Аблация на сърцето - 5

• 72 912
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Имал си късмет, Жорко, голям при това. Започнах и аз да разчитам повече на младостта , отколкото на опита. При приемането ми тогава ( от бърза помощ ме закараха) първо решиха, виждайки ЕКГ ,  че съм с инфаркт и ми го казаха. Добре, че не ми беше първия пристъп и не им се вързах.

# 631
  • София - Бургас
Здравейте Hug
Излязоха и вторите ми резултати от TSH i FT4  Anti - TG i ANTI - TPO

Копирам ги:
FT4   15.03       pmol/L     12.00 - 22.00
TSH    3.89       mkIU/ml 0.27-5.50
Anti - Tg   330.4   0IU/mL     0 - 115.0
Anti - TPO   83.26   IU/mL     0 - 34.0

Много е странно, че за 20 дни TSH от 6.23 без никакви лекарства и лечение е паднало само на 3.89!  newsm78

Днес ендокриноложката ми каза, че ако TSH е отново над  6 има занижена ф-ция на щитовидна жлеза и ще трябва лечение, сега обаче след като излезе резултата ми каза - о, НЕ - никакво лечение! Всичко е наред, антителата са високи, не нищо не пипаме, те се влияят от TSH или нещо токава, но каза, че не съм за лечение, че нивата играят, защото има не със сигурност не я цитирам точно, но  Blush нещо от сорта че има предпоставка за хашимото, но не е...абе нещо такова ми обясни, но не че Хашимото, напротив...офф аз май много не разбрах  Sad но каза явно проблемът със сърцебиенето е друг, не е от жлезата!  Sad
Първоначално ме извика в петък за преглед да ми назначи ленечие, ако TSH е отново над  6 , но след резултата новия от днес - каза - не идвай, няма смисъл! Flutter
Лудница...

Прикачех резултатите и на д-р Трайков с молба да ги погледне и мнение, защото честно казано съм много объркана...

DeVa® Какво показа холтерчето? Знае ли се вече...?

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 11:07 от kaleia

# 632
Калейче, аз не мога да ти бъда полезна.
Или Голдънчето, или има една тема, в която разчитат хормони, но не знам къде беше.

Холтерът утре ще го слагам. Wink

# 633
Калея, сигурна ли е лабораторията? Днес изследвах калия в две лаборатории . Има разлики , но в референтните граници . Ако стойностите са гранични, може и да се замисли човек. Но може би са излишни разсъжденията ми, щом лекарката се доверява.

# 634
  • София
Калея,антителата са ти доста завишени.Хубаво е че TSH е в норма.Консултирай се с още един ендокринолог.Завишените нива на антителата говорят за автоимунно заболяване на щитовидната жлеза и понижена функция,т.е. Хашимото.

# 635
Калея, ето я темата, може да попиташ.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=805497.705

Но аз вярвам на Вега. Peace

# 636
  • София - Бургас
А, благодаря ви момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много ви обичкам Heart Eyes

Аз сега разчитам на отговора и преценката на д-р Трайков, щом хормони на щитовидна жлеза и  и сърце са свързани, логично е д-р Трайков да разбира и той от хормони и като има предвид ситуацията от кардиограми и холтер да ми даде най - обективно мнение. Сякаш на него в момента разчитам най - много! Peace Дано да ми помогне! Heart Eyes

# 637
Следя ви да знаете Grinning макар , че не пиша, при мен няма нищо ново.Виждам, че обсъждате болниците.аз останах много доволна  от отношението на др.Протич, и болницата в Ст.Загора беше страхота, но дано не ми се налага да ходя повече.
,

# 638
Ооо, Пепчеbouquet
Ти съвсем се загуби! Wink
Пиши по-често, лиспваш! Hug

# 639
Добро утро!
Калейче, Хашимото, миличка. АТ трябва да са около нулата...  Hug  А ТСХ около 2  Peace
Д-р Трайков ще ти каже същото, а ти си намери друг ендокринолог. Така, де, ако искаш Hug
В същата лаборатория ли пусна изследванията?

Девичка, холтера?  Hug
Гушки на всички!  Hug

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 07:50 от Goldengirl

# 640
Голдънче! Heart Eyes Hug

С холтер съм. Grinning
На Жорко при лекарката Wink, много мила жена, доволна съм.  bouquet
Утре ще видим какво е положението.
Днес ми прави ЕКГ, ОК беше. Peace

# 641
  • София - Бургас
Голденче, да в същата лаборатория ги направих. Там била най - модерната лаборатория за Бургас - затова там!
Ти как си със сърчицето, т.е като имаше излизане от ритъм и започна да пиеш хапчета и се оправи ли?
В момента не получаваш сърцебиене, така ли? newsm78

Благодаря за отговорите! Определено ще сменя ендокриноложката! Peace Тоя Бургас много сме зле от към лекари. Да отидеш на лекъар и да ти кажат - не си за лечение, а да си с Хашимото...как де се доверя тук на лекар? От къде да знам, че при следващия няма да изпадна в същото положение newsm78УЖАС...

# 642
ДеВа, лошата и асистентка на докторката там ли е ?  Joy

# 643
Там е, Жорко, голяма сладурана! Heart Eyes

# 644
  • София - Бургас
Ако знаете колко ми  е притеснено - ще се побъркам!!!
Не, просто не мога да ви опиша под какъв стрес съм и какво изживявам... Crazy
Вторник имам час при друга ендокриноложка - да видим:))) Дано тази да е свястна и да разбира...
Ще се побъркам, аблации, хормони чудо чудо...
това нещо няма ли да има край вече...плачка им се на очичките:(

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 13:06 от kaleia

Общи условия

Активация на акаунт