Секцио или нормално раждане?

• 69 002
  • 668
  •   1
Отговори
# 285
Моите наблюдения са,че като ги изкарат от реанимация вече им дават да ядат.

# 286
Зависи от много неща. При нас стояха по 3 дена в реанимация. Аз стоях два, че нямаше място вече.

# 287
  • Варна
Три дни много ми се виждат Shocked
На шести час раздвижване ми казаха, че ме чака и преместване в стаята вече. И плътно с бебето, освен ако през първата вечер не решиш да го оставиш, за да поспиш.

# 288
24 часа казваха ,че са стояли в болницата в която бях.

# 289
То моето е стара работа, преди 7 години.

# 290
  • София
На мен това с храната, всъщност, ми беше най-голямата мъка в цялото раждане  hahaha Приеха ме в неделя на обяд, квото хапнах-хапнах.В 6 вече трябваше да спра.През нощта вече ми стържеше стомаха.Оперираха ме към 11 на обяд, после какъв глад ме налегна, направо беше като изтезание.Мислех само кога ще ми дадат да ям.Чак след 6-7 вечерта ми разрешиха 2-3 парченца шоколад. А на сутринта след секциото, като махнат  катетъра, дават филийка с масло и салам.Значи, облизах си ръцете до лактите, исках и чинията  hahaha Дават ти го преди раздвижването, за да не ти прилошее много.

# 291

И в моята болница беше така 24 часа в реанимация на системи (благодарение на тях не съм усещала глад), после ме настаниха в стая и си минах на обща храна, същата като на родилите по естествен път.

# 292
  • София
явно и тази практика е разна, на момичетата в моята стая  след  реанимацията не им даваха обща храна, имаше някакво захранване, сок, кисело мляко не нам какво си  поне първия ден и чак тогава обща храна. Но може и да се е променила и практиката от тогава.

# 293
Явно просто си спестяват храната  Mr. Green шегувам се.
Не знам, щом се прави само на някои места, няма логика да е необходимо. Явно е едно от многото излишни неща, останали и спазващи се по процедура...

# 294
  • София
Първите два дни след секциото има "диета"- фрикасе примерно, вечеря се с грис или нишесте. Сутрин беше филийка с масло и сирене.

# 295
  • Щастлива мама на 3 слънца
Аз раждах на легло. Не на Магаре. Пясъка беше 1 час

# 296
 Като ви чета и започвам да си мисля,че като настъпи момента мъжа ми ще трябва да ме зърпа насила  Grinning

# 297
Като настъпи момента вече ще си толкова нетърпелива, че ще тичаш към болницатаа сама  hahaha Joy
Не знам колко си бременна в момента, но аз и двата пъти щом влезнах в 9-ия месец нямах търпение да свърши, беше ми вече много тежко, едва дишах,тътрех се като патка  Mr. Green

# 298
  • София
Като настъпи момента вече ще си толкова нетърпелива, че ще тичаш към болницатаа сама  hahaha Joy
Не знам колко си бременна в момента, но аз и двата пъти щом влезнах в 9-ия месец нямах търпение да свърши, беше ми вече много тежко, едва дишах,тътрех се като патка  Mr. Green
Аз сигурно ще викам ура като ми тръгнат истинските контракции или ми изтекат водите. Бях сигурна, че досега ще съм родила, трети месец съм с контракции, имам проблеми със стомаха покрай бременността и с такова нетърпение го чакам раждането! Laughing Laughing

# 299
Аз така се надявах да родя седмица - две преди термин, но не. Седи си вътре и неще и неще. Вечерта, в деня на термина, като почнаха контракциите си мисля "аман от тези фалшиви котракции". След като установих, че са регулярни и се скъсява интервала, почувствах огромно облегчение. Нито ме е било страх, нито притеснение, само си мислех "най-после". А към 6-7ми месец много се бях шашнала за раждането.

Общи условия

Активация на акаунт