Аблация на сърцето - 5

• 72 973
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Сърцето ми е перфектно / пу-пу/ имам направени 5 ехографии-всичко е ок. Кръвното за пръв път вдигнах при първата криза. От тогава в началото ми играеше и само при пристъп го вдигах, но това може и от стреса,който изживявам да е, защото при първата ми криза- тя бе внезапна, с пулс над 200, със силна болка отзад между плешките и ми изтръпна цялата лява ръка. Сърцето ми биеше сякаш птица пърха с крила-никога до тогава не се бях чувствала така и мислех,че правя инфаркт. Бях сигурна,че ще умра. Предитова никога, ама никога не съм имала никакви оплаквания нито от висок пулс, нито от високо кръвно. Спортувах три пъти седмично, хранех се балансирано,не пуша-изобщо не знам от къде ми дойде на главата.

# 541
Пати, и теб да питам, щит. жлеза добре ли е?
Иначе и нашите сърца са здрави, на ехо всичко е ОК, но си имаме по някоя допълнителна връзка в ел. инсталацията и даваме на късо. Laughing

# 542
Имам три възела, но всички хормони са ми в ред- ТСХ, ТАТ,МАТ, ФТ4

# 543
Значи не е от нея. Peace

# 544
Добро утро от кандидата за повторна аблация. Извън ритъм съм в къщи . Пих 300 ритмонорм и положението се успокоява. По-различно е положението, отколкото при излизане при предсърдното мъждене, по- търпими са усещанията, но ... Ще започна пак с любимите ми лекарства и ще запиша консултация в Токуда . 

# 545
Еее, защо така??? Sad Sad Sad

Танче, да разбирам ли, че е друг вид аритмията? Rolling Eyes

Много прегръдки от мен! Hug Hug Hug

# 546
Да , д-р Марчов каза, че е камерна екстрасистолия  и се лекува с бетаблокер и ако не стане с аблация. Но беталока не ми свърши работа . Трябваше да послушам д-р Федя , който настояваше да продължа с антиаритмика по- дълго . Надявам се да не е късно . А и д-р Трайков ме успокояваше, че ако изляза не означава, че не съм излекувана. Каквито и да е ,ще се справя . Мисля да не си провалям лятото с болници , ако се закрепя с антиаритмиците .

# 547
И при мен беталока не ми се отрази добре. Дано да е нещо инцидентно и да не се повтаря при теб Tanya Radeva. А доктора как сложи тази диягноза камерна екстрасистолия? Не препоръчват ли поне един холтер да се сложи?

# 548
Танче, и аз ти пожелавам да е нещо инцидентно и да не се случва повече! Praynig Hug Peace

Пати, тя има холтер и е от там диагнозата.

# 549
  • в джунглата
Таня, много неприятно  Sad

Преди като имах много екстрасистоли и на мен ми говореха нещо за камерна екстрасистолия, но не си спомням добре. Но си спомням че ми казаха да увелича бетаблокера, в моя случай конкора.

# 550
Не съм разбрала за холтера. Тия ритъмно проводни нарушения или каквото и да е при мен ми заглажда мозъчните гънки.

# 551
Не се притеснявай! Hug
Ние просто се познаваме и си знаем вече историите. Wink

# 552
  • София
Таня,стискам палци бързо да отминат неразположенията.Знам колко са неприятни камерните екстрасистоли.Почивай си повече ако може.
    Успешна седмица на всички! Hug

# 553
Вега, ти как си? Hug

# 554
  • София - Бургас
Танче, съжалявам Sad но дана да е инцидентно и да не се повтори никога повече!
Колко удъра вдигна? И за колко време те държа преди да приемеш ритмонорма?

Аз нещо взимам да се разколебавам за тази аблация пак, не знам...дано не се наложи... ooooh!
Иначе за сега ми си идва само и единствено заради срещата с Цени и Вега:))) Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 11:08 от kaleia

Общи условия

Активация на акаунт