Аблация на сърцето - 5

• 72 915
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Калейче, аз толкова се бях вторачила в това и толкова ми беше зле, че бях постоянно извън ритъм. Бях писала тогава, че няма никакво значение какво правя, седя, лежа, работя, постоянно съм извън ритъм. Не казвам, че си като мен, далеч съм от тази мисъл, просто споделям аз как бях.  Hug
Ех, Вега...  Hug

# 601
Вега! Hug Hug Hug Пий нещо!

Калейче, не знам какво ти е излизането.
Ако е тахикардия, да, защо да не е възможно?

# 602
  • София
Момичета,пих Конкор и Ритмонорм преди повече от час.Леко намаляват екстрасистолите,но още ги има.Интересно е че непрекъснато съм до тоалетната.Не е вирус,не го усещам така

# 603
  • София - Бургас
Аз съм добре - 3 ден без хапчета...е усещам зачестяване на пулса, но не е извън ритъм...не съм сигурна усещам претупвания...но това ли се екстрасистоли... newsm78 не съм сигурна...май да...не знам Blush

# 604
Притупванията са екстрасистоли, Калейче.

Вега, явно нещо се разболяваш. Tired

# 605
  • София
Може и вирус да ме е лепнал,ще си покаже.Само да спрат тези екстрасистоли че ме влудяват

# 606
Дано да спрат скоро! Praynig

# 607
  • София - Бургас
Вегичка, дано да да се успокоят Heart Eyes

На мен пък не ми пречат - толкова съм свикнала с тях... ooooh!не ги отразявам въобще...а и в момента имам Rolling Eyes

# 608
И на мен не ми пречат, но са неприятни.
За щастие вече почти нямам.
Да видим другата седмица какво ще каже холтерът! Laughing

# 609
  • София
Много са на често този път,а и вече 3 часа е така

# 610
Нашият доктор е много активен в медиите тези дни. Grinning

Скрит текст:

# 611
Здрaвейте!Нa последък не пишa (но ви четa),зaщото нямa кaкво ново дa кaжa ,пък и ми звучите мaлко кaто реклaмни aгенти нa Токудa.
От щитовиднa жлезa е aбсолютно възможно (не зaдължително) дa се получaвaт тaкивa сърдечни проблеми.В НКБ без изследвaния нa щитовиднa не приемaт изобщо.Освен товa aко жлезaтa стрaдa,рентгеновите лъчи съвсем ще я влошaт.Дaже ми кaзa док,че е хубaво след aблaция пaк дa се проследи,дори дa е билa добре (зaрaди рентгенa).
Нaпоследък ми прaви впечaтление,че докторa кaзвa aблaция,без дa кaзвa точнa диaгнозa.Товa от електрофизиолог,който имa документирaнa кризa ми звучи мaлко....несериозно.
Зaмисляли ли сте,колко пaри превеждa държaвaтa зa тaзи процедурa?!
И още нещо-товa което се пише в епикризите,понякогa е достa дaлеч от реaлностa.Имaм достa примери-aмa те хорaтa от къде дa знaят,че имaм необходимото обрaзовaние и знaние....
Въпреки всичко вярвaм,че aблaциятa е aбсолютен метод зa лечение нa ритъмни нaрушения.Зa огромнa рaдост!Но не е хaпче,което се изписвa просто хей тaкa и мисля,че трябвa дa сa aнaлизирaни всички други възможни вaриaнти.
Сaмо зa инфо,мен ме прегледa (освен другите лекaри) и психиaтър,зa дa сa сигурни,че ритъмните нaрушения не сa ми "в глaвaтa".
Глaвaтa е добре слaвa Богу Simple Smile
Здрaве и успех нa всички!

# 612
Ааа, няма такова нещо. Grinning
Просто от 3 градска не сте толкова активни. Wink Wink Wink

За точната диагноза - ами аз мисля, че най-точно може да се постави в хода на ЕФИ.
Иначе при мен уж беше ВПВ, д-р Трайков от вида на кардиограмите каза, че не е. И наистина се оказа друго. Peace
Но за ЩЖ съм абсолютно съгласна. Peace
Откакто имам проблеми със сърцето, винаги ме питат как ми е ЩЖ. Задължително!
На психиатър не са ме пращали, но аз не съм имала страхови състояния, като изключим един момент, когато по предписание на невролог пих лексотан и от него се чувствах като дрогирана. Tired

# 613
Вега, при излизане от ритъм през две минути бях в тоалетната. Не искам да те шашкам, но мисля, че това е един от симптомите , ако не е простуда или нещо друго.
Само да напомня, че в Ситиклиник , ако съм запомнила добре, на приятел му направиха аблация с проблемна щитовидна жлеза . Мисля, че версията на Голдън за казуса с Калея е много логична.
Валевска, темата, която започваш е неизчерпаема. И всички в един или друг момент през последните години сме ставали жертва на тази уродлива форма на здравеопазването , но честно , страхотни са в Токуда !

# 614
Предполaгaм,че в Токудa е стрaхотно,кaто във всякa чaстнa клиникa,но товa зa мен никогa не е било вaжно.Мен ме вълнувa професионaлното отношение.
Електрофизиолозите (по вещите) в Бългaрия сa от еднa школa.В моментa сменят рaботните си местa според пaзaрлъкa.
A товa,че от НКБ-то ме сме толковa aктивни,се нaдявaм дa се дължи нa еднa причинa Simple Smile.
Желaя нa всички приятни и топли великденски прaзници!
И некa Господ дa Ви зaкриля и пaзи!Целувки...

Общи условия

Активация на акаунт