Аблация на сърцето - 5

• 72 958
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря, момичета! Апаратът отчете на два пъти аритмия при стойности - кръвно 136/80 и 118/68 и пулс 102 и 62. Кризата продължи около 15 мин . Нямаше време за ЕКГ , но и нямаше как да сбъркам симптомите . Не знам нали не е пръст на съдбата , защото тези дни се заканвах, че ще се връщам на работа , а семейството и колегите се противопоставяха . Ама каквото такова . Ще пробвам с лекарства, ако не стане ще се подложа пак на аблация, пък каквото сабя покаже .

# 556
Дано се оправиш с лекарства, Танче! Hug

Абе тези момчета съвсем се загубиха. newsm78
Жорко, Стоян, Реактивен, Тритонус.
Я бързо да кажете как сте! Hug

# 557
  • София
Добре съм,Дева.След прегледа в Токуда имам вече три излизания от ритъм.Понякога екстрасистолите са по-чести и ми пречат,но Ритмонорм-а помага  Laughing Домъчня ми за теб,ще те звънна тези дни.А Калея да решава какво ще прави иииии да се видим скоро  Peace

# 558
 Привет дами,
Аз си чета редовно форума, нямам какво да пиша от десетина дена съм си в Бургас пия си редовно конкора и не се оплаквам с една дума съм добре, вече на 99% съм убеден че екстрасистулите при мен започват след натоварване 10-15 дена без почивка, а и годините  си казват думата.
Таня надявам се, че и при теб проблема е от натоварване и ще отмине.
На всички желая лека и слънчева и ритъмна седмица

# 559
О, Вега, и ти ли?! Tired
Защо така бе, хора? Rolling Eyes
Да не е от пролетта?

Стояне, добре, че поне ти си ОК! Peace

За екстрасистолите - ами да, аз също имам след претоварване или при вирус.
Сърцето реагира. Tired

Вега, ще се чуем! Hug

# 560
Здравейте ! Постоянно ви чета, така че не се притеснявайте  Hug Добре съм, като претоваря сърчицето и аз имам екстрасистоли, но явно при всички ни е нормално след аблация  ooooh!
Танче горе главата, ще се оправиш  Naughty Не мисля, че ще ти се налага повторна аблация, по-скоро си притоварила сърчицето според мен  Heart Eyes

# 561
Здравейте,
искам да попитам за имейл на д-р Трайков.
Дали ще се ангажира да ми погледне изследванията без да съм ходил при него на преглед?

Благодаря.

# 562
  • София - Бургас

Да, ще ти отговори!
Но ти му опиши, че не си хдоил на преглед  и му прикачи изследванията...Ако той прецени ще ти назначи час и по мейл!
С мен така стана Peace Аз му прикачих кардиограма и той предложи да се видим. Може да си вземеш и талон за прегледа, т.е. по здравна каса, ако искаш де... Peace

Заповядай:

vtraykov@yahoo.com

# 563
Благодаря ти!

# 564
Прави сте , Стоян и Жорко. Предния ден се направих пак на Супермен и минах 20-тина км с колелото . Май е време да порасна " умствено" , разбира се , да си купя една дълга сиво- кафява рокля и да седна на пейката при съседките.

# 565
Танче, не се бъркам, но и за теб, и за Калея се отнася.
Не бих рискувала със спорт изобщо.
Ходене пеш, да, но силови занимания, не мисля, че е удачно.
Пак казвам, че това е мое мнение. Peace

# 566
  • София - Бургас
Танче,  newsm62 /за съседките Wink/

Девичка и аз така мисля...ще действам по - предпазлива оттук нататък...
Но аз още на аблацията /лежах на масата / и питах Трайков - мога ли да ходя на фитнес  Laughing И тогава ми отговори - всичко можеш да правиш - затова бях и по - смела!
А лятото ходих на аквапарк, какви екстремности изтърпях и емоции /там мислех много за сърчицето/ - нищо не ми стана! Party
Но вече ще съм по - предпазлива определено:) Peace

# 567
Дано се оправиш с лекарства, Танче! Hug

Абе тези момчета съвсем се загубиха. newsm78
Жорко, Стоян, Реактивен, Тритонус.
Я бързо да кажете как сте! Hug

Здравейте всички!
Загубих се да, нещо работата ме погълна, доста гваболия имам покрай нея, че даже нямам време и на аритмиите да си обръщам внимание покрай тази работа.МНОГО несериозно постъпвам, още не съм си взел час за преглед в Токуда...Незнам какво да ви кажа, иска ми се да изкарам лятото и на есен да правя каквото и да било.3 години не съм ползвал лятна отпуска, и това лято смятам поне 3 седмици на релакс да се оттдам..
Мисля за на есен да оставя всичко.
Чета ви най редовно, пожелавам на всички ви много усмивки и позитивни мисли във всяко едно начинание!

# 568
Ох, девичка! темперамента трудно се променя. Просто няма да съм аз . Като чета Калея и нея не я виждам с плетка в ръка . Но вярно, че най-важното е да сме живи и здрави .

# 569
  • София - Бургас
Аз да споделя, че от няколко дни пия само по 1 хапче ритмокард...Някъде късния следобед започвам да усещам учестено биене, изчаквам около половин час, да видя дали пък случайно няма да престане Grinning никога не спира, хахахах и вече пия 1 хапче - успокоява се ритъма и така до следващия ден...Wink
За сега магията работи:))
Имам и последни 2-3 хапчета и тъй като ще стане към 5 април докато ги изпия си мисля повече да не приемам хапчета...да си стоя така до 20 април...да видим какво ще стане, пък и нали трябва да съм чиста от медкаменти преди аблацията... Thinking Ще видим, ще опитам Peace

Общи условия

Активация на акаунт