Отговори
# 210
И аз си минах консултация понеделник Simple Smile явно не ги спира грипа да работят

# 211
Хаха Simple Smile Тайга зависи явно и на коя рецепционистка попаднеш Simple Smile Една от тях е само доста любезна и тя ми вдигна, попитах я има ли..тя сама ми каза да си дойда, дори не ме пита при кой лекар и акушерка съм  Rolling Eyes  иначе дочух лекари, които връщаха пациентки. Ясно и отчетливо казваха че няма консултации, но беше една жена лекар..незнам как се казва. Едва ли твоят лекар ще те върне  Hug

# 212
Момичета, току що се връщам от консултация... оказа се че не било жлъчен мехур, а уголемен дванадесетопръстник и доколкото се вижда има и достъп до стомаха...  Cry Докторката не може да реши кво се случва и ме праща за още едно мнение в София или Варна.. Решихме да идем във Варна хем ми е по- близко, хем и имам познат доктор в майчин дом. Незнам кво да правя просто ще се побъркам.... Освен това съм имала много малък корем и съм със същите размери от предната консултация.. на няколко пъти доста грубо ми го повтори докторката, че едва ли не не се грижа за детето си, а бебето тежи 96гр. обиколката на корема ми е 96 в 26 седмижа..

# 213
  • Варна
Малеее, колко теми съм пропуснала!!! Сори! Ама във ФБ ми е по-удобно, което разбира се, не е оправдание, но все пак Simple Smile
Аз през последните дни получавам чести стягания, но имам и лека болка, засега овладявам положението с магнезий и нош па, хич не искам да казвам на доки за това, че веднага ще ме тикнат да лежа, а аз не искам. Не съм безотговорна, просто не го считам за необходимо, ще си почивам повече.
Искам и да се оплача малко как ми взеха пари за проверка за антитела, при положение, че са ми били имуноглобулин при предното раждане. Оказа се, че ако са ти били инжекцията, няма как да има конфликт и съответно да се произвеждат антитела, но разбира се това ми го казаха, след като ме накараха да си платя за изследванията и после ми се правят на ударени. Пффф, безобразие!

# 214
Диди не може бебето да тежи 96 грама, най вероятно 960 гр? Което не е малко за  26г.с. Обиколката също е относителна, би трябвало да е пораснала, но не е най важни индикатор за това дали бебето расте. Вече ако не нараства на две поредни консултации тогава е проблем. Отиди за второ мнение и пиши после  Hug

# 215
selicita не се ядосвай, че си пуснала изследване за антитела. Даже е по-добре, че си го направила, защото не е изключено пак да се образуват. Имам приятелка която лятото загуби бебчето си почти на края на бременността именно заради не изследвани антитела (също 2-ра бременност и поставена инжекция анти Д). И аз много се притеснявам, утре чакам да излязат моите резултати и си мисля, до края да си ги пускам профилактично през 2-3 седмици.

Друг е въпроса, че по здравна каса до колкото знам ни се полагат 2 или 3 изследвания, но при мен се оплакаха, че в момента нямат направления и ако съм искала да изчакам до другия месец или да си го платя.

# 216
  • burgas
Мамита и аз утре ще си пускам изследвания + антитела, умирам от страх пак Sad А на вас кога ви изследват вл. секрет, в смисъл на колко време
Много се радвам за Цвети, голям герой е Simple Smile
А за Дева Мария , предпочитам я заради по-добрите условия

# 217
да 960 гр. е Утре съм във Варна за второ мнение....

# 218
  • Варна
galka85  на мен влагалищен секрет не са ми изследвали нито при предната, нито при тази Б, само доки взема проба и я гледа на микроскопа, предполагам, че ако има проблем тогава се пускат, но на много мами вече са им пускали микробиология, така, че много ти зависи от АГ-то, според мен
RosMar много тъжно това за приятелката ти, в кой месец е изгубила детето? Мислех, че при наличие на антитела има проблем за изхвърляне на плода в по-ранните месеци, а иначе би могло да има проблем със здравето на детенцето след като се роди - карат тежки жълтеници, хемолитична болести, сърдечни проблеми. Моля се всичко да е наред при нас и при следващите изследвания.

# 219
Момичета и аз се изследвам но си плащам антитела ами и аз съм А1В отрицателна ще ми вливат и Анти Д....
миналата седмица като влязох в 26 седмица го правих,всичко беше ок
но съм станала тромава  и поспалива през деня а нощес будна боже,
а в петък как ще ходя при свеки в Банско се чудя вече не ми се мърда нещо .И аз мисля,че бебчето тие 960гр нашият младеж е 1150 гр ами ,че и усмивки дава на ехографа и пишка вири,нее скромен като баща си,но пък той му се радва от сърце

# 220
selicita в началото на 7 месец. Не искам никои да плаша и да всявам паника, просто споделих.

# 221
  • Бургас
Привет маменца   bouquet 
Вие отчасти вече сте запознати с палуванията на моя батко, ама пак да се оплача от него. Снощи вечерта по никое време преди да легне си счупи леглото  Shocked
С мъжа ми се чудехме да се разплачем ли, или да се смеем. Тати след това до полунощ го оправя.  #Crazy Аз естествено много се ядосах, че от скоро сме в новия апартамент, и обзавеждането ни е ново, но после бързо ми мина и започнахме да се смеем, че след време ще се сещаме кой белег от къде е. То и нови ще има сигурно  Party Дано бебчо е кротанчо, че с две като баткото не ми се мисли от какъв здрав материал да си изработваме мебелите.  Mr. Green

Mother of PrincesS, честита придобивка  newsm78

Никки, то пък колко му е да си завършиш семестъра  Laughing
И аз това се чудех.  newsm78 Че пак реформата е наникъде.

.m.g., аз съм се ориентирала към Девата. Peace Консултациите също са ми при д-р Недялков и много се надявам да раждам при него независимо по какъв начин. Но смятам, че който и от другите лекари да ми се падне, няма да съжалявам. Лежала съм там и имам впечатления почти за всички. А, на другия ти въпрос: Защо Девата? - Ами лежах и в МБАЛ и от там имам впечатления  Mr. Green

Ох, милото Цвете  Praynig  Sweety ஜ, ако се чуете пак непременно и изпрати моите поздрави  Hug

диди_20, за седмицата, в която си 960 гр. са си много добре  Peace Ще се моля всичко с бебе да е наред. Отивайте във Варна да поискате мнение  Praynig

shanny29, с телевизията и аз се скарах напоследък. Рева от всичко. Ако се стрелят и умират, аз рева, ако се обичат, аз пак рева. Е, казах си, че ми стига толкова.  Naughty

Снабдила съм се с още една екстра  #Crazy сутрин като стана пръстите на ръцете почнаха да ми отичат, а вчера гледам, че и краката ми бяха надути. Въобщеееее тая бременност нищо не ме пропусна.  #2gunfire Има ли и други като мен?

# 222
Здравейте момичета , сега прочетох за кръвните групи...Аз явно съм много не запозната , моята е А- също пуснахме изследване за антителата, но не знаех че е толкова опасно.Всеки месец ли трябва да се следят ??? newsm78

# 223
  • burgas
Ros Mar наистина ужасно е това, което се е случило.
Имам предложение нека да си спестяваме такива случки, защото много от нас се доста чувствителни и това ще ни накара да се чувстваме доста зле, просто кажи че е важно да се направи изследването и това е. Бях свидетел на много гадно нещо в болницата и още не мога да се отърся и го мисля и си набивам яко филми и сега и ти, зная че не си го казала с лоши мисли  Hug

# 224
  • Варна
Нели, не е нужно да се пускат всеки месец, обикновено ги пускат през 5-6 седмици, въпреки, че на мен този път едва в 26-та ми пуснаха за пръв път, а с предната Б ми пуснаха само в началото веднъж, и не помня дали въобще ми пускаха 2-ри път, но то с 1-ва Б няма проблем, проблемите идват със всяка следваща Б.

Общи условия

Активация на акаунт