laughing Тук доста кротко го раздваме, винаги има опция за нещо по-  Sunglasses

Hug

# 574
Бих искал да питам хипотетично как дамите в България биха възприели варианта при ново обзавеждане кухнята да ви бъде издаде след монтажа със всички необходими аксесоари и посуда ,разбира се говоря за най високо качество

# 575
И тъй-като трябва да сме си полезни, ще споделя чистене на мивка от неръждавейка, тъй като моята е такава.
Слагате 1 или 2 пакатчета лимантозу , аз разсипвам върху отцедника и вътре в мивката леко намлажнявач гъба или парцал и изтривам мръсните участъци ,става кано нова, или чистена с препарат,но избягвам задушливата миризма

# 576
  • На брега
Какво е неръждавейка? И аз гледам да избягвам агресивните химикали много често, но не ми се получава да почистя мазнини и петна от варовик само с лимон, оцет, сода и т.н.
Ифко, не просто предадени с оборудването и чиниите... Ако може и да е сготвено с тристепенно меню Laughing!

# 577
https://www.google.bg/search?q=%D0%BF%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0 … tml%3B2592%3B1944

Промъквам се само да кажа,че с това си решавам проблема с варовика от доста години.Чисти идеално мивката,крановете, ел.кана и т.н.

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 17:00 от St_St75

# 578
Бих искал да питам хипотетично как дамите в България биха възприели варианта при ново обзавеждане кухнята да ви бъде издаде след монтажа със всички необходими аксесоари и посуда ,разбира се говоря за най високо качество

Аз не съм фен на идеята - предпочитам тези неща да си ги избирам и пазарувам сама. А и никак не държа на най-най-хай-качество на чиниите, достатъчно е да не са най-евтините възможни и китайски, един хубав Дуралекс ме задоволява, както и евтинки чинии от ИКЕА  Peace

Миленейра - полезно   bouquet

# 579
Мацка Пулирапида го знам, преди година ми махна фугина от пода в банята, та префугирахме, много е силен и може да се издушиш.
 Лимонтозуто не дишаш химикали ,а чисти доста ефективно.
Неръждавейка - метална, стоманена мивка от неръждаема стомана. Тука гледам някои им викат алпака

# 580
Ползвам розовата опаковка и не бих казала,че мирише.Той е с оцет и всъщност само на това си мирише....Не съм имала проблеми с фугите,но добре е ,че го казваш да се знае.

# 581
  • На брега
Тука гледам някои им викат алпака
Алпака! Разбира се, че ги знам doh! Моята е такава! Направих асоциация с нещо друго.
Що, бе Рали! Ако ги издават с чиниите (хипотетично) си искай поне Вилерой и Бош:))))

# 582
  • Сф
Манджа разсипвам винаги директно от котлона, заради ширма. Като свалям тава от фурната, пак директно отива под ширма върху котлоните и така сипвам. На мивката не ми се е налагало да поставям тенджери.

Какво е ширма?

Аз нещо протаквам нашата кухня. Не мога да измисля шкафовете как да са подредени и ми мина ентусиазмът  Tired Tired

# 583
  • София
Аспиратор

# 584
  • вятърничава
 Joy ширма е  аспиратор

Общи условия

Активация на акаунт