Аблация на сърцето - 5

• 72 911
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Калейче, а д-р Трайков не видя ли хормоните, ти писа ли му?

# 646
Калейче, много добре те разбирам. От сутринта коментираме с мъжа ми как се справяш сама . На един професор любимата шега : въпреки лечението, пациентът се излекува. Успокой се миличка. Все пак е открит проблема.

# 647
  • София - Бургас
Девичка, д-р Трайков все още не ми е отговорил. Надявам се да ми отговори или поне е редно (май няколко дни преди аблация звънят по телефон, доколкото помня) и се надявам или да ми пише, или ще коментирам с него когато ми се обади по телефона...

Танче, За съжаление май така се получава в моя случай! Едно съм сигурна - на никаква аблация не отивам, докато не се изясни и реши случая Crossing Arms Вторник след работа имам час при друг ендокринолог да видим и там какво ще ми кажат, каквото и да е - дакото не реша този казус - нищо няма да предприемам! Peace

Голденче аз вече се филмирам предварително пак с това Хашимото и си мисля, я ми кажи от тези хормони които се приемата пълнее ли се? Laughing Да не взема да стана сега и дебела - само това ми липсва и ще се  #2gunfire  Laughing

# 648
Ох, Калея, разсмя ме! Laughing Laughing Laughing
Тъкмо обратното, тези с Хашимото са пълни, което ме навежда на предположението, че ти нямаш. Grinning

Не се обаждат от болницата.
Аз чаках и накрая ги потърсих, те доста се позачудиха. Wink

# 649
Калейче, пълнее се, ама от Хашимотото, не от хормоните. Аз качих 12 кг за 4 месеца. Или се сваля.  Mr. Green Относно прескачанията- ми прескача си, ама по- малко. Аз пия и беталок. Докато не сваля АТ ще прескача. А те се свалят трудно. Затова просто не му обръщам внимание  Mr. Green Те тия прескачания не са страшни. Неприятни са, да, но се са страшни. Абе като цяло е едно хапче- Л-тироксин (еутирокс), което оправя нещата. Другото са добавки (селен, омега 3, магнезий, витамин Д), ама те не са задължителни, т.е., не всеки лекар ги изписва. Пиеш си хормона, пиеш И бетаблокер, в някакъв момент намаляват прескачанията. Аз пия по половин беталок на ден. Понякога го забравям  Crazy Не е страшно  Hug
Девичка, АТ показват Хашимото. Хашимото може да има както с хипо, така и с хиперфункция на ЩЖ. Няма двама с напълно еднакви симптоми. Може да качиш (аз), може и да не качиш грам (една позната). Обаче е хубаво да следиш теглото, защото колкото бавно се свалят тъпите АТ, толкова бавно се свалят и кг, ако ги качиш.  Sad От 2 месеца и половина съм на безглутенов режим, не че няма резултат, ама е много малък.  Sad

Допис: Калейче, никакво плачкане, миличка! Не е страшна ЩЖ! Страшно е сърцето! И колкото повече се стресираш, толкова повече си вдигаш АТ-та. Спокойствие, моля те! Много гуш и наистина ми повярвай, че тая жлеза не е страшна!  Hug

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 19:01 от Goldengirl

# 650
  • София
   Охххх, мислех да не пиша ама.... Такива сте сладури, че ще ми е по-леко с Вас.
   Мъжът ми е в Токуда. Утре му е аблацията при д-р Трайков. С предсърдно мъждене е. Излишно е да казвам, че съм ужасно притеснена и изплашена. От скоро явно правят процедурата с пълна упойка, така са му казали. Надявам се, че всичко ще е наред.

# 651
soleiiHug
Не се притеснявай!
Особено пък щом е с упойка, нищо няма да усети.
Ето, Танчето е пример за това. Heart Eyes

Ще стискаме палци! Praynig
Сподели как е минало! Peace

Голдънче Hug, не съм наясно в детайли, но хората, които лично познавам, са пълнички и споделят, че точно Хашимото-то е причина. Дали е хипо или хипер, не съм се интересувала.

# 652
Солей, стискам всички пръсти, всичко ще е наред!  Hug
Девичка Hug , не е задължително, миличка, иначе- да, от него се пълнее. Пак казвам, аз за норматив качих 12 кила на моите 157 см....  ooooh!  bowuu  Flutter
Но пак казвам, има и изключения. И то доста, така че не е критерий. По- скоро умората, апатията, дразненето от всичко и всички, пристягането в областта на шията и още, и още. На мен ми се е отключила болестта ноември 2011, качих кг 2014.

# 653
Значи Калея не отговаря изобщо. Grinning
Нито умора, нито апатия, тя ври и кипи! Heart Eyes

# 654
Ами чудесно, значи е здравааааааа  Heart Eyes  Hug

# 655
Солей, не се притеснявай! Минава като в сладкарница аблацията на такива като мен и мъжа ти. Аз повлякох крак с пълната упойка преди повече от пет месеца. И резултата е много добър.
Калея, разумното ни момиче! Точно така, първо да се изясни картинката !

# 656
  • София
  Благодаря ви!   bouquet Утре ще пиша.
  Бъдете здрави!

# 657
  • София - Бургас
 GrinningАаа на Калея нищо не и убягва... Grinning всичко чете тя;)
Обичам ви момичета Hug и момчетата  Grinning, ама там там да не стане много палаво Heart Eyes
Голденче, ти си истинско скъпоценно откритие... много добра душичка уесещам в теб... Hug много ти благодаря за милите думи и пожелания Heart Eyes
Успех на съпруга на Солей Hug
П.С. Аз се чувствам отслабнала сякаш... ама не пия и никакви лекарства все още:)))Дано, ако се наложи да пия да не ударя и аз 10 - ката Grinning , че всяко килце отгоре е голяма драма... хаха виж надолу - няма проблем:)

# 658
При няколкочасовия си престой в Пловдив преди два дни се видях с лекаря, който ме спаси преди 20 години. говорихме си за физ натоварване . Последните изследвания доказали, че трябва да отделяме поне пет пъти седмично време за бързо ходене. Полза от по-малко нямало .
Знам, че сега на Калея не й е до точно такава информация , но се надявам да е полезна за другите и за нея по-късно.

# 659
  • София - Бургас
Танче, аз съм на постоянен автопилот...все бързам... много бързо ходя и околните все ми се карат за това, че трябва да ме гонят Grinning Това ми е ежедневна същност Crazy

Общи условия

Активация на акаунт