Аблация на сърцето - 5

• 72 916
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Не мога да го отворя сега, но го слагам да го видите.

Нашият любим доктор! Heart Eyes

Скрит текст:

# 586
Ще слушкам, ще спинкам, само да нямам машинки в гърдите, макар и поставени от любимия доктор.

# 587
  • София - Бургас
Офф на работа съм още и така ме е яд - не мога да го изгледам.... Sad
Нямам търпение да се прибера вкъщи, за да го гледам... Mr. Green

Да ви кажа една рехабилитаторка ми каза че 6.30 ТСХ си е високо и може да влияе на сърцебиене, особено при сърдечни проблеми...
Тя ми даде нова надежда, че може и от това да е проблема...не знам вече...ще се побъркам...
Много разчитам да ми се размине аблацията...  Praynig ту се навия, че има шанс, ту приемам, че отивам на аблация не знам вече и аз...
Каквито и да са изследванията ще ги приложа на д-р Трайков!
Пък дано ми се размине Thinking

# 588
Калейче, аз съм сигурна, че 6.30 е висок. Моят е 2.90 и е висок...  Rolling Eyes
ТАТ и МАТ задължително и добър ендокринолог. На мен ми се размина, д-р Трайков каза, че от там ми е проблема. Обаче на мен АТ са се побъркали тотално, ужасяващо високи са.
Вярвам, че ще се разминеш  Hug

# 589
  • София - Бургас
Goldengirl Hug ДаЙ Боже newsm51

# 590
  • в джунглата
Калейче, аз съм сигурна, че 6.30 е висок. Моят е 2.90 и е висок...  Rolling Eyes
ТАТ и МАТ задължително и добър ендокринолог. На мен ми се размина, д-р Трайков каза, че от там ми е проблема. Обаче на мен АТ са се побъркали тотално, ужасяващо високи са.
Вярвам, че ще се разминеш  Hug

Аз като човек "редовно" ходещ на ендокринолог / на 1г правя изследвания/ напълно подкрепям Goldengirl . Това 6 ми се вижда много високо, ако е верен резултата. Майка ми е оперирана от възли, сега пак има, и е с хашимото. Наследствено било и затова редовно се изследвам.
Още повече че като ходя на кардиолог винаги ме питат за щитовидната. Кардиоложката при която ходя в Бургас д-р Конярова, ми  е казвала че е получавала страхотни аритмии когато е имала проблеми с щитовидната.
Има много информация в нета за нивата на ТСХ но не знам как да е постна тук.
Калеа дано да ти се размине аблацията, и да си отдъхнеш вече с това сърце  Simple Smile

# 591
Калейче, и аз ти пожелавам да ти се размине аблацията, стигат ти 2. Wink Hug Heart Eyes

Но ми е странно, ако тук не коментирахме и ти не си самоназначаваш тези изследвания, дали щеше ей така пак да ти направят аблация??? Thinking

# 592
Аз подозирам, че в нейния случай, просто защото е имало вече аблация, първото, което си мислят докторите е неуспешна такава. И заради това не и пускат тези изследвания. А би трябвало. Защото ТСХ и е наистина доста високо. Аз имах периоди, в които имах НЕПРЕСТАННО екстрасистули. Ама постоянно. От жлезата, слава богу, обаче си бях изкарала всичкия акъл. Да не говорим за предишния ми лекар, който го доизкара  #2gunfire
Та така, на мен чудното в случая ми е, правени ли са изследвания на жлезата преди първата аблация?  newsm78

Допис: Някъде назад в темата, Танчето беше казала, ако не се лъжа, че при проблем с жлезата отказват аблация...

# 593
Напротив.
На приятел на Танчето, с проблеми с ЩЖ, са правили аблация , в друга болница! Twisted Evil

# 594
Да, де, защото му отказали в Токуда май?  Rolling Eyes

# 595
Това съм го пропуснала? Thinking

# 596
  • София - Бургас
Ами Девичка ако не си бях самоназначила само хорманите - ДА, щях да си отидя и да си ми направят пак аблация...Добре, че имам ум в главата или може би от страх и реших да се застраховам... :love
Но факт - ДОКТОРА НЕ МИ КАЗА ДА ИЗСЛЕДВАМ ХОРМОНИ - КОЕТО ОТЧИТАМ КАТО ГРЕШКА, каквото и да стане Confused
То, не се знае де, пак може да се стигне до аблация...д-р Трайков като видя кардиограмата ми на прегледа  и беше категоричен - 90% пак аблация, така че...не знам още...имам само надежда към момента... Hug

Ехографията на щитовидната жлеза е перфектна - няма възли, всичко е в норма! Peace

Преди 2 - те аблации не съм изследвала също хормони - само ехография! Но там съм сигурна, че е имало допълнителни връзки, аз от 22 годишна го имам проблеме на 24 забременявам, ако и тогава ми е било високо ТСХ /без да знам/ надали всичко щеше да е наред...Слава на Бог  префектна бременност, без усложнения и живо и здраво детенце:) Heart Eyes Освен това на самата аблация ги слушах, наистина изгаряха допълнителни връзки, те нали си говоря - слушаш...а и след това бях добре 1  и  3 м. факт!
В епикризата също пише какво са отстранили като пролем...така че не допускам, че е правено нещо, без нищо!

Дано сега да е от хормона това сърцебиене! Praynig

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 11:46 от kaleia

# 597
Дано да е от хормона! Praynig

# 598
  • София - Бургас
Добре де, аз друго си мисля Thinking

Дори да е от хормона - възможно ли е излизане от ритъм?
При мен не просто прескача сърцето или зачестен пулс, а биш си излизам от ритъм?
Какво мислите, възможно ли е от хормона илизане от ритъм, което да те държи толково дълго време поне 12 часа, като при мен се случи?

# 599
  • София
Здравейте!Как сте?Аз днес имам невероятни екстрасистоли...

Общи условия

Активация на акаунт