Аблация на сърцето - 5

• 72 919
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Браво, мило дете! Heart Eyes Hug
Но на 5 е рано, д-р Трайков ми каза 2 дни, преди аблацията!

# 571
  • София - Бургас
Да, Девичка - знам, ти ми каза:)
Ама на мен нали не ми се пият хапчета и все се правя на луда... Laughing та ще опитам да е по - отрано спирането:)

# 572
Мен пък ме беше страх да не излезна от ритъм баш накрая и ги пиех. Laughing

# 573
  • София - Бургас
Неее, най - добрият вариант да им отидеш на място извън ритъм...
И аз двата пъти си бях извън ритъм...и д-ри се радваха Laughing
Трайков - каза - по - добре:) И на аблацията си бях извън ритъм, не се наложи да го предизвикват...Само накрая опитваха, след аблирането и пускаха някакви тестове няколко пъти...и всичко тогава беше наред...Simple Smile

# 574
Е, ама явно при теб е различно.
Аз ще пукна с пулс 200+ от Пловдив до Токуда! Mr. Green Mr. Green

# 575
Здравейте, момичета и момчета. Искам да ви питам нещо. На 26.04 ме приемат в Токуда за ЕФИ. Интересува ме от миналите през тази процедура вече, трябва ли да си нося нещо специално за приема - някакви консумативи или нещо подобно. От колко часа са ви приемали и какви изследвания правят при приема? Трябва ли да не си в цикъл по време на процедурата, защото д-ра ми каза че нямало проблем. За миналите процедурата как се чувствате след нея? Положението по-добро ли е или се получават други проблеми след това, защото чета тук за екстрасистоли и какво усещането от тях?

# 576
flavie_pipi, никакви консумативи.
Само 11,60 лв. за двете нощувки. Grinning

Аз писах, в 12:30 ме приеха. В неделя.
ЕКГ, кръв, и ехография.

Много добре се чувствам. Peace

# 577
  • София - Бургас
Abe tova za tsikala i na men mi go kaza che za tiah niama problem, ama e kofti spored men. Ti niama da se chuvstvash dobre i komfortno, taka che po dobre da ne si Peace

# 578
Да, и аз се притеснявах да не съм, бях се запасила с тампони, д-р Трайков така ме инструктира Grinning, но за щастие не ми се случи. Peace

# 579
Пипи , на мене ми свършиха добра работа мокрите кърпички.
Калея, аз от два дни пия сутрин и вечер по 150 . Не съм много щастлива от факта, но съм добре. Възхищавам се от куража ти две седмици извън ритъм. Сигурно това е правилно .

# 580
Привет, младежи и девойки! Heart Eyes

Записах си час за холтер, на 08.04. Wink

# 581
  • София - Бургас
Е, то не е чак 2 сед. нон стоп...Все пак имам момент сърцето само си влиза в ритъм... Heart Eyes

Аз не съм пила ритмонорм от сряда следобяда Heart Eyes Вчера се направих на 6 без 10 и не пих цял ден нищо, но бях изненадващо добре, не съм излизала извън ритъм...Днес също се чувствам прекрасно, добре съм...явно съм влязла вече в ритъм, но не пия хапчета - няма и да пия Laughing Само, ако се наложи - тогава разбира се:)
Уморявам се само може би по -бързо, вчера качвах на 2 пъти стълби до 6 - ти етаж и се учести пулса, много се уморих /по - бързо от обикновено/, но не е било извън ритъмна ситуацията:)))

# 582
Калейче, а с ТАТ и МАТ какво стана?
Браво за другото! Heart Eyes

# 583
  • София - Бургас
На 7 април - ще пиша. Тогава ще ги правя + нови тсх и фт4 в друга лаборатория - да видим:)

# 584
Значи като излезе моят холтер и твоите изследвания ще са готови! Hug

Общи условия

Активация на акаунт