Аблация на сърцето - 5

• 72 910
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Ох, защо ли ми звучи познато ...

# 661
  • София - Бургас
Хора, ето сега да споделя:

Днес ходих при моята ендокриноложка (аз съм ходила само при 1 към момента), отидох да види резултатите от вечера и да я питам защо антителата са 3 пъти над горната граница.
Каза това е минимално, не е много Shocked да не се притеснявам, каза, че можело по принцип да ми изпише хрмон, но не иска за да не повлияе още повече на сърцето и да ускоря ритъма...Каза, че е виждала антитела със стойност 2000 до 4000 , а моите не са толкова високи Crazy
Вика - ще ти предпиша СЕЛЕН, който в този случай предписваме, но вика той може и да повлияе - може и не, ама вика при теб може да повлияе Laughing и ми драсна рецепта за 6м селен 2 пъти на ден и каза след това нови рузултати от изследвания... Crazy
Единственото ме предупреди, че това което вижда като резултата ПРЕЧИ на забременяване Rolling Eyes
По принцип ние мислехме със съпруга ми да започнем да правим опити за второ бебече, но в края на годината (така си говорим Heart Eyes), но аз не се натискам много де Laughing, така че това за сега не ми е голяма драма ooooh!

Във вторник имам час при друг ендокринолог за второ мнение Peace

# 662
Калейче, в темата на Хашимотките има този номер на лекар, от който са доволни за Бургас

БУРГАС
д-р Димитрова - Поликлиника "Бургас", бул. "Ст.Стамболов" 132, срещу х-л Космос
Тел. 056/865473

Hug
И пак да кажа- не се пълнее от хормона, а от самото Хашимото... Hug

# 663
Привет! Hug

Свалиха  ми холтера. Grinning
Излезе съвсем приличен, на фона на стрес-теста, на който ме подложи моето кученце посред нощите! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Наложи се в рамките на половин час да го гоня и усмирявам, най-вече да не лае. Sunglasses
В резултат на което, холтера се побърка, цели 6 часа съм имала екстрасистоли! Crazy Crazy Crazy
Общо 400, при норма за денонощието 300. Но кученцето доста се постара Mr. Green, мислех, че ще ми е отчело прединфарктно състояние! Sunglasses
За щастие всички са надкамерни, т.е. не са опасни.
Имам само 1 камерна, което не било притеснително.
Средната честота ми е около 90, малко височка, но имайки предвид ситуацията, пак е в норма.

Та, лекарката каза, че засега няма нужда от бетаблокер. Препоръча ми да пия валериан, или мента, глог и валериан, за намаляване на честотата. Peace

Ще видим и д-р Трайков какво ще се произнесе.
Като цяло съм доволна. Grinning

Калейче, и на теб най-голямата житейска драма ти е да не напълнееш! Grinning Heart Eyes
Още нещо, по което си приличаме! Wink

Солей, хайде, пиши как е минало! Hug

# 664
Калея, пак шах. Явно д-р Трайков трябва да се произнесе.
Дева, отличник! Предполагам нормата е за сърца, които не са преживели аблация . Имаш още време до шестте месеца да си съвсем наред, с куче или без.😀

# 665
Калейче, и аз мисля, че последната дума ще е на д-р Трайков.
Виж на Голдънчето как ѝ отказаха тази мила процедура. Wink

Танче, да, и лекарката каза, че имам още време да се успокои сърчицето! Heart Eyes

# 666
  • София
Дева,радвам се за теб Hug Съвсем скоро ще се видим,за Калея чакаме още да разбере дали ще идва до Токуда.Много искам да се запазная и с нея,но все пак се моля да не и се налага нова аблация.
    Аз от почти една седмица имам по-чести екстрасистоли.Но пролет почти винаги съм била така щом времето се променя.Вече копнея за лято и за слънце.Прегръщам ви всички и ви желая весели празнични дни! easter

# 667
Вега, и аз съм се затъжила за теб! Heart Eyes
Голдънчето е обещала да дойде също! Peace
За Калея съм със смесени чувства.
Много искам да се видим наживо, но от сърце ѝ желая да няма повече аблации! Praynig Hug Heart Eyes

Солей, какво става?

# 668
  • София
От 11.30 до 15.30. Д-ра казал, че е успешна. Подробности ще пиша утре или по-късно. Благодаря за подкрепата.

# 669
  • София
Soleii,браво.Напрежението вече отмина и най-важното е че е успешна аблацията.Бързо възстановяване на мъжа ти!

# 670
Браво, Солей, радвам се много, че е успешна!  Hug
Девичка, ще дойде Голдънчето, ще дойдеее  Grinning  Hug

# 671
Големи сте ми сладури  , колко много подкрепа и сили давате на хората когато са в нужда Hug
В Бургас наистина нямаме лекари, знам, че най-добраендокриноложка е в Транспортна  болница, не помня името, но влизането при нея е много трудно

# 672
Солей, вижда ти се много времето, нали? При мене мина по-бързо, защото лесно са предизвикали мъждене, но аз казах на док- вие му мислете, аз ще си спя.
Надявам се , не сте забравили да боядисате яйцата покрай всички вълнения.

# 673
Браво, Солей! Hug
Утре ще го изпишат! Peace

# 674
  • София
  Сбъдна му се обаче най-големия страх - сложили са му катетър. Joy И сега е ох... и ах....мъжка му работа. За мен е по-важно, че док е казал "получи се много добра аблация". Още не са говорили по-обстойно. Утре дали ще го пуснат наистина, дано док. е на работа? Ще ни пуснат ли с малкия ако отидем утре сутринта?
Вас посещаваха ли ви?

Tanya, не съм боядисала яйцата още  Embarassed - в събота. Нямах желание за нищо...

Общи условия

Активация на акаунт